Euro Truck Simulator 2 [2012] Türkçe | Full
-
Sildim yükledim devre dışı bıraktım güncellemeyi yine olmadı sanırım eski oyunun yedeğini yine attığım içino oyun gittiyse ağlarık.. Bir daha uğraşamam o kadar ha seviye 6 ama olsun boşa olması koyuyor adama :D
-
Bu oyunda aldığımız kamyonlara ve atadığımız şoförlere görev atayamıyor muyuz? 18 Wheel of Steel'de tuttuğumuz şoförlere seçtiğimiz firmalarla çalışması için yönlendirebiliyorduk. Bunda böyle bir şey bulamadım arkadaşlar. Bulan var mıdır ?
-
eski versiyonu müthişti yollar biraz uzundu ama eğlenceliydi bu versiyonu daha güzel olacak inanıyorum
-
RaNGeR bunu yazdı
Bu oyunda aldığımız kamyonlara ve atadığımız şoförlere görev atayamıyor muyuz? 18 Wheel of Steel'de tuttuğumuz şoförlere seçtiğimiz firmalarla çalışması için yönlendirebiliyorduk. Bunda böyle bir şey bulamadım arkadaşlar. Bulan var mıdır ?
Hocam sanırım otomatik iş alıp yapıyorlar senin kasana parasını aktarıyor.
-
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
-
yunusdogan bunu yazdı
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
Listeye ekledim.
-
casey bunu yazdı
TEK LİNK : https://rapidshare.com/files/632071797/ets2-ahmetturan.org.rar
eyw.
şifreside : www.ahmetturan.org
tbtgezgini tarafından 23/Eki/12 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Cesnist bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
amma tırcı arkadaş varmış yav :)
heves etim lan :D
o değilde bu oyunların multisi olsa nası olurdu acep?Mutisi olsa şirketlerin önü aynen böyle olurdu :D
http://www.youtube.com/watch?v=vebZ2SYBmJIahahahahah aynen la. sıra kavgasi olurdu :D
myblackworldweb bunu yazdı
rebellisch bunu yazdıgt540m ekran kartım var kasıyor. bu oyun neden bu kadar ağır anlamadım :)
(...)
garantiye vermek istemiyorum bir ayda zor gelyor. sorun ne ki acaba ya
haci güç seçeneklerıne baksana bi ?
saatin orda fiş işareti var ya. şimdi laptoplarda bazen düşük guc tüketimi icin donanımı sınırlıyor.
ben orayı yanlıslıkla güç tasarrufuna getirmişim. oyunlarda ara ara takılmalar oluyodu. normale getirdim fıstık gibi oldu :P
bu sorunu cozmezse, pc oyunu gt540dan degilde onboard karttan acıyo olabilir belki de.
SyspioniC tarafından 23/Eki/12 22:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Uyurken bile bu kadar kamyon devirmedim :p gerçi oyunumuz tır ama espiriyi anlayana diyelim :D En fazla 132 km hız gördüm. Bi şirket kurmuşum oluk oluk para akıyor :) gerçi para gani ama işçilerim iyi çalışıyor be sigortalarını aksatmıyorum he.. zaaaaa :)
-
Serial sorunu yaşayan tek ben miyim ?