Facebook İyice Mallaştı
-
Hocalar bundan önce 2 profilim kapandı bu üçüncü profilimde kapandı. Hiçbir kural dışı hareket yapmadım. Aklınıza gelen hiçbir yanlış birşeyi kapamadım ama kapanmış. Bu çiplere nasıl ulaşıpta anlatabilirim ingilizcemde yok yardımcı olabilcek varmı acaba
-
Hocam boşver ya bir üyelik daha al :)
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam boşver ya bir üyelik daha al :)
-----------------------------hoca olmuyo öyle işte aq yeter sktmn çipleri durduk yere kapatıyo ya bi b.k yapsam dicemki bu yüzden hiçbirşey ya hçibirşey yapmadım aq
-
sana garezi olan birisi sürekli seni şikayet ediyor olabilir.
-
Olası nedenler;
- İnci gibi bir grup toplanıp seni sürekli şikayet ediyor olabilir,
- Facebook yönetiminde sana uyuz olan birisi olabilir,
- Bilgisayarında bir virüs olabilir ve o virüs Facebook bilgilerini virüs sahibine yolluyor ve virüs sahibi senin hesabın üzerinden çakallıklar yapıyor olabilir.
-
hacı benımde profılımı kapattılar yenısını actım suan 130 cıvarı arkadasım var arkadas ekleyemıyorum kural dısı hareket yapıosunuz dıyo ulan ıstedıgımı eklerım ıstedıgımı eklemem yenı moda cıktıya arkadaslık teklıfı gonderdıgınde kabul et bıde hemen yanında sıkayet et var mıllette ıbnelıgıne sıkayet et e tıklıo sonrada cartt senın profıl ıptal o yuzden hacım
-
hocalar facebook kurallarının hiçbirine aykırı hareket etmedim. pc'imde virüs yok. Faceme ben hariç kimse girmiyor. Hiçbir gruba üye olmadım. Bana gıccık olupta beni kapattırıcak kimse yok diye düşünüyorum aq ama nie böyle oldu ne piç bi sitedir
-
olur öle arasıra
-
olur hacı sırf ıbnelıgıne sıkayet edenler var
-
İnatlaşmayın feysbukla amk silin kurtulun
-
hoca şkayet dediğin binlerce kişinin etmesi lasım aq hiçbi bok yapmadım ya. durduk yere az önce 10 dk önce bi anda kapandı piç kuruları. Kendileri başta üye için gtlerin yırtıp bağımlı yaparlar sonrada tekme atarlar aq keşke biri dava etse bu piç siteyi