folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Eski Kız Arkadaşımın Facebook Adresini Ele Geçirmem (Manyaklık Seviyesinde Phishing İçerir)



Eski Kız Arkadaşımın Facebook Adresini Ele Geçirmem (Manyaklık Seviyesinde Phishing İçerir)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xen
    Xen's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2015
    Erkek

    Selam müridler,

    yıllar öncesinde tanıştığım ve işi baya ilerletip açılamadığım kız arkadaşımın üniversite bahanesi ile şehir dışına çıkmasıyla yıkılan hayallerimi devam ettirme amacı ile giriştiğim olaydır, Kendisi istanbula dönünce bende elleri sıvadım. Kendileri üniversite'de sol görüşlü gruplar'da uzunca vakit geçirmiş biraz değişmişti, bende açılmak istiyordum çok beklemiştim, facebook hesabını ele geçirip bir erkek arkadaşı olup olmadığını öğrenmekti amacım. her neyse önce güzel bir kadın fake facebook hesabı açtım, 30'lu yaşlarda bir profildi profili tamı tamına bitirmem bir ayımı aldı, sol görüşlü insanları hesabımda topladım, 2008 ' e kadar geri dönük postlar attım fotoğraflara fake akraba yorumları attırdım belli miktar beğenme seviyesine çektim, her postum ortalama 10 beğeni 3-4 yorum alıyordu sosyal görünmek adına 6 tane albüm (tabiki kedi albümünü eksik olmadı) farklı şehirleri gezmiş gibi fotoğraflar check-in'ler ve gizli bir instagram hesabı. diğer hesaplarda fazla yoğunlaşmadım çünkü gizliydi ve takip etse bile kabul etmeyecektim şifresini unuttum kabul edemiyorum tarzında bi bahane ile geri dönerim diye düşündüm. her şey son derece plana uygun gidiyordu fakat darbeyi indirmek için çok erkendi. ardından hem mobil tasarım hemde tarayıcı üzerinde sahte facebook indexlerini güzelce düzenleyip, loginleri database'ye yönlendirdim. ardından fake hesap ile kız arkadaşımı ekledim, ekledikten 2 gün sonra change.org ' dan berkin elvan ile ilgili bir imza kampanyasından kendisininde imza atmasını rica ettim ve bana geri dönüşü çok olumlu oldu sohbete bu şekilde başlamak benim için çok büyük bir avantajdı bunu yapmakta'ki amacım ona göndereceğim linklerin zararsız olmasını hissettirmek ve dost canlısı görünmekti bu olayın ardından kız arkadaşımın profilindeki bilgilerden yola çıkarak kendisi ile sohbet etmeye başladım ardından sol görüşlü bir kaç platformun üstlendiği eylemlere davet ettim tabiki'de bu eylemler istanbul dışındaydı pek gelme ihtimali yoktu. ardından güvenini kazanmak amacı ile bir kaç change.org linki daha yolladım geri dönüşleri hep olumluydu, her gün abla nasiyatları verip seviyeli sohbete dikkat edip saçmalamama'ya dikkat ediyordum oyunu başlatmanın zamanı geliyordu. Bir arkadaşım'a kız arkadaşımın fotoğrafını yolladım ve kendisine onu bir eylemde arka tarafa shop'lamasını istedim shop'lu fotoğrafı elde ettikten sonra bunu fake sitedeki login olduktan sonra yönlendirme ile facebook üzerinde gömülmüş shop'lu fotoğrafa yönlendirdim. Ardından site'nin doğrudan linkini atmamak için (facelbook.com.nu) tarzında bir şeydi siteyi bir arkadaşıma facebook'tan yolladım ve linke sağ tıklayarak url'sini yönlendirilmiş bir şekilde aldım yani kıza linki facebook.com?dfksjdas=facelbook.com.nu34rwe tarzında bir yönlendirme protokolü ile gönderecektim.

