Eskiden Jetonla Oynadığımız Atari Oyunlarını Nerden Buluruz
-
bende tekken 3 pc versiyonu var. çok zevkli bir oyundur. lise çağımda okula giderken tenefüse çıkar çıkmaz atari salonuna koşardık. sadece bir tenefüs arasında ne oynayabilirsek oynardık. öyle ki artık adama derdik ki şu saatte tenefüse çıkıyoruz bi zahmet bizim makinayı biz gelmeden açarmısın abi ? abi lütfen abi ! makina geç açılıyor tenefüs arası çok az abi ! atari salonunu işleten adam tamam açarım derdi ama hiçbir zaman biz gelmeden makinayı açmamıştı. şimdi bilgisayarda tekken 3 var, doya doya oynuyorum :)
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------
ozzy41g bunu yazdı:
banada volfied lazım win 7 için?
-----------------------------vista ve win7 açmıyor hocam .
-----------------------------bende onu diyorum, açan bi versiyonu yada ona benzer yapılmış bi oyun yokmudur, bulamayızmı ki:)
-
hagar,mustafa,street fighter,k.o.f var.
isteyen varsa upload edeyim.
atari deyince aklıma geldi.
favorim!!!
-
fransa 98 üzerine futbol oyunu tanımam manyak oyundu
pes fifa hiçbiri o tadı vermez hala
-
Mürit sitesi isterseniz eğer :D Atari Oyunları
-
o değil de; atari alıp bi arkadaşla bunu oynamak lazım:
-
bilie_jean bunu yazdı:
hagar,mustafa,street fighter,k.o.f var.
isteyen varsa upload edeyim.
atari deyince aklıma geldi.
favorim!!!
-----------------------------hocam bu nasil bi tsubasaymıs böyle ilk defa gördüm varmi böyle bişey nerden indirebiliriz ?
-
futbooll oyunu vardı topa vurdunmu alev oluyordu futbolcunun etrafından ışıklar felan cıkıyordu :) bu oyunun adı neydi nereden indire bilirim ?
-
WarHead bunu yazdı:
futbooll oyunu vardı topa vurdunmu alev oluyordu futbolcunun etrafından ışıklar felan cıkıyordu :) bu oyunun adı neydi nereden indire bilirim ?
-----------------------------tsubasa değilmi işte o
-
wow, ben açacaktım sen açmışsın konuyu, sonuna kadar takipteyim.