Eve Net Bağlatacagım Tavsiye
-
RaNGeR bunu yazdı
Uydunet 3 Mbps sınrsız tarifesini kullanıyorum. Hız ve süreklilik konusunda hiçbir sıkıntım yok. Tavsiye edebilirim.
superonline yoksa, uydunet akar tabi ki
bende de uydunet var 5 mbit kullanıyorum 70 tl 3mbit = 50 lira kota yok ayda yılda bir belki kesilir net.
-
Ben Şimdilik WIN Kullanıyorum, Hız Bazan İyi Gibi Ama Kopmalar Bolcana Oluyor.... Eve Olmasa Yine Net Çekerim TTnet Diyorum, Daha İyisi Yok Gibi.
-
Daft bunu yazdıRaNGeR bunu yazdı
Uydunet 3 Mbps sınrsız tarifesini kullanıyorum. Hız ve süreklilik konusunda hiçbir sıkıntım yok. Tavsiye edebilirim.
bende de uydunet var 5 mbit kullanıyorum 70 tl 3mbit = 50 lira kota yok ayda yılda bir belki kesilir net.
Superonline yoksa, uydunet hiç alma verdiğin tarife çok pahalı 5mb 70tl nedir yahu.
Ben ttnet kullanıyorum. 8mb adil kullanım bedeli 50 gb veriyor. 50 gb downloadı aşında aylık internetn 3mb'e düşüyor ki 3 mb bile rahat rahat fps oyunları oynatıyor. İnternet ve download hızında gözle görülen bir eksilme olmuyor.
Aylık 40 tl veriyorum. Superonline alamıyorsan, 2.TTnet altyapısıda sağlam en iyisi
-
Sserkan bunu yazdı
Metronete geçme napıyosan yap hocam
Adamlar nasıl bi manyak anlamadım internet kesilince otomatikman müşteri hizmetleriylede
bağlantı kopuyor arıyosun sürekli meşguller.İntermet geliyor telefonları normale donuyor.
Aşırı derecede ilgisizler cin malı 1 tane modem veriyolar 1-2 ayda bi defa muhakkak bozuluyo bedava degıstırıyolar zaten.
Sabit ip yok bütün bina aynı ip'yi kullanıyoruz. Çoğu site aynı ip'den yuklenme var site ip'i banlıyor felan sacma sapan salak seyler
anlıycagın metronet alma napıyosan yap :)
Hocam normalde kesinti sonrasında arayıp özür diledikleri gibi faturada indirim yapıyorlar :) Sana yapmadılar mı? Modemler ve ip konusunda haklısın ama ip konusunda şikayetini bildirip static ip isteyebilirsin :) Bana göre fiyat/performans açısından Türksat ile beraber en iyi hizmet veren ISP.
Oturduğunuz yerde kim fiber sağlıyorsa ona geçin. Fiber yoksa VAE için Süperonline veya Türknet'i önereblirim(tt altyapısını kullanarak hizmet veriyorlar, tt'deyken bağlantınız kötüyse başkasına geçince güzelleşebilir ama düzelmesini beklemeyin).
Vodefone.net(koçnet) ve Dsmartnet(smile)'ten Türk Telekom'dan beterdir, uzak durun.
Balyoz99 tarafından 26/Ara/12 04:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Sserkan bunu yazdı
Metronete geçme napıyosan yap hocam
Adamlar nasıl bi manyak anlamadım internet kesilince otomatikman müşteri hizmetleriylede
bağlantı kopuyor arıyosun sürekli meşguller.İntermet geliyor telefonları normale donuyor.
Aşırı derecede ilgisizler cin malı 1 tane modem veriyolar 1-2 ayda bi defa muhakkak bozuluyo bedava degıstırıyolar zaten.
Sabit ip yok bütün bina aynı ip'yi kullanıyoruz. Çoğu site aynı ip'den yuklenme var site ip'i banlıyor felan sacma sapan salak seyler
anlıycagın metronet alma napıyosan yap :)
eywallah hocam. Metro nete DSMART a bulaşmıyacağız. Anladığım kadarı ile turkcellsuperonline iyi.
-
Arkadaslar Superonline ve uydunet arasın kaldım.
Biraz araştırayım şöyle kampanyaları filan oluyorya onları yakalamam lazım.
-
Nomm bunu yazdıDaft bunu yazdıRaNGeR bunu yazdı
Superonline yoksa, uydunet hiç alma verdiğin tarife çok pahalı 5mb 70tl nedir yahu.
Ben ttnet kullanıyorum. 8mb adil kullanım bedeli 50 gb veriyor. 50 gb downloadı aşında aylık internetn 3mb'e düşüyor ki 3 mb bile rahat rahat fps oyunları oynatıyor. İnternet ve download hızında gözle görülen bir eksilme olmuyor.
Aylık 40 tl veriyorum. Superonline alamıyorsan, 2.TTnet altyapısıda sağlam en iyisi
14.22 saatte 50 gb çektin = geriye kalıyor 705,78 saat (30 günden) ve 3mbit teorik hızın 384 kb / sn 1.318 gb / saat kalan sürenle = 930.218 gb + 50 gb da başta çektin 980.218 gb toplam 1 ayda çekeceğin veri 720 * 2.197 gb = 1582.03 GB = 5mbitle adil kullanım olmadan 30 günde çekeceğin veri 980/40=24,5 gb = 1 tl'ye çektiğin veri 1582 / 70 = 22,6 gb = 1 tl'ye çektiğin veri demekki arada pek fark yokmuş? hatta sürekli download yapan adam için, 5 mbit daha uygun :)
YekteranBaymedir tarafından 26/Ara/12 10:04 tarihinde düzenlenmiştir
EDİT!: ttnet'in maximum hızı yani 1 mb / sn hızını aldığını düşünerek hesap ettim.
uydunette max hızı zaten alıyorsun. -
superonline fiberoptik 20 mbit 49 tl sınırsız.tek geçerim.4 yıldır kopmadı 24 saat bağlıyım.
erblood tarafından 26/Ara/12 10:45 tarihinde düzenlenmiştir -
schwarzseherisch bunu yazdı
superonline 20mbps kullaniyorum, sonuna kadar parasini hakediyor. 54TL fatura geliyor, ev telefonu yok.
hiz 20mbps'de ki halini birak, 3mbpsdeki hali bile gayet hizli. ustelik, 3mbps'e dusmusken, 8mbps ttnet kullaniyorum diyen adamdan katlarca az pingim oluyor. 3-4 arasi degisiyor pingim ki ttnet kullanicilari 20-30 dan asagi dusmuyor.
superonline tek gecerim haci.
peki adil kullanım kotası var mı varsa ne kadar hacı ?
-
EMRE955 bunu yazdıschwarzseherisch bunu yazdı
superonline 20mbps kullaniyorum, sonuna kadar parasini hakediyor. 54TL fatura geliyor, ev telefonu yok.
hiz 20mbps'de ki halini birak, 3mbpsdeki hali bile gayet hizli. ustelik, 3mbps'e dusmusken, 8mbps ttnet kullaniyorum diyen adamdan katlarca az pingim oluyor. 3-4 arasi degisiyor pingim ki ttnet kullanicilari 20-30 dan asagi dusmuyor.
superonline tek gecerim haci.
peki adil kullanım kotası var mı varsa ne kadar hacı ?
bildiğim kadarı ile var 100 gb