Eskişehir‘De İftar Yemeği Buluşması...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
bilecikte olsam gelirsim.. ama değilim (: 29 ekimde buluşak mı sevişelim mi :P
olm bizde bi istanbul buluşması yaparık :D sizin arka bahçede açarız orucu -
hoca dişçide tedavim var 1.5 aylık.O tarihlerde fetiyeye gidebilirim.İStanbuldada olabilirim.
Konuya bir çizik atıyorum eğer 20-30 ağustos tarihlerinde olursa ; duruma göre gelebilirim.Yani beni fasulyeden sayın, tarihi kararlaştırın.Gelmeyi çok isterim hayırlısı.
-
ben de bozüyükten gelebilirimde.gelemeyebilirimde.geliyorum derken gidip orucumu istanbulda açıp size mesafe goyabilirimde :| o yüzden tarih yakınlaşınca daha net bişey söleriz
-
tomannie bunu yazdı:
ben de bozüyükten gelebilirimde.gelemeyebilirimde.geliyorum derken gidip orucumu istanbulda açıp size mesafe goyabilirimde :| o yüzden tarih yakınlaşınca daha net bişey söleriz
-----------------------------1 saat yol hocam yapma :D Yazıyorum belirsiz olarak ?
-
yaz dostum 1 saat bile değil arabayla yarım saat :)
-
tomannie bunu yazdı:
yaz dostum 1 saat bile değil arabayla yarım saat :)
-----------------------------Ekledim :D O zaman mutlaka gel bekleriz :D
-
Eskişehirde okuyorum. Duruma göre gelmeye çalıcam ben de çizittirim bi buraya
-
Salu3 bunu yazdı:
Eskişehirde okuyorum. Duruma göre gelmeye çalıcam ben de çizittirim bi buraya
-----------------------------Yazdım hocam bi aksilik olursa haberdar edin konuya takipçi olursa herkes sevinirim.
-
Madem kimse tarih belirtmiyor ben belirliyim hocam tarihi haftasonu mu olsun hafta içi mi olsun ?
-
HAdi şimdiden iyi olması dilegiyle arkadaslar...Insallah o gununuz keyıflı bır sekılde gecer...Nasıp olursa,o taraflarda ısım olursa ve Allah nasıp ederse gelırım ınsallah...Sızlerı haberdar ederım zaten ;)