Eti Süt Burger'in Tadı Çok Güzel
-
pingui nin hastasyız bizde
-
torf bunu yazdı
pingui nin hastasyız bizde
bikeresinde 5 tane aldım yedim soğuk soğuk eve varmadan karın sancısından hastaneye gittik mk
-
abi bu ne allah aşkına , önerinize istinaden aldım ve tadı rezalet .. hiç mi damak tadınız yok ? kreması margarin gibi a.q
-
Lemuria bunu yazdı
abi bu ne allah aşkına , önerinize istinaden aldım ve tadı rezalet .. hiç mi damak tadınız yok ? kreması margarin gibi a.q
Bende sevmedim çok şekerli bi pinguin değil
-
1 tane yedim arkasından 2 adet daha yedim güzelmis
-
bizim burdaki a-101 e gelmemiş.. rüyama girdi elde edemediğim için
-
karabuyucu bunu yazdı
Bende dün gittim aldım ve hiç hoşuma gitmedi hocam.Ev yapımı dandik kek gibi tadı var aynı. Hani ergen kızlar yapıp getirirler ya aynen öyle.
bizim okuldada millet hep böle şeyler söyler oldu kim ulan bu ergen kızlar herkese kek yapıyorlar bana niye kek veren olmadı benm kekimi kim yedilan
-
dead_march bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
Bende dün gittim aldım ve hiç hoşuma gitmedi hocam.Ev yapımı dandik kek gibi tadı var aynı. Hani ergen kızlar yapıp getirirler ya aynen öyle.
bizim okuldada millet hep böle şeyler söyler oldu kim ulan bu ergen kızlar herkese kek yapıyorlar bana niye kek veren olmadı benm kekimi kim yedilan
banada kek vermediler hakkımızı yemişler o_O
-
mRBerkay bunu yazdı
bizim burdaki a-101 e gelmemiş.. rüyama girdi elde edemediğim için
hocam ben de merak ettim baktım yoktu ama sonra bugün tesadüfen gördüm dolaba koymuşlar içinde süt olduğundan dolayı, oraya bi bak :)))
ayrıca benden harici 3 kişiye daha verdim, kimse beğenmedi pek, yani ehh işte bi tatlı.. marlenka bundan 10 kat iyiydi :)) tabii tr de yok sanırım
-
baya reklam ettin ha burda :)
Ben bile gidip 10-15 tane aldım 2 günde.