folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook Sorunlumudur Nedir

Facebook Sorunlumudur Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaf Hacılar 2 de bir durmadan şifre istiyor sizdede oluyormu giriyorum 2 dakka duruyorum bir sayfaya tıklıyorum profile lak şifre istiyor ana sayfaya tıklıyorum istemiyor bu sorun sadce bendemi var yoksa genelmi s.. cem enson bir tarafını facebookun yoksa bizemi katakuleye getirmeye çalışıyorlar anlamadım

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

kullandığın scriptlerden kaynaklanan bir olay deaktif et büyük ihtimal logout etmez hesabını

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

şifreni hemen değiştir bence :S

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

kullandığın scriptlerden kaynaklanan bir olay deaktif et büyük ihtimal logout etmez hesabını

nerden girsem böyle yapıyor biraz acıklarsan kardeşim iyi olur.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bendede var o sabahtan beri. sürekli giriş yap diyor ama giriş yapmadanda geziniyor. ilginç

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

begendiginiz Apps lere dikkat edin.. Supheli olan apps leri Gizlilik Ayarlarindan kaldirin.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

HoLyCat bunu yazdı:

begendiginiz Apps lere dikkat edin.. Supheli olan apps leri Gizlilik Ayarlarindan kaldirin.

önce uygulamalardan apps leri kaldırın sonra şifreni resetleyin

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bende De Bugun Şifreyi Giriyorum Giriyiyorum Kabul Etmiyor Şifre istegi Yapıyorum Maile Gelmiyor Formu Doldururuyorum Gizli Soru Bölümüne Gelmeden Host Error Veriyor Yani facebook da bakım yada degişim var

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

üstadım eyvallah ama ben onları biliyorum http ayarlarından sırf beğendiğimiz satfalara tıklamamak adına https ayarlarına geçdim olurda kardeşimiz falan girer diye bundan kaynaklana bilirmi acaba

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bazi duyumlarima Gore Apps den Bagli olan hesaplar ile reklam atildigi zaman kullanici tekrar login uyarisi geliyor. Bu sebebten dolayi apps leri kontrol edin dedim.. oto reklam Auto like olaylari Kullaniciya tekrar login ettiriyor.. Bilgin olsun. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

Bazi duyumlarima Gore Apps den Bagli olan hesaplar ile reklam atildigi zaman kullanici tekrar login uyarisi geliyor. Bu sebebten dolayi apps leri kontrol edin dedim.. oto reklam Auto like olaylari Kullaniciya tekrar login ettiriyor.. Bilgin olsun. 

hmm beğendiğim tüm sayfaları kaldırdım sadece poker var bunlarda yapıyorsa bunlarıda kaldırim ozaman

Toplam Hit: 1498 Toplam Mesaj: 13