Eski Vodafone İnternet Paketli Hat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

8.9 tl ye sınırsız vodafone tarıfesı vardı kampanya bıttı ama kullananlar ıcın devam edıo bunu herkes bılıo, benım böyle hattım vardı 6-7 ay once kaybettım bunu cıkartmak ıstesem cıkarttgmda tarife devam edermı ve + olarak bu hatta sahıp olan varmı satarsa kaca satar alabılırım. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kısa ve öz : Alamazsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

bu hatların nette cok ucuk fiyatlara satıldıgını duymustum bende var.

9.9 tl oduyorum sınırsız. numaram da jenerikdir.

541 41 41 xx1

gelen tekliflere acıgım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

bu hatların nette cok ucuk fiyatlara satıldıgını duymustum bende var.

9.9 tl oduyorum sınırsız. numaram da jenerikdir.

541 41 41 xx1

gelen tekliflere acıgım :)

jenerık oldugu bellıkı kullanıosun hocam sen bunu ucuk fıyatta vermem gerek yok sadece ınternetı kullancm sımdı operatorlere bakıorum hepsı aylık 1 gb ınternet mın. 20 tl anasını satıyım sene olmus 2013 nasıl fıyat bunlar

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iyide avea sınırsız internet veriyo 10 tl ye zaten ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

iyide avea sınırsız internet veriyo 10 tl ye zaten ?

4 aydan sonra 20 tl alıo faturasızda faturalıda 3 aydan sonra +olarak faturalı hatta 10 tl var oda SEC baglandan alıosun 20 tl ye 500 dklık verıolar ek olarak 10 tl ınt alıosun sınırsın 1 gb den sonra hız 128 kbps oluor bı halta yaramıo ondan var bende.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    tuzeimum
    tuzeimum's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende açık hat (3-4 ay önce aldığım tarifeli ama yakın zamanda iptal ettirdim) var (sonuçta çok pis masraf çıkaran bi hat) neyse ben bu hattı avea jet'e taşıtabilir miyim?

Soruyorum çünkü devletin aldığı (ne diye alıyorsa) vergilerin hepsi (Her ay 5 lira) girdi pardon yattı/yatırdım.

Cevabınızı bekliyorum...

Saygılar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tuzeimum bunu yazdı

Arkadaşlar bende açık hat (3-4 ay önce aldığım tarifeli ama yakın zamanda iptal ettirdim) var (sonuçta çok pis masraf çıkaran bi hat) neyse ben bu hattı avea jet'e taşıtabilir miyim?

Soruyorum çünkü devletin aldığı (ne diye alıyorsa) vergilerin hepsi (Her ay 5 lira) girdi pardon yattı/yatırdım.

Cevabınızı bekliyorum...

Saygılar...

Hat üstüne mi kayıtlı ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    tuzeimum
    tuzeimum's avatar
    Erkek

Evet

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tuzeimum bunu yazdı

Evet

Avea Standart Tarife var.Ona geç.O tarifende telsiz kullanım vergisi almıyorlar.Net paketine abone olursun tamamdır.Nasıl olsa hattı konuşma için kullanmayacaksın.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    tuzeimum
    tuzeimum's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    tuzeimum bunu yazdı

Cevabınızı bekliyorum...

Saygılar...

Hat üstüne mi kayıtlı ? 

Evet

Toplam Hit: 1620 Toplam Mesaj: 14