Evde Sıkıntıdan Yapılabilecek Sigaralar
-
sigaranın üstüne işe kurumasını bekle iç ve devamını gör:.
-
illa kafam iyi olsun 3gün zom dolanayım diyosan sigara tarzı bişeyin yanan kısmının üstüne kesme veya toz şekeri ufalamak suretiyle çıkan dumanı içine çek ya da otur çay iç.. :| yada hiç bişey içme sen içsen bokunu çıkarırsın ben burdan onu çıkardım :|
-
ben şöle 1sey denemiştim: fesleğen yapraklarını kuruttuktan sonra 1winstonun tütünüyle karıştırıp,kağıda uhu sürerek kapatmıştım gayet mistik 1seydi.uhuda saglam kafa yapıomuş..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
illa kafam iyi olsun 3gün zom dolanayım diyosan sigara tarzı bişeyin yanan kısmının üstüne kesme veya toz şekeri ufalamak suretiyle çıkan dumanı içine çek ya da otur çay iç.. :| yada hiç bişey içme sen içsen bokunu çıkarırsın ben burdan onu çıkardım :|
-----------------------------Tarzan Kardeşim Koptum yahu... :) Allah İyiliğini Versin Sende Kop Emi. :)
-
sigarayı viskiye batır kurut öle ic.
kesmez diosan git tekel bayilerinden rızla al. öle gazeteyle felan ugra$ma :D
2 sigarayı kır sar. onu batır kurut ic :D
kötü $eylere özendirme olmaması acısından böle mal $eleri anlatıyorum kusura bakma :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Ben kaçak çayla türk çayını karıştırıp içiyorum bazen adaçayına kuşburnu koyup içiyorum. Ama senin gibi içmiyorum suda demleyip öyle içiyorum. Genelde farklı tadlar oluyor ama güzel... Sen psikopat mısın kardeşim öldürecek misin kendini :|
-----------------------------la olum :D
-
Patlıcan yapragını sarip içebilirsiniz çaydan daha mantikli :) tamamen nikotin kaynagi
-
la bide şe denedim çekilmiş üzerlik tohumu üzerlik iç anadoluda bi ot zaten narkotik o ot ama bişe olmadı sadece 1 kapı yerine 2 tane gördüm :)
-
necroshine nin tarifi
muz kabunu. rendeleyin sonra alin bir teflon tavada kavurun, yanmasin , rengi kaybolana kadar iyice kavurun.sonra kurutun. tamamen kuruduktan sonra sigara kagidina sarin icin. mis gibi kokuyor. az bisi kafada yapiyormuş
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------necroshine nin tarifi
muz kabunu. rendeleyin sonra alin bir teflon tavada kavurun, yanmasin , rengi kaybolana kadar iyice kavurun.sonra kurutun. tamamen kuruduktan sonra sigara kagidina sarin icin. mis gibi kokuyor. az bisi kafada yapiyormuş
-----------------------------denicem dostum saol