folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook Kullananlar Bakabilir Mi?

Facebook Kullananlar Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

herhangi bir isim yazdıgımızda türkiyeden arama yapıyor bunu  almanya/fransa yani başka bi ülkede yapmasını saglayabilirmiyim?

örn:hans yazdıhımda almanyadaki hans isimlerini çıkarmalı 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla genel arama yaptığın zaman tüm dünya genelinde arama yapıyor. Mesela George yaz dünyada ne kadar George isimli kişi varsa tabiki facebooka üye olan çıkacaktır

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ağını değiştirirsen olabilir sanırım...

veya http://www.facebook.com/s.php?ref=search&init=q&q=k&sid=b8fd7f14a174223ced4e03475c419f4e#/advanced.php

http://www.facebook.com/advanced.php

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------
    bildiğim kadarıyla genel arama yaptığın zaman tüm dünya genelinde arama yapıyor. Mesela George yaz dünyada ne kadar George isimli kişi varsa tabiki facebooka üye olan çıkacaktır
    -----------------------------

tüm dünyada ki degil sadece ingilteredeki georgeleri istiyorum 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

@yeah

orasıda olmuyor arkadaşların arasında arama yapıyor sanırım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    şu feyse bi ısınamadım çok soğuk bi sistem :|

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

garip bi arama sistemi var henüz çözemedim =)

ama daha çok lokal bazlı çalışıyo. yani george yazdığında önce senin bağlı olduğun ağa bakıyo sanırım.

muhtemelen turkey networkündesin. onu UK falan yaparsan olur gibi geliyor.

yalnız 60 günde 2 kere network değiştirebilirsin.

Bir de şu problem var mesela türkiyeden birini arıyosun ama adam turkey değil hacettepe üni gibi garip ağlara üye =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Prometheus usta aynen dedigin gibi ağa katıldım 60 gündebir uyarısı vardı teşekkürler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

gerek yok ağa falan katılmana, sağ üstteki arama yerine bişi salla arat, sonra çıkan sonuç sayfasında;

oraya istediğin ülke, şehir, okul vs yazarak yalnızca orada arama yapabilirsin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    hotboy öle yapıyordum koca ülkeden 5 tane sonuç çıkartıyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

söylemeyi unuttum, aynı aramayı ardarda yaptır, çoğu zaman sonuçların değiştiğini gördüm.

bir de aradığın özel belli bir kişi ise gugıldan arat =) face sayfasını da çıkartıyo gugıl, ve bazen face içi aramadan daha etkili ama adı soyadı belli kişilerde işe yarar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2395 Toplam Mesaj: 29