Ev Kullanıcıları İçin Antivirüs Programı
-
ben avast pro kullanıyordum. şu an pek memnun değilim içeri gelen her virüsü alıyoo. ;)
ben virüsleri tanıyom avast tanımıyoo :D
yani bana önerebileceğiniz sağlam güzel bi virüs programı önerebilirmisiniz. herkes nod 32 diyo. sizce hangisini kurayım. full ve linkte verirseniz sevinirim.a
-
avira
-
avira yı kur.nod32 çok kasıyo
-
zuhaha sen tanıyon ama adam tanımıyo :D
kanka bence sen nod32 kur kasmaz makinayı nod. ama eğer makinan sağlamsa kaspersky kur. p4 falansa hiç deneme a.q'uyo makinanın.. virüsten beter ediyo..
-
kanliay bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------avira çok berbat geliyor bana kurmuştum sildim ıuyyy kurmaz olaydım
nod32 kasmaz ama avast gibi belki daha da kötü her virüsü alıyo içine
kaspersky en sağlamı ama okadar sağlamlık fazla pc de virüs olmaz evet ama sağlam programlarını bile virüs diye silebiliyo veya çalışmaz hale getiriyor
norton dünyada en çok satılan anti virüs ama niye? hala anlamış deilim bir kere anakart dan 2 yıl beleş çıkmıştı kurdum msn hahil herşeyi silmişti pezo
yani ya nod32 gibi yarım yarım aldırıcan içine veya kasper gibi tam savunma ama herşey tehlikede xD bi online oyuna girerken kapatmak zorunda kalıyorum
Bilgisayarınız için Eksiksiz Koruma
-
bunu kurcam bakalım inş güzeldir.
4.7 kullanıyoodum 4,8 i denicem şimdi.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------bunu kurcam bakalım inş güzeldir.
4.7 kullanıyoodum 4,8 i denicem şimdi.
-----------------------------pek fazla şey değişmiycektir =)
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------kanliay bunu yazdı:
-----------------------------avira çok berbat geliyor bana kurmuştum sildim ıuyyy kurmaz olaydım
kaspersky en sağlamı ama okadar sağlamlık fazla pc de virüs olmaz evet ama sağlam programlarını bile virüs diye silebiliyo veya çalışmaz hale getiriyor
norton dünyada en çok satılan anti virüs ama niye? hala anlamış deilim bir kere anakart dan 2 yıl beleş çıkmıştı kurdum msn hahil herşeyi silmişti pezo
yani ya nod32 gibi yarım yarım aldırıcan içine veya kasper gibi tam savunma ama herşey tehlikede xD bi online oyuna girerken kapatmak zorunda kalıyorum
-----------------------------aviranın nesi berbatmış anlamadım ? avast hertürlü virüsü alıyo diyosun ama 1 yıl içerisinde ne kadar kendini geliştirdiklerini biliyomusun yada bağımsız testlerde yerini inceliyomusun ? kaspersky'ın programları virüs diye algıladığını söylüyosun fakat yanlış alarm'dan yada vs den haberin yok sanırsam ? Norton firması zaten neden geliştirildiği belli bir firmadırki norton 2009 sürümüyle fark yarattı eski sürümlerine göre şuan nod32 kadar hafif.yarım yarım aldırıcan nasıl bir tabirdirki nod32 zaten 2.7 versiyonundan sonra bitmiş bir antivirüstür.kaspersky'da eski gücünü kaybetmiştir şuan en iyi antivirüs programı aviradır.tabi kullanmayı bilene..
-
hoca sana abi tavsiyesi eğer kotalıysan ne avira kur ne nod32 batarsın :)
-
valla kurdum bile noteboka bakalım nasılmış 4.8 ;)
Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download 2009 Şubat 2.964.348.013
(2,761 GB)16.159.758.137
(15,05 GB)2009 Mart 2.224.772.847
(2,072 GB)40.214.385.726
(37,453 GB)2009 Nisan 1.650.239.080
(1,537 GB)37.141.570.836
(34,591 GB)iyi abanmışım :D
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------kanliay bunu yazdı:
-----------------------------aviranın nesi berbatmış anlamadım ? avast hertürlü virüsü alıyo diyosun ama 1 yıl içerisinde ne kadar kendini geliştirdiklerini biliyomusun yada bağımsız testlerde yerini inceliyomusun ? kaspersky'ın programları virüs diye algıladığını söylüyosun fakat yanlış alarm'dan yada vs den haberin yok sanırsam ? Norton firması zaten neden geliştirildiği belli bir firmadırki norton 2009 sürümüyle fark yarattı eski sürümlerine göre şuan nod32 kadar hafif.yarım yarım aldırıcan nasıl bir tabirdirki nod32 zaten 2.7 versiyonundan sonra bitmiş bir antivirüstür.kaspersky'da eski gücünü kaybetmiştir şuan en iyi antivirüs programı aviradır.tabi kullanmayı bilene..
-----------------------------anti virüs programları arasında tek taş atmadığım mcafee dir ztn şuan ttnet ile aylik 3ytl ye alabilirsiniz türkçe internet securty
çünki onun dışında her anti nin bi garipliği war norton 2009 da gördüm ben hafifliği format atmak zorunda kaldım saol =)
avira da kullanırken çok gıtlık yapıo hep benim istediğim anti bir kere kur ayarları yap bir daha sormasin sana virüs girdi zaman öter sorar silimmi ?
yoksa ben bir yere güvenli diyorsam yok online olarak işlem yapsin mi fln fln çok abartmaya gerek yok
kasper ile herşey güvende pc de virüs olmadını biliyorsun orası yeter haftada bi tam tarama çaktın mı ohh için rahat xD