folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Eskilerde Boy Ve Yaş

Eskilerde Boy Ve Yaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------
    yakında "evrim teorisi kuran da yazıyormuş" derlerse şaşırmam =)))
    Var zaten öyle diyenler. Evrimi, mantığını falan anlıyorlar ama dini inançlarından da vazgeçemeyince zorlaya zorlaya Kurandan evrim hakkında bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Vay Aney Bu ney yahu, 1.63 Olan Boyumdan Utandım be. Dehşet bir şey, Yok Yahu İnanmadım Bu Resimlere, Şakadır değilmi, Lütfen Biri Bana Şaka Resimler Olduğunu Söyleyebilirmi, Rica ediyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    Vay Aney Bu ney yahu, 1.63 Olan Boyumdan Utandım desem yeridir. Dehşet bir şey, Yok Yahu İnanmadım Bu Resimlere, Şakadır değilmi, Lütfen Biri Bana Şaka Resimler Olduğunu Söyleyebilirmi, Rica ediyorum.
    Şaka şaka sen üzülme fakat gerçekten kafa karıştıran seyler var.
    Yazmışlar kafa edirnede ayaklara ardahanda(1600Km) yok daha neler...

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    Vay Aney Bu ney yahu, 1.63 Olan Boyumdan Utandım desem yeridir. Dehşet bir şey, Yok Yahu İnanmadım Bu Resimlere, Şakadır değilmi, Lütfen Biri Bana Şaka Resimler Olduğunu Söyleyebilirmi, Rica ediyorum.
    Şaka şaka sen üzülme fakat gerçekten kafa karıştıran seyler var.
    Yazmışlar kafa edirnede ayaklara ardahanda(1600Km) yok daha neler...

Evet Bir Gariplikler Dönüyo ama, Net Bir İzahat yapanıda bulamıyoruz, Örneğin Çekilmiş Videolu Sağlam Kaynak Haber Kuruluşu. Yada Görüntüleri Bilinen Ufolar, Yada Piramitlerden Çıkan Çözülebilmiş Sırlar, Yada Mayalardan Elde edilen bilgiler. Hiç Birisi Hakkında Doyurucu Bilgi vermiyorlar, Üstelik Ortaya Çıkarıldıkları halde....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

aslında söyleyecek çok şey yok konu çok farklı yerlere kaymış ama eski insanların şimdikine oranla daha heybetli ve güçlü oldukları gibi önemli bir gerçek var. Kastım 10000 yıl öncesinden ms 11. yüzyıla kadar geçerli. Nitekim söylenen silahların sanat eseri olarak değilde direk öldürmek için yapılanları bulundu. Ki şunuda bildirmek isterim döneminde kısa boylu ve ufak olan Hun Türklerinin yapılan araştırmalarda 2. m civarında olduğunu belirten kaynaklar okumuştum.

Ayrıca arkadaşlar o resim gerçekten fake ama çünkü yapılan bir incelemede bir insanın vücudunu şimdikinden daha uzun ve büyük yapmaya kalktığınız taktirde kemiklerin boy ve kalınlık oranının değiştirilmesi ve şimdiki orana nazaran daha kalın olması gerekiyormuş çünkü kemiklerin yapısı fazla uzun boyda normalden daha fazla kalınlık gerektiriyormuş. Yani eğer dev bir insan görmek istiyorsanız aşağı yukarı eni ve boyunu birbirine eşit olarak düşünebilirsiniz.

Birde işin içinde genetik faktörü var her ne kadar akraba evliliği gibi yakın evliliklerden sakat çocuklar doğmasada bir köy düşünün köyde herkes birbirine uzaktan yakından akraba... Bu köyde eğerki evlilikler köy içinden yapılmaya devam edilirse zaman içersinde genetik sorunların azalması mümkün olmaz nitekim artış gözlemlenir. Bu durumdan ötürü kısalma ve aptallaşma normaldir. Yani sadece bu değil aynı zamanda eski insanlar şimdikilerden çok daha zekiydi.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    unutmadan ekleyeyim hemen aynı genetik faktörler ömür üzerindede etki eder yani bilimsel açıklaması bu olabilir. İslami bir açıklama istiyorsanız Allah'ın taktiri bize karışmak değil anlamaya çalışmak ve varlığına tekrar şahadet etmek düşer... :D

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Her milletin kendi tarihinde koca cüsseli insanlar vardır niyeyse :D

Gelin görün ki kanıtlar hiç de öyle göstermiyor... Tabii bu eski çağlardaki arkadaşlarımızın iskeletleri, eşyaları falan yıllar içinde çekip de küçüldüyse o ayrı :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    mizahi bunu yazdı:
    Yuşa a.s. mın mezarı 14 metre.istanbulda. o da bi peygamber ama uzun olması peygamberliğinin bir işareti degildir heralde.

hz yu$a bir peygamber deildi hocam.

hadi ya.benim bildiğim peygamberdi.heryerde öyle yazıyor.

musa a.s ın yeğeni.israiloğullarına gönderilmiş diye biliyorum.

ama sonradan öğrendiğime göre o mezar muhtemelen ona ait değil.istanbula hiç gelmemiş zira.

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Benim rahmetli dedem (Babamın dedesi) yaklaşık 2 metreymiş. 8 tane ermeni öldürmüş. Yemen savaşına katılmış :\ Başkada eskilerden adam bilmem ben.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    Benim rahmetli dedem (Babamın dedesi) yaklaşık 2 metreymiş. 8 tane ermeni öldürmüş. Yemen savaşına katılmış :\ Başkada eskilerden adam bilmem ben.

nolmuş yani Atilla Olgaç'ta 10 rumu öldürmüş  (/:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 6987 Toplam Mesaj: 40