Evlilik Teklifim
-
Hocam bende sınemada calısıyorum buraya yazsan 20 dakka ara verırdım fılme :D
-
fondaki parçayının adını alabilir miyim?
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
allah mesut etsin hocam,
bnimde aklımda dehşet bi ewlilik teklifi var da şimdi soleyemem çalarsınız yoksa :) seneye yapacam bnde ewlilik teklifi kesin bak tv de göreceksiniz bni okadar iddaliyım nah yazıyom buraya :D
-----------------------------Pastasına yüzük atıp boğulma riskiyle ugrasmaktan iyidir hocam:) yap aklına gelıyosa:)
-
blackhammer bunu yazdı:
fondaki parçayının adını alabilir miyim?
-----------------------------rock mafia-big bang :)
-
sinemaya girdikten sonra içeride şuanda bu videoyu izleyen kız video bitince sevgilisinin kapıdan içeri girdiğini görür. sonra sinemada genç adam kıza evlenme teklif eder. Derki o kadar video editledim moruq Bennen evlen :W
-
hoş olmuş :) ki kızları bir buket gül bile mutlu edebilirken bu gayet hoş olmuş banada parlak fikirler lazım nasıl etcem bilemiyorum.
-
DrKeworks bunu yazdı:
sinemaya girdikten sonra içeride şuanda bu videoyu izleyen kız video bitince sevgilisinin kapıdan içeri girdiğini görür. sonra sinemada genç adam kıza evlenme teklif eder. Derki o kadar video editledim moruq Bennen evlen :W
-----------------------------sinemaya girdikten sonra içeride şuanda bu videoyu izleyen kız video bitince sevgilisinin kapıdan içeri girdiğini görür. sonra sinemada genç adam kıza evlenme teklif eder. kız gözü yaşlı şekilde eveettt der :)
daha güzel oldu:D
-
xCs bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
allah mesut etsin hocam,
bnimde aklımda dehşet bi ewlilik teklifi var da şimdi soleyemem çalarsınız yoksa :) seneye yapacam bnde ewlilik teklifi kesin bak tv de göreceksiniz bni okadar iddaliyım nah yazıyom buraya :D
-----------------------------Pastasına yüzük atıp boğulma riskiyle ugrasmaktan iyidir hocam:) yap aklına gelıyosa:)
-----------------------------ahaha tv ye çıkacam derken "flaş haber ewlilik teklifi yaparken kızı boğdu" şeklinde olmicak "flaş flaş flaş bugüne kadar görülmemiş ewlilik teklifi gören herkesi hayrete düşürüp çok kıskandırdı" şeklinde olacak :D okadar değişik olacak yani :))
-
xCs bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------sinemaya girdikten sonra içeride şuanda bu videoyu izleyen kız video bitince sevgilisinin kapıdan içeri girdiğini görür. sonra sinemada genç adam kıza evlenme teklif eder. kız gözü yaşlı şekilde eveettt der :)
-----------------------------hah işte videoyu böyle koyun hocam hayal edelim desem elimde text yok :D
-
PanxeR bunu yazdı:
xCs bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------hah işte videoyu böyle koyun hocam hayal edelim desem elimde text yok :D
-----------------------------birader sınemacı son dakka golu atı bize..normalde hatunun an ve an kaydedıcek tepkılerını cekıcek sabit bi kameramız olcaktı.bir de teklıf anını çekicek.ama sinema muduru teklıfe 5 dakka kala ıcerde kayıt aldırmayız dedı.ve şok şok şok..çaktırmdan amatr bi 2 vıdeo cektık ama vıdeonun katısenı bozmamak ıcın eklemedık.