Facebook Şifre Sorunu Çalıntı
-
Arkadaşlar kuzenimin adresi mail adresi çalınmış neyse onu geri aldık. fakat çalan adam facebook ve twiter da çalmış twiterde geri alındı. fakat facebookta mail adresini silmiş başka mail adresi ile değiştirmiş. telefon numarasınıda değiştirmiş. ne yapablirim. Geçmiş konulara baktım fakat pek bişey bulamadım .
-
Durum vahim hocam. Facebook'a mail atıp düzgün bi dille izah etmeye çalışın durumu bence.
-
maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------
Durum vahim hocam. Facebook'a mail atıp düzgün bi dille izah etmeye çalışın durumu bence.
-----------------------------mail atabileceğim bir yerde bulamadım hocam.
-
client-support-tr@facebook.com a olayı tamamen açıklayan açıklamalı güzel bir mail at hallederler.
-
Nurky bunu yazdı:
client-support-tr@facebook.com a olayı tamamen açıklayan açıklamalı güzel bir mail at hallederler.
-----------------------------çok saol hocam
-
Nurky hocam vermiş adresi. Inşallah halledebilirsin :)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu adrese mail atıyorum fakat gönderilmiyor. hata veriyor.
-
ben 15 dakika önce maillestim hocam,adresi yanlıs yazmıs olmayasın..
farklı bir mail adresiyle at. Client-support-tr@facebook.com
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------hocam farklı maildende yolladım gitmiyor :S bu adrese
-
archair23 bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------hocam farklı maildende yolladım gitmiyor :S bu adrese
bende de gitmiyor:Sgmailden deniyorum acaba facebook'u bırak bak mailinide göndermiyorum google +a geç gibi birşey mi?:|
-
anlamadım hocam demek istediğini ?