Facebook Kullananlar Bakabilir Mi?
-
herhangi bir isim yazdıgımızda türkiyeden arama yapıyor bunu almanya/fransa yani başka bi ülkede yapmasını saglayabilirmiyim?
örn:hans yazdıhımda almanyadaki hans isimlerini çıkarmalı
-
bildiğim kadarıyla genel arama yaptığın zaman tüm dünya genelinde arama yapıyor. Mesela George yaz dünyada ne kadar George isimli kişi varsa tabiki facebooka üye olan çıkacaktır
-
ağını değiştirirsen olabilir sanırım...
veya http://www.facebook.com/s.php?ref=search&init=q&q=k&sid=b8fd7f14a174223ced4e03475c419f4e#/advanced.php
http://www.facebook.com/advanced.php
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
bildiğim kadarıyla genel arama yaptığın zaman tüm dünya genelinde arama yapıyor. Mesela George yaz dünyada ne kadar George isimli kişi varsa tabiki facebooka üye olan çıkacaktır
-----------------------------tüm dünyada ki degil sadece ingilteredeki georgeleri istiyorum
-
@yeah
orasıda olmuyor arkadaşların arasında arama yapıyor sanırım
-
şu feyse bi ısınamadım çok soğuk bi sistem :|
-
garip bi arama sistemi var henüz çözemedim =)
ama daha çok lokal bazlı çalışıyo. yani george yazdığında önce senin bağlı olduğun ağa bakıyo sanırım.
muhtemelen turkey networkündesin. onu UK falan yaparsan olur gibi geliyor.
yalnız 60 günde 2 kere network değiştirebilirsin.
Bir de şu problem var mesela türkiyeden birini arıyosun ama adam turkey değil hacettepe üni gibi garip ağlara üye =)
-
Prometheus usta aynen dedigin gibi ağa katıldım 60 gündebir uyarısı vardı teşekkürler
-
gerek yok ağa falan katılmana, sağ üstteki arama yerine bişi salla arat, sonra çıkan sonuç sayfasında;
oraya istediğin ülke, şehir, okul vs yazarak yalnızca orada arama yapabilirsin
-
hotboy öle yapıyordum koca ülkeden 5 tane sonuç çıkartıyor
-
söylemeyi unuttum, aynı aramayı ardarda yaptır, çoğu zaman sonuçların değiştiğini gördüm.
bir de aradığın özel belli bir kişi ise gugıldan arat =) face sayfasını da çıkartıyo gugıl, ve bazen face içi aramadan daha etkili ama adı soyadı belli kişilerde işe yarar.