Evkur‘Dan Galaxy S3 Aldım. (Olumlu)
-
fena kazik yemissin ama olan olmus gecmis olsun madem paran cok...
-
Açık hesap yani senetl ile alışverişlerde evkur gibi firmalar vadeye göre kârlılığını değiştirir.Bir mürid demiş yanlış adres versem vs.. alışveriş yapılınca ürün hemen teslim edilmez,senin için öncelikle bir araştırma yaparlar oturduğun yer,komşuların,mahalle muhtarın,işyerin vs gibi.Adamlar hayrına verecek değil kendini garanti altına alıyorlar.Taksitli satış sözleşmelerine dikkat edin sadece düzenli öderseniz pek bir sıkıntı yaşamazsınız ilerde farklı bir alışveriş yaptığınızda ödemeleriniz sizin teminatınız olur.Bankalar gecikmeli ödeyeni sever bu tür işyerleri de düzenli ödeyen müşterilerini bu kadar basit.İllaki borç taktınız adamlara adrese dayalı nüfus kaydınızdan size mahkeme celbi ulaşır merak etmeyin :)
-
yav konu dışı olacak sanırım ama söylemeden geçemeyecem.
ben de evkurdan Samsung Galaxy Note II alacam da telefon hala gelmedi sanırsam.
herhangi bir evkur mağazasında bu cihazı gören duyan var mı ?
-
s3 mü note2 mi lumia mı derken ibm thinkpad x220 edge aldım.
-
Evkurdan babam 3200 almıştı yeni çıktığı zaman 580 liraydı telefon yanlış hatırlamıyorsam :) ozamanların en iyi telefonlarından 1-2 hafta teslim etmemişlerdi hatta.Babam telefon manyağı yapmıştı evkuru.Şarz bitene kadar bounce oynardım babam kızardı şarzını bitiriyosun diye :) 1 sene sonra çalınmıştı..
Evkurdan bişey alırken 2 kere düşünmek lazım.. -
24 ay taksitle bile 1600 liraya geliyo adventage'a :) 18 ya taksitle alırsan aşağı yukarı seninki ile aynı miktar taksit ödüyosun ( 87 lira)
-
evkur en son alışveriş edeceğim yer. O taksitin 1 tanesini kaçır ödeyeme bişey olsun canına kadar gelip alırlar.
-
1800 tl'ye iphone yerine s3 almak yanlış bir karar
diğer bir yanlış karar ise teli aldıktan sonra konu açmak
üsttekilerin tam tersini yapsaydın doğru bir karar olurdu.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
evkur en son alışveriş edeceğim yer. O taksitin 1 tanesini kaçır ödeyeme bişey olsun canına kadar gelip alırlar.
Hocam bence gayet güzel bir sistemleri var. Tamam kazıklıyorlar belki ama adam zorla gel bizden al demiyorki. Kredi kartın yoksa tanıdığın yoksa biz senetle uzun vadede verelım sende bu guzellıgın karsılıgında bıze para bayıl dıyorlar. Cok alısverıs yaptım evkurdan kart sorunlarım oldugundan aylarca gecıktırdıgım oldu yaptıkları tek sey aramak oldu. Gercı bole bısey dıyorsan senın basına bısey gelmıstır sen daha ıyı bılırsın ama benı ole 10 gun sonra mahkemeye verme gıbı bı durumları olmadı tabı subeden subeye farklılıkda gosterıyordur.
Bu arada s2 cok uygundu demıs arkadas nedır s2 taksıt fıyat durumu?
-
Tavsiye ettiğim yöntem;
bende aynı mantıkla aldım. Sadece yöntem farklıydı haliylede 400 milyon daha az verdim.
500 milyon limitli bi kredi kartım vardı. Gittim onun borcunu kapattım. Sonra internet bankacılığına girdim orda bana önerdikleri limit arttırma vardı 1.550 TL, kabul ettim ve limiti arttı. Sonra 12 ay taksitle hepsiburada.com'dan aldım. aylık 110 gibi bişey ödüyorum. Daha ödemeye başlamadım :)
Sonuç olarak nakit param bile olsa bundan sonra keş parayla gidip almam. Kredi iyi bişey abi. Klasik bi laf ama kullanmasını bilecen.
Hatta ipad almayı düşünüyorum yine aynı şekilde. Kredi kartına Aylık ödemem 250 milyonu geçmesin yeter bana.