Facebook İranda Yasaklandı
-
Hep YouTube yasaklarından bahsediyoruz ama bu kez yasağa konu olan diğer bir dev; Facebook...
Haziran ayında iran'da yeni başkanlık seçimleri yapılacak. Katılacak adaylar çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyorlar. Diğer yandan adayların destekçileri de seçimlerde kendilerine yandaş toplamak için büyük bir çaba içerisindeler. Bir grup genç iran'lı ise bu çabalarını Facebook üzerinde yoğunlaştırmış durumda.
iran'lı gençler arasında büyük ilgi gören sosyal ağ sitesi Facebook'ta destekleri reformist aday Muhammed Ali Abtahi'yi tanıtmaya ve insanları önümüzdeki ay sandık başına gitmeye teşvik etmeye çalışıyorlar. Fakat internet üzerindeki bu çalışmalar fazla dikkat çekince iran hükümeti çareyi Facebook'u yasaklamakta buldu.
Hafta sonu uygulanmaya başlayan yasak, dünya çapında çok ses getirince kaldırıldı ve Facebook'ta iran'dan erişim normale döndü.
Başlık çok şahibeli oldu ama bakalım yorum yazacaklar ne zannetti ne yazacaktı görelim :D:D
-
208.67.220.220
208.67.222.222
RuLez.
-
Türkiye sandım ya.Zaten saçma bir site. Kapansa bir şey farketmez.
-
tr de yasaklandı sandım bende :)
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------
tr de yasaklandı sandım bende :)
-----------------------------olacak oda yakında to be
-
Türkiyede de yasaklansın beee
-
Hacı bize ne irandan, japonyadan vs.
İkidir şaibeli başlık kullanıyorsun, adam gibi bir başlık kullan.
-
aynen resı ıkı sanıye once face deydım la dedım ne zman yasaklandı bı gırıyorum konuya muhappet ıran ınmıs
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Hacı bize ne irandan, japonyadan vs.
İkidir şaibeli başlık kullanıyorsun, adam gibi bir başlık kullan.
-----------------------------iranla falan felan alakası yok zaten biraz eğlenelim istedim o kadar.iyi açmayız olur biter.
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
Türkiye sandım ya.Zaten saçma bir site. Kapansa bir şey farketmez.
katılıyorum.Kapansın gıtsın yaw... -
bubacanlar ben giriorm vala kapalı felan diyil :) dns de deişik diyil