folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evde Sıkıntıdan Yapılabilecek Sigaralar

Evde Sıkıntıdan Yapılabilecek Sigaralar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    sigaranın üstüne işe kurumasını bekle iç ve devamını gör:.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    illa kafam iyi olsun 3gün zom dolanayım diyosan sigara tarzı bişeyin yanan kısmının üstüne kesme veya toz şekeri ufalamak suretiyle çıkan dumanı içine çek ya da otur çay iç.. :| yada hiç bişey içme sen içsen bokunu çıkarırsın ben burdan onu çıkardım :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    ben şöle 1sey denemiştim: fesleğen yapraklarını kuruttuktan sonra 1winstonun tütünüyle karıştırıp,kağıda uhu sürerek kapatmıştım gayet mistik 1seydi.uhuda saglam kafa yapıomuş..

paramparça aşklar ve köpekler..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------
    illa kafam iyi olsun 3gün zom dolanayım diyosan sigara tarzı bişeyin yanan kısmının üstüne kesme veya toz şekeri ufalamak suretiyle çıkan dumanı içine çek ya da otur çay iç.. :| yada hiç bişey içme sen içsen bokunu çıkarırsın ben burdan onu çıkardım :|

Tarzan Kardeşim Koptum yahu... :) Allah İyiliğini Versin Sende Kop Emi. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

sigarayı viskiye batır kurut öle ic.

kesmez diosan git tekel bayilerinden rızla al. öle gazeteyle felan ugra$ma :D

2 sigarayı kır sar. onu batır kurut ic :D

kötü $eylere özendirme olmaması acısından böle mal $eleri anlatıyorum kusura bakma :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    Ben kaçak çayla türk çayını karıştırıp içiyorum bazen adaçayına kuşburnu koyup içiyorum. Ama senin gibi içmiyorum suda demleyip öyle içiyorum. Genelde farklı tadlar oluyor ama güzel... Sen psikopat mısın kardeşim öldürecek misin kendini :|

la olum :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Patlıcan yapragını sarip içebilirsiniz çaydan daha mantikli :) tamamen nikotin kaynagi

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    la bide şe denedim çekilmiş üzerlik tohumu üzerlik iç anadoluda bi ot zaten narkotik o ot ama bişe olmadı sadece 1 kapı yerine 2 tane gördüm :)

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

necroshine nin tarifi

muz kabunu. rendeleyin sonra alin bir teflon tavada kavurun, yanmasin , rengi kaybolana kadar iyice kavurun.sonra kurutun. tamamen kuruduktan sonra sigara kagidina sarin icin. mis gibi kokuyor. az bisi kafada yapiyormuş

SEMPER PARATUS
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    darkwood bunu yazdı:

necroshine nin tarifi

muz kabunu. rendeleyin sonra alin bir teflon tavada kavurun, yanmasin , rengi kaybolana kadar iyice kavurun.sonra kurutun. tamamen kuruduktan sonra sigara kagidina sarin icin. mis gibi kokuyor. az bisi kafada yapiyormuş

denicem dostum saol

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
Toplam Hit: 4952 Toplam Mesaj: 28