F Klavye Zorunluluğu Geliyormuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Kamu kurum ve kuruluşlarınca alım süreci başlatılmış olanlar dışında temin edilecek tüm bilgisayarların F klavyeli olması ve halen kullanımda olanların da 2017 yılı sonuna kadar F klavyeye dönüştürülmesi sağlanacak. 

http://haber.gazetevatan.com/f-klavye-zorunlulugu-geliyor/591222/7/yasam

Böyle bir şey gerçekten gerekli mi. Çoğunluk şu anda Q klavye kullanıyor acaba geçiş bu kadar kolay olabilecek mi? Bir de Q klavyede 10 parmak yazanlar F klavyeye nasıl geçecek merak ediyorum. Yoksa bilgisayarlar görünüşte F klavye olacak ama bölge ve dil seçeneklerinden biz Q klavye mi yapacağız :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

eğer server/client ve user rolü ola bir sistemde bölge dil ve seçenekleri ayarlarını değiştiremiyor kullanıcılar. yönetici şifresi ile değiştirebilirsin sadece onun dışında ufak tefek kamu yerlerinde serversız sistemlerde yapabilirsin yada evden getirirsin klavye kim bakıcak :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca gündüzleri f klavye ile yazıyorum iş yerinde şunu söyleyim f klavyeyi q dan daha hızlı yazıyorum :)=

akşamları Q kullanıyorum Türkçe terimler için cidden F klavye çok iyi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

zaten kurumlardaki dedeler,nineler 1 dakikada 3 kelime yazdığı için problem olacağını sanmıyorum.

Vergi dairelerine pastaneye postaneye genç eleman istiyoruz ! 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

gelsin daha iyi satışlarda patlama yaparız :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

gelsin daha iyi satışlarda patlama yaparız :D

Bende seni arayacaktım, uzak doğudan yüksek miktarda F klavye temin edebilirmiyiz?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Bi ara katiplik sınavlarına giriordum 3 yıl önceydi sanırım kuyrukta bekluoz millet 300-350 lerden bahsediyor. Ben yırtsam 120 oluyor adamlar böyle konuşuyor velhasılı kelam işin sırrı f klavye imiş. bizim Türkçe için daha uygunmuş.

HeYeT tarafından 10/Ara/13 09:33 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Ne kadar hizli yazdigin degil ne yazdigin onemli oldugu icin boyle angarya islerle uğraşana kadar nitelikli eleman yetistirmeye vakit ayirsinlar.millet vezne sirasi beklerken candycrush oynayan memur hizli yazsa ne olur yazmasa ne olur

yorum budur :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Aynen hacım mümkünse memurlukların %90 nını özelleştirsinler. ordada göt büyütebilsinlerde görelim.

özelleşse ne olacak

olan sadece çalışanın maaşına oluyor geride kalan düzen aynı düzen oluyor bizdeki özelleşme mantığı paranın kaymağını yemekle alakalı !

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 2502 Toplam Mesaj: 24