Evi Karınca Bastı
-
Hocam öncelikle karıncalar genelde tatlı şeylere gelirler sen ilk iş olarak yapacağın şey şu karıncaların geldiği güzergahı bul ve ardından orayı temizle ve sonra o güzergaha tuz dök sabaha hiçbirşey kalmayacaktır emin ol
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam öncelikle karıncalar genelde tatlı şeylere gelirler sen ilk iş olarak yapacağın şey şu karıncaların geldiği güzergahı bul ve ardından orayı temizle ve sonra o güzergaha tuz dök sabaha hiçbirşey kalmayacaktır emin ol
-----------------------------Bişr ara şekeri dışarıda bırakmıştım... Sanırsam ona geldiler... Sonrada gitmediler...
-
Benim dükkanda kola dökülmüş yere fark etmedim paspaslayamamıştım ertesi gece call of duty modernwarfare 2 oynuyodum netten saat 3 gibi uçan karıncalar geldi 5 6 tane lcd ye lan dedim noluyor ışığı açtığımda 10000 lerce karınca daha yeni doğurmuş tamda o noktaya direk sinek ilacı sıktım öldürdüm sonra sabah bi güzel temizleyip onların nerden nasıl geldiğini bulup yola tuz döktüm ( Tuz olayınıda annem söyledi sonuçta ev kadını bilir bu işleri diye düşündüm) ve birdaha karıncadan eser yok.
Mutlu son. Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :F
-
tantum bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
Ben hayvanları doğal yollardan yok etmek istiyorum... Ole biyolojik savaşa karşıyım...
-----------------------------birini öldür kalanlar cenazesine gitsin o zaman
-----------------------------hahaa koptum yaa :))
öldürmeyin günah karıncalara berekettir :))..tatlı şeylere gelir onlar temizleyin kurulayın güzelce gelmezler bir daha :))geceden şeker,ekmek falan dışarda bırakma şekeri buzdolabına falan koy hatta.. :)
ayrıca o resim gerçekmi cidden..rüyama girmese bari o ne öyle yaa.. :S :S
-
SivilPadisah bunu yazdı:
beterin beteri var iyiki tarantula basmamış:)
-----------------------------OOFF OFFF
alıcan bi eline deodorant diğer elinde çakmak pıssss fuuuuww diye ateşe vercen sonra drek üstlerine anasının gözünün önünde yavruları cayır cayır yakıcan AHAHAHAHAA sonra anneyi yakıcan ama bırakcan biraz yana yana koşcak sonra gttikçe güçsüzleşcek olduğu yerde kıvrancak sonra WHUUUWWW diye beynine beyniine ateşi boşaltcan OHH YEAA
-
ddvp geçen konu da yine yazmıştım
-
Evi basan karıncalardan kurtulmak için sonunda borik asit-şeker karışımından oluşan ilacı bizzat kendim yaptım ve uyguladım. İlacın formülünü Boric Acid natural insecticide sitesinden aldım.
Açıkçası ilacı ilk uyguladığımda biraz şüpheye kapıldım çünkü karıncalar hallerinden çok memnun ve müteşekkir görünüyorlardı. Ama bugün üçüncü gün ve ortalıkta hiçbir karınca yok. Tertemiz kendi köşelerinde hakkın rahmetine kavuşmuş olmalılar (R.I.P).
Hazırlanışı:
Öncelikle eczaneden borik asit temin edilir. Adının asit olduğuna bakmayın, beyaz, zararsız bir toz.
Küçük bir kaba bir çay kaşığı borik asit, bir çay kaşığı toz şeker ve bir avuç kadar su konur ve bir güzel karıştırılır.
Az birşey pamuk bulunur, pamuk yoksa peçetenin kenarından biraz koparılıp dürüm yapılır ve karışıma bulanır
Karışıma bulanmış dürüm karıncaların sık kullandığı güzergahlar üzerine konur. Ben iki dürüm yapıp iki farklı yere koydum.
Acaip etkili, ucuz ve temiz bir yöntem. Hergün en az bir kere bu dürümü bir kaç damla su ile ıslatmayı unutmayın, zira kuruyunca karıncaların ilgisi azalıyor. Dürümleri değiştirmenize gerek yok. İki-üç gün içerisinde evinize tekrar huzur gelecektir. Karıncalar ortadan kaybolunca (1 hafta diyelim) dürümleri atabilirsiniz. Bende karınca sorunu bir daha tekrar etmedi. Ederse de ne yapacağınızı biliyorsunuz artık :)http://samilkorkmaz.blogspot.com/2006/02/karnca-ilac.html
-
hayaletkurt bunu yazdı:
bizim evdede karınca derdi vardı. arkadaşa rica ettim ilaçladı geçiş güzergahlarını 1 haftadır gelmiyolar küstüler bize :)
-----------------------------güzergah? görende heronlarla tespit edip kızıl ötesi kameralarla yollarını izleyip bombalamışsınız gibi düşünecek :D
-
irwa bunu yazdı:
hehe daha öncede yazdım gene yaziim en sadist duygularımla ,))
babama geldiğimde ewi karınca bastığını görmüştüm öldür öldür bitmiolardı neyse sonra bunların yuwalarını buldum bi güzel tuz ruhu döktüm sonra seramik alçısı gibi bişeyle bunların yuwalarını doldurdum ağzınıda kapattım dışarda kalan karıncalara babamın garip bi ilacı war ama senin işini raid de çözer güzelce toplu haldelerken sıkıosun kaçamıolarda direk can weriolar bide bunların yürüme güzeergahlarını keşfettiysen oralarada ilaç sık maksimum 3 gün içinde ewde 1 tane bile kalmadığını görürsün
harbı caniiii -
irwa bunu yazdı:
hehe daha öncede yazdım gene yaziim en sadist duygularımla ,))
babama geldiğimde ewi karınca bastığını görmüştüm öldür öldür bitmiolardı neyse sonra bunların yuwalarını buldum bi güzel tuz ruhu döktüm sonra seramik alçısı gibi bişeyle bunların yuwalarını doldurdum ağzınıda kapattım dışarda kalan karıncalara babamın garip bi ilacı war ama senin işini raid de çözer güzelce toplu haldelerken sıkıosun kaçamıolarda direk can weriolar bide bunların yürüme güzeergahlarını keşfettiysen oralarada ilaç sık maksimum 3 gün içinde ewde 1 tane bile kalmadığını görürsün
-----------------------------beynimde dehşet çığlıkları var sonra psikoloğa görün deyince sebep bekliyorum senden diyon :D