Eskiden Clanda Oynamış HL VE CS Oyuncusu Var Mı ?
-
Herkes az çok oynamış, iyi oyuncular varsa aramızda bari bir gün maç atalım, hl cs birleştirip yapamasakta. yâd etmiş oluruz, pas sileriz :)
-
Birleşim değilde şu silahlardan bazuka olaydı cs de iyiydi :F
-
eskiden çok eskiden 1.5,1.6 'efsane.' tag lı clanda oynamıştım o zamanlar cok iyi koşturuyorduk adeks turnuva vs. ama uzun süredir oynamıyorum
-
Persebar bunu yazdı
eskiden çok eskiden 1.5,1.6 'efsane.' tag lı clanda oynamıştım o zamanlar cok iyi koşturuyorduk adeks turnuva vs. ama uzun süredir oynamıyorum
tylin bombacıyı tanırsın sen :)
-
lise zamanında okuldaki arkadaşlarla server kiralamıştık adminlik satıyorduk (cs 1.5) top15 de 1. olana adminlik veriyorduk o zamanlar güzeldi clan
maçları falan sarıyordu. bi arada counter nexon oynadım tek sarmadı bende bıraktım
-
ilk hl çıktı piyasaya. sonra baktılar herkes tekil takılıyor, bir de takımlı versiyonun yapalım dediler, hl yi biraz değiştirip cs yı çıkardılar. cs çıkınca tabi daha çok tutuldu, clanlar felan oluşturuldu, sonuçta ekip oyunuydu, strateji felan gerektiriyordu. ama hl tek başına dümdüz oynadığın bi oyun olduğu için artık pek cazibesi kalmadı, birçok kişi cs ye yöneldi. şu anda bir çok cs server ı var nette. mirc üzerinden bir çok maçlar yapılıyor tanıdık tanımadık bir sürü insan günün her saatinde maç atıyor. bence de cs daha zevkli :)
-
half life oynarım :P bir ara tbt serverı var iyi kasıp kavuruyordum serverı :D
-
yapılır. ama adaletsizlik olmasın diye silahlar eşleştirilip damageleri de stabilize hale getirilmesi lazım. mesela csde ak47 ve m4a1 in verdiği hasar ile hldeki sağ tıklayınca bomba atan taramalının damagesi eşit olmalı. veya csde kanas ile hldeki sardırılıan silahın hasarları eşitlenmeli. bunlar nasıl yapılır bilmem ama ayar dosyalarından falan eşitlenip aynı mapta eşitlenmiş cs ve hl silahları olursa şahane birşey çıkar ortaya.
-
BeyinAdam bunu yazdı
yapılır. ama adaletsizlik olmasın diye silahlar eşleştirilip damageleri de stabilize hale getirilmesi lazım. mesela csde ak47 ve m4a1 in verdiği hasar ile hldeki sağ tıklayınca bomba atan taramalının damagesi eşit olmalı. veya csde kanas ile hldeki sardırılıan silahın hasarları eşitlenmeli. bunlar nasıl yapılır bilmem ama ayar dosyalarından falan eşitlenip aynı mapta eşitlenmiş cs ve hl silahları olursa şahane birşey çıkar ortaya.
Tam demek istediğim bu zaten, ayar çekilsin ki kıyasıya olsun yoksa rpg ile 4 cs oyuncusunun ortasına atıp öldürmek saçma olur adamlar uçamıyor kaçamıyor vs :)
-
1-618-GR bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Tam demek istediğim bu zaten, ayar çekilsin ki kıyasıya olsun yoksa rpg ile 4 cs oyuncusunun ortasına atıp öldürmek saçma olur adamlar uçamıyor kaçamıyor vs :)
aslında o da olur bir takıma cs silahlarıyla orjinal damageler öbür takıma hl silahlarıyla hl damageleri. harita crossfire :D ama şu rpg, elektrik, sardırılan silahların kapatılması lazım. karşılıklı kanas vs hl oku kapışması.. düşünemiyorum :D