Facebook Atağına Hack Denilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

ben hack demem de sadece face yönetiminin ve incideki ergen abazaların mallığı derim :)

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

sisteme erişimin admin düzeyinde olmayan hiçbir erişim hacking değildir.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Patlatma denir bomm

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sözlük manasını açıp okuyunuz, bu hackdir...

Bir bilişim sistemine istenmeyen bir etki yaratılmıştır...

Fakat, olayın kendi  özelliğine bakacak olursak ben buna hack değil daha cok yüksek piçlik derim...

o zaman toplayım herkezi, wikipeddideki en sağlam maddelerin anasını ağlatalım tek tek... Olacak iş var olmayacak iş var... Sonra yaptığınız işin nereye nası ifade edileceğini iyi seçmek lazım siz 14-15 yaşlarındaki çocuklar olarak birbirinizin anasına sövmekten zevk alıyor olabilirsiniz, bu karaktersizliği benimsemişde olabilirsiniz... Ama facebook'da arkadaşları ile görüşmek için giren babanız yaşındaki ananız yaşındaki adamların, kadınların, kardeşiniz yaşındaki kızların facebookunda duvara karşı dayayıp catır catır bilmemneyaptı yazdırmak, aile terbiyenizin hiç olmadığının göstergesidir... Ha zaten kendi ananıza sövdürdüğünüzden belli kraktersizliğinizde, azcık ar namusta olmalı bu kadarı ayıp harbiden...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Fakat, olayın kendi  özelliğine bakacak olursak ben buna hack değil daha cok yüksek piçlik derim...

o zaman toplayım herkezi, wikipeddideki en sağlam maddelerin anasını ağlatalım tek tek... Olacak iş var olmayacak iş var... Sonra yaptığınız işin nereye nası ifade edileceğini iyi seçmek lazım siz 14-15 yaşlarındaki çocuklar olarak birbirinizin anasına sövmekten zevk alıyor olabilirsiniz, bu karaktersizliği benimsemişde olabilirsiniz... Ama facebook'da arkadaşları ile görüşmek için giren babanız yaşındaki ananız yaşındaki adamların, kadınların, kardeşiniz yaşındaki kızların facebookunda duvara karşı dayayıp catır catır bilmemneyaptı yazdırmak, aile terbiyenizin hiç olmadığının göstergesidir... Ha zaten kendi ananıza sövdürdüğünüzden belli kraktersizliğinizde, azcık ar namusta olmalı bu kadarı ayıp harbiden...

hocam işte o piçlik dediğin şey için adamlar zekallarını kullanıyor.. adamlar değilde işte olayı farkeden herif başlatıyor akımı diğerleride dalıyor yani piçlik değil sadece birazda kıvraklıkla adamlar siteyi bozmuş...

hack mi derseniz bence hack çünkü adamlar istese oraya iframe koduda koyup oylayabilirdi sonrada indexi çakardı bu kadarbasit o zaman hack derlerdi ama adamların amacı sadece taşşak geçmek olduğu için hack mi hack değil mi tartışmaları yapılıyor.. zaten onlarında hackledik diye bir iddiaları yok..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fakat, olayın kendi özelliğine bakacak olursak ben buna hack değil daha cok yüksek piçlik derim...

bi kac posttur sunu anlatmaya calısıyorum.

bizi sikleyen yok.

bu sefer neyin ne oldugunu büyük yerden okudunuz.

umarım mesajı almıstır herkes.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Öncelikle gereksiz atışmalar yaratan postları sildiğin için teşekkürler. Seviyeli tartışma istedim bu konuda.

Dediğin gibi; bunu hack olarak kabul etmek, yaptıkları haltın temiz olduğuna kanaat getirmez.

Türkçenin öncelikle internet anlamında artık seçici ve fazlaca kullanılabilir olması hepimize fayda sağlıyor. Bu bahsedilen sitede de çeviri özelliğinin olması da bu konuda bize hediye edilmiş bir düzeltme mekanizması. Face yetkilileri "-türkçenizi fazla bilmiyoruz çevirilerde yanlışlık olabilir, alın kendiniz düzeltin" diye bir sistem koydu. Bu özelliğin bize ne gibi fayda sağladığını anlamadan onbinlerce kişiyle folloş etmek gerizekalıca bir eylem. Facebook'a üye olmak-olmamak ayrı bir konu ama çocuktan ihtiyara herkesin üye olduğu bir ortamda bu tür eylemleri kendi vatandaşlarına yapmak iyi bir reklam sayılmaz.

Şahsen ileri derecede bir face yetkili olsam bu tür uğraşlar devam ederse, türkçe dil seçeneğini kaldırıp -siktirin gidin lan derdim açıkça..

Bu tür atılımlar diğer siteler içinde aynı sorunlar yaratacak; wikipedia vs..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Orada duvar yazısı yerine hacked by inci vs yazsalar, ok diyeceğim süper diyeceğim yüksek piçlik diyeceğim lan helal olsun diyeceğim...

Kaldıki bu sitede var olan yüzbinlerce mesajın içinde benim bu tarz olaylara attığım mesajlara bakarsanız, bunu görürsünüz, işin içinde zeka parıltısı ve piçlik varsa helal olsun... Çünkü bizimde işimiz bu...

Ama orada herkezin okuduğu bir yazıda duvara karşı dayayıp bilmemne yaptı dersen, insanlar lan zekice harekt demezler, ananın anasına söverler...

Ha bu, kendi çükünün fotosunu çekip siteye koyan veled-i zinalar için bir anlam teşkil etmez tabi ama büyük karaktersizlik...

Bu arada zaten facebook türkçe translate i kapattı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

sitedeki açık saatler içerisinde kapatıldı kaldı ki geçici hack diye bir şey olmamalıdır

öyle olsa zone-h kayıtlarındaki sayfalar geriye açılsa buna hack diyemeyiz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:

ben buraya hacked yazsam burayı hacklemişmi olucam şimdi? aynı mesele

rene +1 bende aynısını dedim anlatmaya çalıştım yok

nasıl adamlıktır birbirinin anasına sövmek

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer