F Klavye Zorunluluğu Geliyormuş
-
Kamu kurum ve kuruluşlarınca alım süreci başlatılmış olanlar dışında temin edilecek tüm bilgisayarların F klavyeli olması ve halen kullanımda olanların da 2017 yılı sonuna kadar F klavyeye dönüştürülmesi sağlanacak.
http://haber.gazetevatan.com/f-klavye-zorunlulugu-geliyor/591222/7/yasam
Böyle bir şey gerçekten gerekli mi. Çoğunluk şu anda Q klavye kullanıyor acaba geçiş bu kadar kolay olabilecek mi? Bir de Q klavyede 10 parmak yazanlar F klavyeye nasıl geçecek merak ediyorum. Yoksa bilgisayarlar görünüşte F klavye olacak ama bölge ve dil seçeneklerinden biz Q klavye mi yapacağız :)
-
eğer server/client ve user rolü ola bir sistemde bölge dil ve seçenekleri ayarlarını değiştiremiyor kullanıcılar. yönetici şifresi ile değiştirebilirsin sadece onun dışında ufak tefek kamu yerlerinde serversız sistemlerde yapabilirsin yada evden getirirsin klavye kim bakıcak :)
-
hoca gündüzleri f klavye ile yazıyorum iş yerinde şunu söyleyim f klavyeyi q dan daha hızlı yazıyorum :)=
akşamları Q kullanıyorum Türkçe terimler için cidden F klavye çok iyi
-
zaten kurumlardaki dedeler,nineler 1 dakikada 3 kelime yazdığı için problem olacağını sanmıyorum.
Vergi dairelerine pastaneye postaneye genç eleman istiyoruz !
-
gelsin daha iyi satışlarda patlama yaparız :D
-
swordfish bunu yazdı
gelsin daha iyi satışlarda patlama yaparız :D
Bende seni arayacaktım, uzak doğudan yüksek miktarda F klavye temin edebilirmiyiz?
-
Bi ara katiplik sınavlarına giriordum 3 yıl önceydi sanırım kuyrukta bekluoz millet 300-350 lerden bahsediyor. Ben yırtsam 120 oluyor adamlar böyle konuşuyor velhasılı kelam işin sırrı f klavye imiş. bizim Türkçe için daha uygunmuş.
HeYeT tarafından 10/Ara/13 09:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur
-
sokoban bunu yazdı
Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur
yorum budur :)
-
sokoban bunu yazdı
Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.
-
ProBilisim bunu yazdısokoban bunu yazdı
Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.
özelleşse ne olacak
olan sadece çalışanın maaşına oluyor geride kalan düzen aynı düzen oluyor bizdeki özelleşme mantığı paranın kaymağını yemekle alakalı !