Evet‘Ler Yazan Çoban Kepeneği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vay a.q şu mubarek gunde anlamıyorum sizi Adam takım elbise giyer gitydiklerinin fiyatlarıyla taşşak geçersiniz adam bunu alır sırtına çıkar yine taşşak gecersiiniz aq insan lara bak ya..

FthAяI(!)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

fatihari41 bunu yazdı:
    -----------------------------

vay a.q şu mubarek gunde anlamıyorum sizi Adam takım elbise giyer gitydiklerinin fiyatlarıyla taşşak geçersiniz adam bunu alır sırtına çıkar yine taşşak gecersiiniz aq insan lara bak ya..

Ustundeki fiyatetin ne kiyafeti oldugunu biliyorsundur. Kaval yerine ustunde Evet yazisinida gormussundur. Birseyler anliyabiliyor musun, birseyler cikarabiliyor musun bu isten, biraz bilincaltindan, psikolojiden anlar misin  KUZUm ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

şu referandum maddelerini okuyan, anlayan ve neden hayır dedğini bilen varmı acaba. Kılıçdaroğlu (cem uzan veliahtı) ne derse millet kafa sallıyo asıl çobanlık bu. bide aydın diye geçinen insanları çoban yapmş helal :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Neden hayır diye soranlar gerizekalı gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar, yüzlerce video paylaşıldı, binlerce sebep söylendi hâla salak yerine koymalar, aptal rolü yapmalar, iyi amk. hepimiz salağız siz akıllısınız.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

HanDsomE bunu yazdı:

şu referandum maddelerini okuyan, anlayan ve neden hayır dedğini bilen varmı acaba.

sandığından daha çok var

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

tayyip son noktayı koymuş harbiden..

ben çoban siz koyun helal olsun :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

şu referandum maddelerini okuyan, anlayan ve neden hayır dedğini bilen varmı acaba. Kılıçdaroğlu (cem uzan veliahtı) ne derse millet kafa sallıyo asıl çobanlık bu. bide aydın diye geçinen insanları çoban yapmş helal :D

mallık diz boyu anasını satıyim bin tane video paylaştık salak rolünü oynamayı kesin artık idiotluk koyunluk da bir yere kadar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Niye bu kadar tatışıyorsunuz anlamıyorum sizi götünüzüde yırtsanız referandumdan evet çıkıcak..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Niye bu kadar tatışıyorsunuz anlamıyorum sizi götünüzüde yırtsanız referandumdan evet çıkıcak..

tartısma konusu evet veya hayır mı cıkacak olayı degil ki. milletin ne kadar kör oldugunu bir kez daha gözler önüne seren ufak bi tablo bu.

@HanDsomE

kimin kuzu, kimin coban oldugu gayet acık. xpert'in dedigi gibi 873567865 tane video & belge paylasıldı cesaretin varsa bosbakanının ne oldugunu görmeye, ac onları izle.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

tartısma konusu evet veya hayır mı cıkacak olayı degil ki. milletin ne kadar kör oldugunu bir kez daha gözler önüne seren ufak bi tablo bu.

@HanDsomE

kimin kuzu, kimin coban oldugu gayet acık. xpert'in dedigi gibi 873567865 tane video & belge paylasıldı cesaretin varsa bosbakanının ne oldugunu görmeye, ac onları izle.

Millet kör olduğu için evet çıkıcak zaten..

Toplam Hit: 9257 Toplam Mesaj: 38