Eve Gelen Kızla Aramızdaki Muhabbet
-
Kız: Erkek her hafta başka kızla yatsa kahraman oluyor. Kız senede iki kişiyle yatsa o... oluyor.
Sı¢an: Bak kızım, bir anahtar pek çok kilidi açabiliyorsa o özel bir anahtardır. Ama bir kilidi on tane anahtar açıyorsa o kilitte bir bokluk vardır.
-
bişey sorcam hocam
evleneceğin kızın önceki hayatını sorgularmısn ? yada ona göremi ewlenirsin ?
-
Git gide nirvanaya ulaşıyorsun hoca
belirli bir idea geliştirip kendi felsefe ekolunu yaratacaksan müridin, yeni bir din falan oluşturacaksan havarin olmaya talibim.
dünyanın zevkine bi senin gibiler ekmek banıyo anasını satayım
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
bişey sorcam hocam
,gecmişini düşünen kahraman olmaz :) Ben sorgularım hocam bende sorgulamak herşeydir.. sanattır felsefedir inanctır gerekirse gecmişinide kodlarım geleceğinide :) -
namus bacak arasında mıdır ?
-
hmm, içine almayıp eline agzına yüzüne alınca namuslu oluyor yani.. güzel mantık :|
-
Ankara'da pavyonda çalışan bir dansöz ile tanıştım. 26 yaşında ..
neyse uzatmayayım hatun ak yolundan değil de pok yolundan paralı çalışıyormuş ! neden dedim kocama saklıyorum dedi..
varın siz düşünün artık.. evlenecek adama Avustralyadan boynuz cilası ısmarlamak lazım diye düşünüyorum :) -
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------Evet tabikide bacak arasında. zaten namus kavramı ne demekki. Namusu bacak arasında aramayıp nerede arıcaz. hee şimdi diceksiniz yok kız ağzına almış götten yemiş ama yapmamış da şöle de bölede; o zman da halamın taşakları olsa amcam olurdu. deyim ben size
-
azrak bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------Evet tabikide bacak arasında. zaten namus kavramı ne demekki. Namusu bacak arasında aramayıp nerede arıcaz. hee şimdi diceksiniz yok kız ağzına almış götten yemiş ama yapmamış da şöle de bölede; o zman da halamın taşakları olsa amcam olurdu. deyim ben size
-----------------------------hala-amca teoremin beni yedi bitirdi bu saatte xD xD
-
SilenC3 bunu yazdı:
bişey sorcam hocam
-----------------------------bence sorgulamazsan var bir terslik... Evlenecen ama ne olduğunu bilmiyorsun, kimlerle düşüp kalkmış önemli değil mi?
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------sadece orada olmasada evet oradadır diyebiliriz