    her neyse hesabı alacağım gece başladık muhabbete baktım web'den giriyor hemen web linkini ayarlayıp dedim ki :Ya şu fotoğrafta ki sen misin ? sen samsun'da eyleme katılmışmıydın ya ? (kendisi samsunda okudu)  peşinden linki yolladım. fake siteye girdiğinizde fotoğrafı görebilmeniz için giriş yapmanız tarzında bir mesaj veriyordu giriş yaptıktan sonra login bilgileri benim database'ye düşüyor ardından fotoğrafa yönlendiriyordu. linki yolladıktan sonra kalbim dakika'da 200 kez atıyordu Db'yi yenilemekten elim ağırdı 1 dakika sonra TAK login bilgileri karşımda duruyordu sevinçten göbek atacaktım, Umarım eksik girmemiştir diye umdum çünkü eksik girdiysede fotoğrafa yönlendiriyordu bir kontrol mekanizması yoktu ve ben hesabı gece 3 gibi ele geçirecektim(uyumasını bekledim). ardından facebook'tan yazdı bu fotoğrafı nerden buldun gibilerinden birazcık sıkıştırdı, fotoğrafı konusunda resmen soru yağmuruna tuttu beni ardından kendisinin o eylemde olmadığını ama fotoğrafı nerden bulduğum konusunda çıldırmışcasına yazıyordu, fotoğrafı şaka amaçlı yolladığımı belirttim dost gibi görünmeye çalışıp bir sorun yokmuş gibi davrandım o dakikaları zor bela atlattım. gece 3 ' te hesabına girdim hemen telefona mesaj ile giden farklı lokasyon'dan login bilgilerini yollayan bildirimine baktım çok şükür kapalıydı hemen arşiv oluşturma isteğini gönderdim facebook arşivi hazırlanırken mesajları hızlı hızlı okuyordum belki arşiv'de vardır diye pek inceleyemedim gözüm dönmüştü, arşiv hazırlandıktan sonra indirdim 450mb ' dı yuh dedim bune, indirdim NE GÖREYİM FACEBOOK HESABINI TELEFON İLE SYNC ETMİŞ VE TÜM ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR BÜTÜN ALBÜM ARŞİVİN İÇİNDEYDİ HEPSİ LAN HEPSİ. sabaha kadar fotoğraflara baktım her telden fotoğraf vardı anladınız müridler , en son erkekle yatakta bir fotoğrafı vardı hiç bahsetmek bile istemiyorum kafam'dan aşşağı kaynar sular döküldü, ardından arşivi sildim o gece 1 paket sigara'ya ne olduğunu bilmiyorum ne kadar salak olduğumu düşündüm fazla merak etmemek gerekiyormuş. Ama şunu söylemek isterim işin en eğlenceli kısmı o fotoğraflar ve bütün konuşmaları okumaktı.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Inanmayan bi ben miyim cok merak ettim. Cekirdegimi aldim bekliyorum.


    Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xen
    Xen's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2015
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

    Inanmayan bi ben miyim cok merak ettim. Cekirdegimi aldim bekliyorum.

    başkan, tecrübe edindiğim bir olay elimden geldiğince detaylı bilgi vermeye çalıştım.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2014
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

    Inanmayan bi ben miyim cok merak ettim. Cekirdegimi aldim bekliyorum.

    abi az çekirdek versene kola var bendede :D


    Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Hocam olayini bastan sona kadar okudum roman tadinda olmus benim icin tek iyi yani uykumun acilmis olmasi bunun icin ekstta tesekkur ederim.


    47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

    keşke yapmasaydın. genelde bu tarz girişimlerin sonu hep aynı oluyor insanın psikolejisi bozuluyor.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2009
    Erkek

    Vakti zamanında işi abartıp ratla bilgisayarına girmişliğim oldu benimde. Başka erkeklerle çok değişik fotoğraflarını görünce anladım ki bazen bazı şeyleri öğrenmemek daha iyi. Siktiret hocam en azından sosyal mühendislik tecrüben olmuş.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Vay. Kaç yaşında kız?


    ...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2011
    Erkek

    lan çekirdek dediniz canım çekti bu saatte, allahtan evde var yoksa kesin biyerlerim şişerdi


    test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2012
    Erkek

    hocam gercek degilse iki keretebrik ederim. cok heyecanlandim okurken. gercekse gecmis olsun.


    black implies white, self implies other, life implies death.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2015
    Erkek

    iyi yazmıssın senaryo güzel


    Comeback...
Toplam Hit: 13002 Toplam Mesaj: 87
facebook hesap çalma hikaye