folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Evlilik Mi Birlikte Yaşamak Mı ?

Evlilik Mi Birlikte Yaşamak Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:
    -----------------------------

Görücü usulü, annenin veya çevrenin bulmasıyla tanıtışıp evlenenlere hayret ediyorum.. birde asıl aşık olduğu insandan ayrıldıktan sonra başkasını bulup evlenenlere.. 

bence bir insan dünyada 1 defa aşık olur, onunla evlenirse gerçekten mutlu olur ve bunun adı evlilik olur.. Eğer başkasıyla evlenmişsen, aklında ve gönlünde halen gerçekten aşık olduğun insan varsa nasıl mutlu yaşarsın ki? sadece kendini ve eşini kandırırsın.. 

anlamsız :S

Geçen gün gazetede okumuştum. Araştırmalar görücü usülü evlenenlerin daha uzun süre evli kaldığını söylüyor. Herhalde bilinçaltlarında tanışıp, konuşarak başka birini bulamayacaklarını düşündükleri için olabilir. Ayrıca bence yanlış düşünüyosun , insan bir kere aşık olur ve evlenirse bunun görücü usülünden farkı olmazdı. Bence doğru insanı bulana kadar devam etmeli..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ymecan
    ymecan's avatar
    Dişi

bence şu zamanda tek takılmak lazım. pek düzgün ilişkiler kurulmuyor çünkü.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ymecan bunu yazdı:

bence şu zamanda tek takılmak lazım. pek düzgün ilişkiler kurulmuyor çünkü.

sana rastgelmemiştir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

birbirine sevgi saygı duyduktan sonra ister evlen istersen 10000 km mesafe olsun aranızda. insanoglu garip yaratık :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Eşcinseller de evlilik hakkına sahip midirler ?

tr de degiller ama hollandada o hak war.

soru biraz abez olmus ama ...

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Evlilik dediğin şey, bir kadın ve erkeğin sevişeceğini topluma kabul ettirmesi...

Evlenmeden bir gün önceye kadar sevişirsen, arsız, namuzssuz olursun,

kim olduğunu bilmediğin, hayatında daha önce görmediğin saçma sapan bir belediye memuysu 8 sayfalık kağıdı imzalayıp sana verdikten sonra sevişirsen, allah bir yastıkta seviştirsin olursun...

Tamamen saçma bir baskı ortamı...

Ha gerekli midir?

Evet muhakkak gereklidir.

Çünkü,

Toplumun ve İnsanların yukarıda bahsettiğim şekilde yaşayabilmesi için, belli başlı şeylerin aşılması gereklidir, günümüzdeki toplumumuzda ise daha bi 5000 sene bu aşlıabilecek şeyler değildir...

Boşanmaların en büyük sebebi, Flört yazmış arkadaş, evet olabilir çünkü flört ve ilişki öncesi tanışma iletişim,İnsanın toplum içerisindeki statüsünü, durumunu, eğitimini gösterren önemli bir unsur...

Bizim kapıımım karısı gibi, ben bilmem beyim bilir diyen zır cahil bi tipi eve koy, başınada erkek diye eşşek koy 80 sene boşanmaz tabiki...

kapıcıyla sevişerek mi evlendiler :)

Eğitim düzeyi, Kültür düzeyi, Bulunduğun ortam kalitesinin artması kadına ve erkeğe daha fazla cesaret vermekte... Artık ayakta durabilen bireyler kendini daha çesur hissedebilmekte ve kararlarını daha radikal vermekte...

Yoksa flört etmeyin, 30 yaşınıza kadar safi otuzbir çekin, hem allaha yakın olursunuz hemde evlenmezsiniz gibi sacma bir tez olamaz yani :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Seastar bunu yazdı:

HighNitro bunu yazdı:

Görücü usulü, annenin veya çevrenin bulmasıyla tanıtışıp evlenenlere hayret ediyorum.. birde asıl aşık olduğu insandan ayrıldıktan sonra başkasını bulup evlenenlere.. 

bence bir insan dünyada 1 defa aşık olur, onunla evlenirse gerçekten mutlu olur ve bunun adı evlilik olur.. Eğer başkasıyla evlenmişsen, aklında ve gönlünde halen gerçekten aşık olduğun insan varsa nasıl mutlu yaşarsın ki? sadece kendini ve eşini kandırırsın.. 

anlamsız :S

Geçen gün gazetede okumuştum. Araştırmalar görücü usülü evlenenlerin daha uzun süre evli kaldığını söylüyor. Herhalde bilinçaltlarında tanışıp, konuşarak başka birini bulamayacaklarını düşündükleri için olabilir. Ayrıca bence yanlış düşünüyosun , insan bir kere aşık olur ve evlenirse bunun görücü usülünden farkı olmazdı. Bence doğru insanı bulana kadar devam etmeli..

birbirlerine aşıksalar zaten doğru insanı bulmuşlardır.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Hocam vaLLa yer problemi olabilir diye düşünüyorum, evli olmayan birine ev vermeye sıcak bakmayabilirler gibime geliyor.

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

derin konular açıldı mı ki?

hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Mahalle baskısının olduğu yerlerde farklı tepkiler ortaya cıkabilir diye düşünüyorum. :|

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
Toplam Hit: 9143 Toplam Mesaj: 52