folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Evde Temiz Oksijen Sağlamak

Evde Temiz Oksijen Sağlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Fazla oksijen baş ağrısı yapar.

Olay temiz havadan daha çok stresle ilgili.

Yoksa hava temizleme makinaları, ozon jeneratörleri yığınla piyasada var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    nothin bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    y10 bunu yazdı

hoca dedigin sorunun cevabını bilmiyorum ama yatmadan 1-1.5 saat kada önce bilgisayar gibi elekronik eşyalarla ilişigini kesersen sabahlar cok rahat kalkıosun enazından bende böyle :D

Abi o yüzden, pc'de vakit geçirdiğim oda başka yattığım oda başka, dediğin şeyin daha üstününde yapsam zor yani :|

Ben sürekli erken kalkmak istiyorum yoksa normalde 1-2 de yatıp 6:20 gibi kalkabiliyorum sorun değil ama bir kaç gün sonra arada patlak oluyor.

Odada sadece cep telefonum var sırf radyasyonu alsın diye 2 kaktüsüm var :) telefon için tv yok pc yok.

kaktüs radyasyonu falan toplamıyomuş ya yalanmış o, öyle duydum ama araştırmadım...

Her şey yarım yamalak acayip konu oldu yahu, ben bitki dedim o oksijen alır dedi kaktüs dedim radyasyon çekmez dedi doğru bilen bir bioloji okuyan fen bilimi bilmem ne bilen yok mu :D

Şimdi biri çıkar der ki fen ve bio okuyan o konuda bir bilgi bilmez hop toptan gümlerim :|

Hocam Tahribatta Konular Bazan Laçkalaşıyor, Sen Yinede Laçkalık Yok Gibi Davran, Doğası Böyle Burasının.. İdare Et.. :)

Soruna Gelince Valla Söylediğin Mühendisliklerde Felan Okumuş Değilim Ama, Elektroliz Olayını Biliyorsan Sudan Oksijen Üretmek Gibi Bir Proje Kurabilirsin...

Konuyu Googlede Bir Araştır Derim, Ana Mantık Suyun Oksijenini Ayırıp Odaya Yaymak... Bilmem Anlatabildimmi...

Edit. :Haa Bu Arada Sanırım @XzXz Hocam Şimdi Görse Diyecek Bari Bu Konuda Ahkam Kesmeyiver, Her Konuya Diyecek Sözüm Var Diye Az Biraz Beni Kıskanırda Kendileri. :)

Ayrıca Hatırlatıyım Elektronik Konusunda Ustayım. Profesyonel Olarak Meslek Erbabıyım.

Her Konuyada Ahkam Aslında Kesmiyorum, Programlamayı İlgilendiren Konulara Girmem Bakmam Bile..  Yada Spor Felan.

ShockMan tarafından 22/Kas/12 09:14 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatalaser
    Fatalaser's avatar
    Erkek

Usta, şunu bi kontrol et belkim işe yarar.

http://www.enyakinmarket.com/Orta-Boy-Tuz-Lambalari,PR-67.html

O dertten hepimiz muzdaribiz, ben almayı düşünüyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutrakan_d
    tutrakan_d's avatar
    Erkek

Hocam

bu dertten bende müzdaripim bi ara doktora gitmiştim multivitamin al yediklerine dikkat et filan demişti ozon tedaviside alternatif olabilir demişti

kanı alıp içine ozon basıyolarmış antioksidan gibi bişeymiş kendini daha iyi hissediyomuşsun dediğine göre de adamın tipini pek tutmadım o yuzden girismemistim o ise . vitaminlerle filan biraz daha iyi olmuştum.

Şimdilerde yine tekerrür etti o yorgunluk sıkıntısı arayıştayım o yüzden fakat ozon tedavisinin dışında şöyle bişey buldum ne kadar işe yarar bilinmez

http://www.airozon.com/urunler/d90-ozon-jenaratoru.htm

kullanan veya kullanan tanıdığı varmıdır bunu ???

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Ozon jenar.. pek sağlıklı gelmedi nedir ne değildir, tuz lambası daha bir aktif şu an sanki gözümde ama onunda belli bir ömrü var mı ?

Eriyormu zamanla ne oluyor, ayrıca sudan oksijen fikride güzel.

Yani en uygunu nedir bu işin, bakıp ona göre karar vermek istiyorum, mutlaka yapmam lazım ama.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ben de aynı şeyi istiyorum hocam ama şehir hayatında epey zor o dediğin bence bir kere tamamen izole etmelisin odanı toz en basitinden başlamak gerekirse. İlk önce hava girişlerini filtrelemen yerinde olur hanı şu suya üflüyor ya içeri giren havayı belli periyodlarla bunu boşaltırsın. Alanın genişse küçük bir bitki bahçesi kurabilirsin en çok oksijen salınımı yapan hangisidir iyice araştırıp. böcekmiş sinekmiş sıkıntısı için de ikitane etobur koyarsın olur biter sıkıntı şu: maliyet ve alan tüm bunlarla uğraşmaktansa köye taşınmak en güzeli :D

edit en fazla oksijen açığa çıkaran su yosunuymuş, şimdi şöyle olabilir dışarıdan gelen havayı bu yosunlarının bulunduğu tanka yönlendirirsin ordan çıkan havayı da odana verirsin, bu tankıda belli aralıklarla gün ışığı gibi bir kaynakla beslemen gerekiyor sanırım.

çok teferruatlı işler be diyaliz olayı en basiti ama saf oksijeni kim napsın

MaTRiXe tarafından 22/Kas/12 12:05 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Himalaya Tuzu diye bi dalga var pampa, araştırsana...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sende michael jackson gibi yapacaksın hacı.oksijen çadırı.küçük bir oksijen tüpü alıp hastanelerde yaptıkları gibi başının üzerinde emniyetli bir mesafeden yüzüne doğru püskürteceksin.başka yolu yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ozon üfleyen makineler var diye biliyorum evin içine..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

paşa kılıcı çiçeği aksam oksijen salıyo diye duymustum bi kaç saksı bulundur, bu tuz lambasının oksijen salıcanı sanmıyorum cansız birşey nasıl oksijen üretebilirki havadaki radyasyon salınımı vsre üzerine çeker çekmez o nuda radyasyon ölçen bi aletle bakmak lazım kanımca

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 3340 Toplam Mesaj: 24