Facebook Kapak Fotoğrafı Çalışmaları (Dikkat! Gövde Gösterisi Konusudur)
-
ya burda bi resim görmüştüm hatunlar yan yana daire oluşturacak şekilde uzanmuş yatıyolar :D tarihi buldum ama resmi bulamıyom. tarih 26 veya 27 eylül
herkes kendi masaüstünü paylaşıyodu o konuda :S
edit: konuya bende yorum yapmıştım ama konu silinmiş galiba bulamadım... o resim bana lazım...
serhat8102 tarafından 23/Kas/12 21:45 tarihinde düzenlenmiştir -
isteğe göre ayarlarsınız boyutu, o kadar uğraşmamıştım yaparken.
-
zone bunu yazdı
grafik tasarım bir sektör bayadır..
reklamcılar için reklam verenler için.. reklamda hayatımıza girdiğine göre bu bir iş sahası uzun zamandır :)
sanatın önüne geçti gidiyorgrafik tasarım bir sektör bayadır? hocu araştırsana bi zahmet yav :D
grafik tasarım sektör değil, sanattır. 5-15 sene önce ortalığa çıkmadı yane :F -
edit: tbt kapak çalışmalarıymış kaldırıldı
kabadayi09 tarafından 23/Kas/12 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
kabadayi09 bunu yazdı
İlkini kendim photofiltrede yapmıştım,en alltakini de telefonla çekmiştim,diğerleri sağdan soldan derlediğim beğendiğim kapaklar...
hocam 30 yaş sendromu hissettim sanki biraz :))
-
Daniel-Koo bunu yazdızone bunu yazdı
grafik tasarım bir sektör bayadır..
reklamcılar için reklam verenler için.. reklamda hayatımıza girdiğine göre bu bir iş sahası uzun zamandır :)
sanatın önüne geçti gidiyorgrafik tasarım bir sektör bayadır? hocu araştırsana bi zahmet yav :D
grafik tasarım sektör değil, sanattır. 5-15 sene önce ortalığa çıkmadı yane :Fillustratorü işini katarsak sanat ama tek başına sanat sayılmaz
coco cola nın maskotu (o zamanlar heralde) bu kırmızı üstlü noel babayı yapan bir illustratormüş yani bir dijital sanatçı diyebiliriz
normal çizimi pcye geçiriyor yani o zaman en çok kullanılan renkleri araştırmış ve kırmızı beyaz ve siyah olduğunu öğrenmiş yapmış ve tutmuş noel bayramı diye bişey oluşmuş daha sonra demek ki o zamanlar dahi varmış
ben bu çizim ile grafik kısmını bir çizim yapan olarak ayırıyorum çünkü 2si ayrı şeyler fen bilgisi ile fizik biyoloji kimya gibi bişey altında olsa da
ben bunları araştırarak öğrendim bi ders falan almışlığım yok biliyosun zaten bunları hacı -
plastner bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdı
İlkini kendim photofiltrede yapmıştım,en alltakini de telefonla çekmiştim,diğerleri sağdan soldan derlediğim beğendiğim kapaklar...
hocam 30 yaş sendromu hissettim sanki biraz :))
yaklaştın hocam 25 yaş sedromu :)
-
hocam bir zahmet kendi yaptıklarınızı koyunuz bende ordan burdan 1000 tane getirir koyarım..
özellikle yazdım tbt ile alakalı olanları koyun diye -
zone bunu yazdıtahref156 bunu yazdı
Konu çok iyi bu tür şeylerin nasıl yapıldığını keşke bilseydim de bende ekleseydim bir iki tane :D ( bunları hangi programlar ile var ediyorsunuz yaf )
Şu isminiunuttum.com çok iyi olmuş. Muhteşem.
ps hocam çoğunluğu ai le de yapılabilir hepsi
hiçbiri çok zor değil yani sadece uğraşma zamanına bağlıfireworks da iş gorur
-