Facebook Sayfama 800 Euro Veriyorlar
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Hocam internet sitesi açıp onun reklamını yapıyım diyodum ama 800 euroda az para deil şimdi öğrenciyiz
-----------------------------800 euro hemen biter hocam.
ama bu sayfa kalısı. olsa olsa -50 bin kişi gider.
500 k reklam diye r10 a konu aç bak bakalım 100 tl 100 tl nasıl geliyor.
-----------------------------Hocam sayfanın dili ingilizce o nasıl olcak ingilizce sayfaya türkçe mesajmı alcam
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------o parayı 1 saatte çıkarırsın usta
-----------------------------oha nasıl yapcaz onu
-----------------------------reklam al dostum. skindirik bi link paylaşması bile 15 20 lira en azından. çok ergen sayfası var sağa sola saldırıyo reklam diye.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Hocam internet sitesi açıp onun reklamını yapıyım diyodum ama 800 euroda az para deil şimdi öğrenciyiz
-----------------------------Hocam sayfanın dili ingilizce o nasıl olcak ingilizce sayfaya türkçe mesajmı alcam
-----------------------------hocam r10 da bunu da belirt 500 k ingilizce reklamlar alınır dersin. çok para var bu işte
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------hacı bilmem farkındamısın 535 bin üyen var.
-----------------------------Gercekten hocam farkındamısın. 800 euro az bile.
-
r10 uyelıgın yoksa PM at r10 a konu acalım reklam sat.
-
Ben olsam dota ile ilgili bir forum açıp (ingilizce) hemen işe başlardım. Bir yandan da r10 da falan reklam alınır diye detaylı bir post at.
800 euro yu rahatlıkla çıkarabilirsin. eğer yok kardeşim ben uğraşamam diyorsan ben yapayım komisyon ver :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam r10 da bunu da belirt 500 k ingilizce reklamlar alınır dersin. çok para var bu işte
-----------------------------peki hocam senin deiğini yapcam r10 davetiyesi olan varmı ? :P
-
hocam satarsan haberim olsun benden 2000 TL çalışır
-
oha 800 euro ne lan :D ortalama değeri 3 bin euro
-
r10 da 1 milyon üyeli sayfaya reklamları 15 20 tl ye satıyolar. Site açmadan kazanılmaz o şekilde para b site yapmak lazım