Eski Vodafone İnternet Paketli Hat
-
8.9 tl ye sınırsız vodafone tarıfesı vardı kampanya bıttı ama kullananlar ıcın devam edıo bunu herkes bılıo, benım böyle hattım vardı 6-7 ay once kaybettım bunu cıkartmak ıstesem cıkarttgmda tarife devam edermı ve + olarak bu hatta sahıp olan varmı satarsa kaca satar alabılırım.
-
Kısa ve öz : Alamazsın.
-
bu hatların nette cok ucuk fiyatlara satıldıgını duymustum bende var.
9.9 tl oduyorum sınırsız. numaram da jenerikdir.
541 41 41 xx1
gelen tekliflere acıgım :)
-
streetw1se bunu yazdı
bu hatların nette cok ucuk fiyatlara satıldıgını duymustum bende var.
9.9 tl oduyorum sınırsız. numaram da jenerikdir.
541 41 41 xx1
gelen tekliflere acıgım :)
jenerık oldugu bellıkı kullanıosun hocam sen bunu ucuk fıyatta vermem gerek yok sadece ınternetı kullancm sımdı operatorlere bakıorum hepsı aylık 1 gb ınternet mın. 20 tl anasını satıyım sene olmus 2013 nasıl fıyat bunlar
-
iyide avea sınırsız internet veriyo 10 tl ye zaten ?
-
ErotikPanda bunu yazdı
iyide avea sınırsız internet veriyo 10 tl ye zaten ?
4 aydan sonra 20 tl alıo faturasızda faturalıda 3 aydan sonra +olarak faturalı hatta 10 tl var oda SEC baglandan alıosun 20 tl ye 500 dklık verıolar ek olarak 10 tl ınt alıosun sınırsın 1 gb den sonra hız 128 kbps oluor bı halta yaramıo ondan var bende.
-
Arkadaşlar bende açık hat (3-4 ay önce aldığım tarifeli ama yakın zamanda iptal ettirdim) var (sonuçta çok pis masraf çıkaran bi hat) neyse ben bu hattı avea jet'e taşıtabilir miyim?
Soruyorum çünkü devletin aldığı (ne diye alıyorsa) vergilerin hepsi (Her ay 5 lira) girdi pardon yattı/yatırdım.
Cevabınızı bekliyorum...
Saygılar...
-
tuzeimum bunu yazdı
Arkadaşlar bende açık hat (3-4 ay önce aldığım tarifeli ama yakın zamanda iptal ettirdim) var (sonuçta çok pis masraf çıkaran bi hat) neyse ben bu hattı avea jet'e taşıtabilir miyim?
Soruyorum çünkü devletin aldığı (ne diye alıyorsa) vergilerin hepsi (Her ay 5 lira) girdi pardon yattı/yatırdım.
Cevabınızı bekliyorum...
Saygılar...
Hat üstüne mi kayıtlı ?
-
Evet
-
tuzeimum bunu yazdı
Evet
Avea Standart Tarife var.Ona geç.O tarifende telsiz kullanım vergisi almıyorlar.Net paketine abone olursun tamamdır.Nasıl olsa hattı konuşma için kullanmayacaksın.
-
Citizen bunu yazdıtuzeimum bunu yazdı
Cevabınızı bekliyorum...
Saygılar...
Hat üstüne mi kayıtlı ?
Evet