Eurovision Canlı Yayın - Başlıyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    trk bunu yazdı:
    -----------------------------

Gecen sene 4. olsaydik basarili oldugumuzu düsünürdüm ama bu sene adam akilli parca gercekten hic yoktu. Norvec ve Ermenistanin parcalari güzeldi. Azerilerin parcasida fena degildi, gecen sene cok daha iyi parcalar vardi.

Hadiseye gelince, 5-6 aydir yapilan reklam sonucunda 4. olundu. Bence basarili olamadik, sahne performansi gercekten cok kötüydü, iki tane esmer veya siyaha benzeyen adamin sahnede ne isi vardi? Hadi birisi sonradan girdi Hadise ile yakin temas kurarak dans etti ama digeri neydi? Sahne cok kopuktu. Sertap Erener ile bunun arasinda gercekten dünyalar kadar fark vardi.

Harbiden arkadaki o arkadaş puan kırın puan kırın diye bağırıodu. bence çok iyi bile 4. olduk.. Yarışmayı başından sonuna seyrettim bitek Hadisenin arkasında 3 kırmızı elbiseli miss gibi kızın yanında böle üstüne camur sicramiş gibi bitane sap hiç gitmedi... Sonradan olaya giren dansçı tamam da.. enazından o arkadaki hırboya da kırmızı bişeyler giydirselerdi de renk uyumu olsaydı.. Ses çok kötü değildi idare ederdi ama gösellik açısından bence Çuvalladılar..

Onun dışında belli başlı ülkeler ( Genel olarak puan vermeyenler) Politik olarak yarışmaya katıldıklarını belli ettiler [Ermenistandan gelen 3 puana şaşırmadım değil] .. En sinir olduğum da Cyprus un herzamanki gibi yünanistana tam puan vermesi..  

2. Bence  1. olmalıydı..  1. de at çöpe gitsin..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:

Harbiden arkadaki o arkadaş puan kırın puan kırın diye bağırıodu. bence çok iyi bile 4. olduk.. Yarışmayı başından sonuna seyrettim bitek Hadisenin arkasında 3 kırmızı elbiseli miss gibi kızın yanında böle üstüne camur sicramiş gibi bitane sap hiç gitmedi... Sonradan olaya giren dansçı tamam da.. enazından o arkadaki hırboya da kırmızı bişeyler giydirselerdi de renk uyumu olsaydı.. Ses çok kötü değildi idare ederdi ama gösellik açısından bence Çuvalladılar..

Onun dışında belli başlı ülkeler ( Genel olarak puan vermeyenler) Politik olarak yarışmaya katıldıklarını belli ettiler [Ermenistandan gelen 3 puana şaşırmadım değil] .. En sinir olduğum da Cyprus un herzamanki gibi yünanistana tam puan vermesi..  

2. Bence  1. olmalıydı..  1. de at çöpe gitsin..

1. orda önemli olan müziktir.

2. cyprus dediğin taraf güney kıbrıstır.Yani rumdur.Kuzey daha ülke olarak sayılmıyor.SEnce rumlar kime oy verir ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

ya tamam norveçe komşuları aleni bir şekilde kıyak geçtiler ama kabul edin bizden iyiydiler hattaa moldovanın kini 2. 3. olur diyordum ben eğlenceli şarkı yapmışlar..şaşırdım.

seneye ismail yk yı göndersinler 1. olalım garanti veriyorum 1. oluruz. dikkat:(ismail ykyı ne dinlerim nede severim)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

Onu bunu boşverinde hadise şarkıyı yılbaşı akşamındaki gibi hiç bozmasydı ve giydiği o basit elbiseyle bile çıksaydı bnce daha iyi bi sonu gelirdi

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Hadise hikaye oldu,artık Eurovision'a Pentagram katılmalı =)

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Witcher
    Witcher's avatar
    Erkek

Norveçin hakkı birincilikti ve aldılar. Adamın bir hikayesi vardı ve sahne performansıyla harikaydılar. Avrupalılar artık göbek dansı görmek istemiyor. Oraya mangayı da çıkarsan hadise kadar reklam yaptıktan sonra kesinlikle daha fazla oy alırlardı.

Bu yarışmanın tek yararı azerbaycan ve türkiyenin birbiriyle daha fazla kaynaşmasına yardımcı olması.

Evet normal değilim :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    hadise çıkınca sağ tarafta bi herif var yeşil gömlekli hiç uymamış, sırıtmış ekranda ben bile uyuz oldum, sırf onun için çoğu ülke uyuz olup puan yollamamıştır bana göre..  bana göre isveç'in di 1.lik tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    sahnede kayboldu hadise arkaplan kırmızı kendisi kırmızı..

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    4. oldu babayı aldı aq:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Birincilik azerbaycanın hakkıydı bence. Hem hatunda güzeldi :|
Toplam Hit: 14562 Toplam Mesaj: 110