Euro Kuru Düşecek- Yarın
-
yükseldi hocam ? an itibariyle fiyatlar:
alış : 2,29 satış: 2,305 bernanke amcadan gelen açıklamalar beklentinin altında geldi .. dolar düşüşte.
-
-
byhewal bunu yazdıAbsolut bunu yazdıCendereli bunu yazdı
ben Almanyada oturuyorum,Ben naapsamki acaba.Bendemi bozdursam?:-)
Insaallah euro batar.Dönmek icin bahane ariyorum zaten.
yalniz deilsin cogu kisi bunu beklio :D
hacilar ne cogu kisisi yauu. kalmak isteyen kac kisi sayabilirsin:D eurolari batsin
bana bi yazılım işi bulun yer değişek :D
-
birden değil aslında beklenen bir durumdu.Bernanke amcanın açıklamasıyla abd istihtam verileri beklenenden düşük geldi.
Hâl böyle olunca altın yükselişe geçti.Yüksek ihtimal parasal genişlemeye gidilecek.12 eylülden sonra tahminler gram fiyatı 110liranın üzerinde olacağı..
bigwave tarafından 07/Eyl/12 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
bigwave bunu yazdıasi_mali bunu yazdı
birden değil aslında beklenen bir durumdu.Bernanke amcanın açıklamasıyla abd istihtam verileri beklenenden düşük geldi.
Hâl böyle olunca altın yükselişe geçti.Yüksek ihtimal parasal genişlemeye gidilecek.12 eylülden sonra tahminler gram fiyatı 110liranın üzerinde olacağı..
hey maşallah ya gram altın 110 lira olurmuymuş ya.. daha nereye gider acep bu altın. gram dediğin gramlığını bilecek arkadaş.
-
bigwave bunu yazdı
O toplantı sakat işte geçen yıl ki fed toplantısı öncesi altın onsu 1920$ civarına kadar cıktı parasal genişleme bekleniyodu cıkmayınca tepe taklak oldu altın. Ama beklenen güçlü ihtimal qe3 cıkması yönünde
-
bu nasıl iştir spekülasyon yapmayın az kalsın dolar alıyordum
1 ABD Doları = 1,79669982 Türk Lirası
-
Cendereli bunu yazdı
ben Almanyada oturuyorum,Ben naapsamki acaba.Bendemi bozdursam?:-)
Insaallah euro batar.Dönmek icin bahane ariyorum zaten.
Daha epey beklersin, Euro'yu adam edebilecek tek ülke Almanya. Şu anda Almanya İtalya İspanya ortak para birimi kullanıyor ama Almanya 1,5 -- İtalya 5,5 -- İspanya 6,4 faiz veriyor. Yani euro yatırımcılarının güveni Almanya'ya. Aslında diğer ülkeler ile Almanya aynı para birimi kullanmıyor gibi bir görüntü var.
-
neyse 1milyonumu dolara çevireyim
-
mavitutku bunu yazdı
neyse 1milyonumu dolara çevireyim
evlatlik lazimmi pm den kimlik fotokopimi yolluyayim :)