Eti Hoşbeş Bağımlılık Mı Yapıyor?
-
İlk çıktığı zaman 2-3 defa yedim sonra bir alıştım hergün 1 büyük boy yemeye başladım sonra maraş dondurmasına bandırarak felan yemeye başladım :)
sonra sigara bırakırmış gibi bıraktım :) zor oldu ama
4-5 ay geçti aradan reklamlarında gördüm bağımlılık yapar gibi birşey diyordu dedim tesadüf olamaz google aramalarında baktım benim gibi bağımlılık yapanlarıda gördüm
sizce bunun içinde ne var böyle ya özellikle fındıklısı
Mod'un notu: Konunun Genel ile alakası olmadığı için Geyik bölümüne taşıdım.
-
mesirci adamın hoşbeşle işi olmaz hocam.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yıllardır ağzıma vurmadım satıyorum ama yemiyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------yıllardır ağzıma vurmadım satıyorum ama yemiyorum :)
adamın ihtiyacı yok,ayık olsanıza :P -
olduğunda kesinlikle bitirene kadar yiyorum hatta çay bisküvi aklıma gelince cogu zaman ilk aldıgımda hoşbeş oluyor. ama öle bagımlılık felan yok hocam bende tek bagımlılık sigara :)
-
cevap verıyorum: evet :)
Ünide okuyan kardesım var. Arakadaşları ders calısırken hosbese alısmıslar. Bana mısafır geldı alısverış yapayım evde ac kalmasın dedım. Adam hosbes reyonuna resmen saldırdı. Sankı 22 yasında degılde 3 yasındakı cocuk:)
-
ABİ BU nedir ya nasıl bir konudur ne bağımlılığı yapar nikotinmi var bunun içindde geçiniz lütfen böle şeyleri
-
abi arkadaşın biri film izlerken çileklisinden yedirdi. Ne zaman markette görsem almadan geçemez oldum ya
-
DeTr bunu yazdı:
ABİ BU nedir ya nasıl bir konudur ne bağımlılığı yapar nikotinmi var bunun içindde geçiniz lütfen böle şeyleri
-----------------------------İnternetin içinde nikotin mi var ?
-
merak ettirdiniz yiyecem.
-
DJ_Alper Çabuk itiraf et kaç para reklam üçreti aldın :)