Evet‘Ler Yazan Çoban Kepeneği
-
vay a.q şu mubarek gunde anlamıyorum sizi Adam takım elbise giyer gitydiklerinin fiyatlarıyla taşşak geçersiniz adam bunu alır sırtına çıkar yine taşşak gecersiiniz aq insan lara bak ya..
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
vay a.q şu mubarek gunde anlamıyorum sizi Adam takım elbise giyer gitydiklerinin fiyatlarıyla taşşak geçersiniz adam bunu alır sırtına çıkar yine taşşak gecersiiniz aq insan lara bak ya..
-----------------------------Ustundeki fiyatetin ne kiyafeti oldugunu biliyorsundur. Kaval yerine ustunde Evet yazisinida gormussundur. Birseyler anliyabiliyor musun, birseyler cikarabiliyor musun bu isten, biraz bilincaltindan, psikolojiden anlar misin KUZUm ?
-
şu referandum maddelerini okuyan, anlayan ve neden hayır dedğini bilen varmı acaba. Kılıçdaroğlu (cem uzan veliahtı) ne derse millet kafa sallıyo asıl çobanlık bu. bide aydın diye geçinen insanları çoban yapmş helal :D
-
Neden hayır diye soranlar gerizekalı gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar, yüzlerce video paylaşıldı, binlerce sebep söylendi hâla salak yerine koymalar, aptal rolü yapmalar, iyi amk. hepimiz salağız siz akıllısınız.
-
HanDsomE bunu yazdı:
şu referandum maddelerini okuyan, anlayan ve neden hayır dedğini bilen varmı acaba.
-----------------------------sandığından daha çok var
-
tayyip son noktayı koymuş harbiden..
ben çoban siz koyun helal olsun :)
-
HanDsomE bunu yazdı:
şu referandum maddelerini okuyan, anlayan ve neden hayır dedğini bilen varmı acaba. Kılıçdaroğlu (cem uzan veliahtı) ne derse millet kafa sallıyo asıl çobanlık bu. bide aydın diye geçinen insanları çoban yapmş helal :D
-----------------------------mallık diz boyu anasını satıyim bin tane video paylaştık salak rolünü oynamayı kesin artık idiotluk koyunluk da bir yere kadar.
-
Niye bu kadar tatışıyorsunuz anlamıyorum sizi götünüzüde yırtsanız referandumdan evet çıkıcak..
-
Smirnoff bunu yazdı:
Niye bu kadar tatışıyorsunuz anlamıyorum sizi götünüzüde yırtsanız referandumdan evet çıkıcak..
-----------------------------tartısma konusu evet veya hayır mı cıkacak olayı degil ki. milletin ne kadar kör oldugunu bir kez daha gözler önüne seren ufak bi tablo bu.
@HanDsomE
kimin kuzu, kimin coban oldugu gayet acık. xpert'in dedigi gibi 873567865 tane video & belge paylasıldı cesaretin varsa bosbakanının ne oldugunu görmeye, ac onları izle.
-
Andrei bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------tartısma konusu evet veya hayır mı cıkacak olayı degil ki. milletin ne kadar kör oldugunu bir kez daha gözler önüne seren ufak bi tablo bu.
@HanDsomE
kimin kuzu, kimin coban oldugu gayet acık. xpert'in dedigi gibi 873567865 tane video & belge paylasıldı cesaretin varsa bosbakanının ne oldugunu görmeye, ac onları izle.
Millet kör olduğu için evet çıkıcak zaten..