Evrim Teorisine Farklı Bir Bakış / Kur’Ân Açısından Evrim Teorisi - Süleyman Ateş
-
Gayet güzel bir yazı.Hocanın ellerıne saglık pek desteklemesemde kendisini.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
infernaL bunu yazdı:
tamam kanun manun değil sallama boktan bi teori inanırsanız ekime inanmazsanız sikime kadar
Yalnız inanıp ya da inanmamak söz konusu değil :\Doğru ise doğrudur yanlış ise yanlış.
-----------------------------neticeyi anladıysan kelimelerin pekte önemi yok he? gerçi siz koklaşarak anlaşıyordunuz
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------neticeyi anladıysan kelimelerin pekte önemi yok he? gerçi siz koklaşarak anlaşıyordunuz
Seni koklamak istemem açıkçası :D -
infernaL bunu yazdı:
tamam kanun manun değil sallama boktan bi teori inanırsanız ekime inanmazsanız sikime kadar
-----------------------------Biz evrime inanmıyoruz.Sizin ahirete inanmadığınız gibi.Biz inanmazsak en fazla sizin dinsizliğinize göre toprak olup ota dönüşecez gelecek otobur bir hayvan bizi yiyecek falan tabiata dönüşüm olacak.Ama siz Ahirete inanmazsanız burada size ateşten bahsediyoruz,cayır cayır yanacaksınız.Gerçi bizimde bir garantimiz yok ama günahlarımızı fazlaysa hiç değilse müslüman olduğumuz için günahımızca yanıp cennete gideceğiz.Aklı selim bir şekilde düşünüyorumda acaba hangimiz zararda,hmmmmm ...... Tabiki siz!
-
Esconda bunu yazdı:
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------Biz evrime inanmıyoruz.Sizin ahirete inanmadığınız gibi.Biz inanmazsak en fazla sizin dinsizliğinize göre toprak olup ota dönüşecez gelecek otobur bir hayvan bizi yiyecek falan tabiata dönüşüm olacak.Ama siz Ahirete inanmazsanız burada size ateşten bahsediyoruz,cayır cayır yanacaksınız.Gerçi bizimde bir garantimiz yok ama günahlarımızı fazlaysa hiç değilse müslüman olduğumuz için günahımızca yanıp cennete gideceğiz.Aklı selim bir şekilde düşünüyorumda acaba hangimiz zararda,hmmmmm ...... Tabiki siz!
-----------------------------sana katılsam da bu düşüncenin boku çıktı artık.
tamam kabullensen de yazmayın abi artık.
ayrıca buradaki konu evrim teorisinin ahiret inancına uygun olup olmadığıdır. yazı ona dair bir tezdir.
-
Esconda bunu yazdı:
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------sorunda bu zaten evrimi kabul edenler ateist muamelesi görüyor hadi ben ateistim beni siktir et o kadar adam var müslüman olupta evrimi kabul eden
her şeye gücü yeten tanrınız bütün hayatı bi sikko hücreden mi başlatamayacak
-
husnuweb bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
süleyman ateş :D zuahahahahahaaa :D
bu gibiler reenkarnasyonu da savunuyordu...
Allah ile aldatmak böyle birşey olsa gerek...
-----------------------------kişileri ve düşüncelerini tanımadan, bilmeden aptal saptal yorumlar yapmaya gerek yok.
eğer Süleyman Ateş'in yazılarını ve düşüncelerini takip etseydin, senin çakma adamlarınla kıyaslanamayacak kadar bilgili olduğunu görebilirdin.
ayrıca siz "olmaz öyle şey" diyerek reddetmek yerine bir konu hakkında derinlemesine düşünmeyi savunmak olarak algılıyorsanız, zaten bu yazdıklarım da boşunadır.
-----------------------------süloyu senden daha iyi takip ederim."Ömer Çelakıl isimli bilimadamına" hakaretler ederek konuşmasına bile fırsat vermemiş,prof olmuş ama adam olamamış edepsiz bir kişiliktir.merak ettiğin buysa verdim cevabı bu gibi kişiler ciddiye alınacak değerde değildir.Cübbeliyi ciddiye alırım bunu almam.Zira zeka farkı var arada..
Her gördüğünü buraya kopyalayarak sadece tepki çekersin...
Bunları okuyanlardan imanı sağlam olmayanlarda "prof diyo belki doğrudur" diyerek cehalete düşmesi muhtemeldir..
Zaten açılan konuların temel mantığı birilerini bişeylere inandırmak değil midir ? maymundan gelmeyi materyalizmle kabul ettiremediler şimdi de dini kullanıyorlar.
