Evde Ördek Beslemek
-
Dostum çok fazla tuvalet gereksinimi oluyor bir insanın 3 katı oluyor. sen düşün :(
-
balkona sal gitsin bi tane leğen koy.. meydanda dursun kafalarına göre yüzerler falan suyu sık sık değiştir. yemleme olayları ise büyük bi saksı tabağına talaş gibi yemi var suyla karıştırıp koyuyon onu içiyo yiyo vs.. yeşillikte atarsın oh mis. öyle çok hızlı büyümez. aradada küveti su doldur at içine bak nasıl güzel yüzüyo :) balkonu fazla pisleyebilir yere karton ser. ve ara ara değiştir.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------ZodoR bunu yazdı:
-----------------------------
yarasa sıçmıyormuymuş :d
-----------------------------Bununla karşısını alıyorlarmış
-----------------------------çok saçma yarasa sıçar çünkü yamek yer yoksa sıçmayıp kusuyorlar mı
-
hapymy707 bunu yazdı:
-----------------------------omerelili bunu yazdı:
-----------------------------çok saçma yarasa sıçar çünkü yamek yer yoksa sıçmayıp kusuyorlar mı
-----------------------------tersten sıçınça beyne gidiyor o da istemsizce kör oluyor galiba :|
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------hapymy707 bunu yazdı:
-----------------------------tersten sıçınça beyne gidiyor o da istemsizce kör oluyor galiba :|
-----------------------------olabilir mi :)
-
Çok tatlı hayvanlardır. :D Hiç beslemedim ama beslemek isterdim. Civciv'e salak demiş arkadaş. Ne salağı ya? Çokta şirin hayvanlar. Ben de 2 tane vardı biri öldü niyese. Aldığımızda hastaydı herhalde. Diğeri şimdi bayağı büyüdü. Balkonda tutuyoruz. Ev kızı gibi oldu amk. Yeşilliğe götürüyoruz gezmiyor orda hemen eve kaçıyor :D
Dışkı konusunda doğrudur hocam. Civcivlerden daha çok sıçıyorlar. :| -
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------hapymy707 bunu yazdı:
Mantigina koyim iyi guldum ;) -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------:F walla hacı ördek beslemek benim hayatımdaki en güzel işlerdendi.
pisliği çoktu ama harbi güzeldi.
İnşallah mangal merakına yenik düşmemişsindir aga :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------:F walla hacı ördek beslemek benim hayatımdaki en güzel işlerdendi.
pisliği çoktu ama harbi güzeldi.
İnşallah mangal merakına yenik düşmemişsindir aga :D
-----------------------------:( benim değil arkadaşımın mangalına malzeme oldular :( :( :(
-
Şimdi 1.si Asla ama Asla 1 Ördek Alma. Yanına Arkadaş İster O Hiç Durmadan Günlerce Ciyak Ciyak Abazı Çıktığı Kadar Bağırır. Su Gereksinimi Olacaktır Hem İçmek Hemde Yüzmek İçin. Doğuştan Yüzücüdürler Boğulmazlar Zaten.
// Ördeğide Çok Severim ama Köpeğe Sevgim Başkadır :D Bence En İyisi Köpek.. Özellikle Sibiryalar ve Rottlar.