Facebook Sayfam Çalındı Nereye Dava Açabilirim ?
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
smirnoff-ice bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
adam öldürenin 5 yıl hırsızın 1 ay yaralıyanın göz altıyla kurtulduğu bir ülkede kime nasıl dava açarsan aç sen zararda çıkarsın bana göre
-----------------------------hocam bizde adam öldürene 15yıl veriyorlar.
-----------------------------neresı orası ?
-----------------------------Azerbaycan
yaralayana 1yıldan 3yıla kadar hapis
-----------------------------burası da Türkiye .. :D oldurene 2-3 yıl :D
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
adam öldürenin 5 yıl hırsızın 1 ay yaralıyanın göz altıyla kurtulduğu bir ülkede kime nasıl dava açarsan aç sen zararda çıkarsın bana göre
-----------------------------2-3 yıla akıllanmaz o adam. hapisten çıkar yine öldürür
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
saçmalamayalım , nerde adam öldürene 2 - 3 yıl verilmiş . Bol keseden laf söylemek için söylemeyelim . -
HaLFDeviL bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
saçmalamayalım , nerde adam öldürene 2 - 3 yıl verilmiş . Bol keseden laf söylemek için söylemeyelim .
-----------------------------bır akrabam bıcaklanıp olmustu ve bıcaklayan 2ile 4 yıl arasında ceza yedi
-
internette bakındım biraz adam yaralamanın cezası 1 ile 3 yıl arasında oda teşebüssün durumuna göre katagorize ediliyomuş.
sizin işte biraz saçmalık var gibime geldi hocam ? -
HaLFDeviL bunu yazdı:
internette bakındım biraz adam yaralamanın cezası 1 ile 3 yıl arasında oda teşebüssün durumuna göre katagorize ediliyomuş.
sizin işte biraz saçmalık var gibime geldi hocam ?
-----------------------------bilmiyorum artık da ole 15 yıl felan deıldı adam bıldıgın oldu
-
TheColtfire bunu yazdı:
Hesabın çalındığına eminsen iletişim güvenliğini sağla ve yeni bir e posta edin.Sonra facebook yetkililerine ingilizce olarak iletişime geç.eğerki bir gelişme olmazsa
hukuksal birçok hakkın var bunlar;
ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLAL
MADDE 134. - (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.
(2) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, ceza yarı oranında artırılır.
KİŞİSEL VERİLERİN KAYDEDİLMESİ
MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) Kişilerin siyasî, felsefî veya dinî görüşlerine, ırkî kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlâkî eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
VERİLERİ HUKUKA AYKIRI OLARAK VERME VEYA ELE GEÇİRME
MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.Maddelere bakarsak işini bilişim suçlarınd halletceksin
geçmiş olsun umarım geri alırsın
-----------------------------Bilgi için çok teşekkür. Peki nereye gidip ne şikayetinde bulummam lazım
-
benim şuan çalınca ki çalınması çok kolay :) neyse hiç umursamam açarım birtane daha ne olacak a.p :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
benim şuan çalınca ki çalınması çok kolay :) neyse hiç umursamam açarım birtane daha ne olacak a.p :)
-----------------------------5 aydır video yüklüyordum. 250.000 hayran vardı. yazık değilmi sence harcanan emeğe ?
-
şöyle söylim sınıfından bir arkadaşı kardeşimin adını numarasını ve resmini bi arkadaşlık sitesinde vermiş. ilk yaptığımız şey adliyeye gitmekti, bizzi bilişim suçları şubesine yolladılar. 1 ay içinde sabahın 4ünde evine baskın düzenlendi yakalandı çocuk. bu işin nekadar ciddiye alındığını gör diye yazdım