Bu konuya ateist üyelerin olumlu bakması düşünülemez mantıksızdır.Çünkü ateistlere göre Allah yoktur evrimden insan yaratan bir Allah olmadığına göre evrim tesadüf eseri insanı "üretmiştir" :D hahahaha :D
-
infernaL bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------sorunda bu zaten evrimi kabul edenler ateist muamelesi görüyor hadi ben ateistim beni siktir et o kadar adam var müslüman olupta evrimi kabul eden
her şeye gücü yeten tanrınız bütün hayatı bi sikko hücreden mi başlatamayacak
-----------------------------Ya bari yalan atma evrimi kabul eden çok müslüman varmışmışmış.O insanlar ya dinini tanıyıp bilmiyor, yada müslüman diye bizi yiyosun.Hiçbir müslüman evrimi kabul etmez etmemiştir.Ediyor iddasındaysan o insanların senden bir farkı yok demektir.
Evrim bizi oluşturan hücrenin doğada şu,bu olmuştur diyerek kendi kendine oluştuğunu savunur.Müslümanlığın yaratılış kanununun tam tersi.
-
husnuweb bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------sana katılsam da bu düşüncenin boku çıktı artık.
tamam kabullensen de yazmayın abi artık.
ayrıca buradaki konu evrim teorisinin ahiret inancına uygun olup olmadığıdır. yazı ona dair bir tezdir.
-----------------------------Dostum belkide hidayet bu söylediğim paragraftadır.Cevap getirilemediği sürece.
-
ats30 bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
süleyman ateş :D zuahahahahahaaa :D
bu gibiler reenkarnasyonu da savunuyordu...
Allah ile aldatmak böyle birşey olsa gerek...
-----------------------------kişileri ve düşüncelerini tanımadan, bilmeden aptal saptal yorumlar yapmaya gerek yok.
eğer Süleyman Ateş'in yazılarını ve düşüncelerini takip etseydin, senin çakma adamlarınla kıyaslanamayacak kadar bilgili olduğunu görebilirdin.
ayrıca siz "olmaz öyle şey" diyerek reddetmek yerine bir konu hakkında derinlemesine düşünmeyi savunmak olarak algılıyorsanız, zaten bu yazdıklarım da boşunadır.
-----------------------------süloyu senden daha iyi takip ederim."Ömer Çelakıl isimli bilimadamına" hakaretler ederek konuşmasına bile fırsat vermemiş,prof olmuş ama adam olamamış edepsiz bir kişiliktir.merak ettiğin buysa verdim cevabı bu gibi kişiler ciddiye alınacak değerde değildir.Cübbeliyi ciddiye alırım bunu almam.Zira zeka farkı var arada..
Her gördüğünü buraya kopyalayarak sadece tepki çekersin...
Bunları okuyanlardan imanı sağlam olmayanlarda "prof diyo belki doğrudur" diyerek cehalete düşmesi muhtemeldir..
Zaten açılan konuların temel mantığı birilerini bişeylere inandırmak değil midir ? maymundan gelmeyi materyalizmle kabul ettiremediler şimdi de dini kullanıyorlar.
Bu konuya ateist üyelerin olumlu bakması düşünülemez mantıksızdır.Çünkü ateistlere göre Allah yoktur evrimden insan yaratan bir Allah olmadığına göre evrim tesadüf eseri insanı "üretmiştir" :D hahahaha :D
-----------------------------1- her gördüğünü ciddiye alıp, derinlemesine araştırma yapmadan düşüncelere ulaşman zaten neden bu konuda karşıt tavır koyduğunu göstermekte. bir tane olaydan yola çıkarak kişilik yorumlayamazsın.
2- her gördüğünü ciddiye alan ben değilim, sensin. ayrıca bu adama güvendiğim için kopyaladım ve bu konuda ilk defa konu açıyorum.
3- burda ki amaç insanları farklı bir bakış açısına yöneltmektir ve bu konuda düşünmelerini sağlamaktır. eğer farklı düşüncelere kapalı olmak sağlam imanı sağlıyorsa helal olsun sana, imanın sağlammış.
4- evimize giren gazeteden dolayı 2-3 yıldır arada bu adamı okumaktayım ve ilk defa böyle bir yazısına rast geldim. eğer amacı teoriyi kafalara sokmak olsaydı bir kereyle sınırlı kalmazdı. kendi çakma din adamlarının doğrultusunda yorumlarla gelme bana.
5- bu konuya ateist üyelerin olumlu bir yanıt yazdıklarını düşünmüyorum; zira inançlarından dolayı dini reddettiklerinden bu yazıda onlar için yanlıştır. sen fazla düşünmediğinden böyle bir kanıya varmış olmalısın.