Facebook Sorunlumudur Nedir
-
Yaf Hacılar 2 de bir durmadan şifre istiyor sizdede oluyormu giriyorum 2 dakka duruyorum bir sayfaya tıklıyorum profile lak şifre istiyor ana sayfaya tıklıyorum istemiyor bu sorun sadce bendemi var yoksa genelmi s.. cem enson bir tarafını facebookun yoksa bizemi katakuleye getirmeye çalışıyorlar anlamadım
-
kullandığın scriptlerden kaynaklanan bir olay deaktif et büyük ihtimal logout etmez hesabını
-
şifreni hemen değiştir bence :S
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
kullandığın scriptlerden kaynaklanan bir olay deaktif et büyük ihtimal logout etmez hesabını
-----------------------------nerden girsem böyle yapıyor biraz acıklarsan kardeşim iyi olur.
-
bendede var o sabahtan beri. sürekli giriş yap diyor ama giriş yapmadanda geziniyor. ilginç
-
begendiginiz Apps lere dikkat edin.. Supheli olan apps leri Gizlilik Ayarlarindan kaldirin.
-
HoLyCat bunu yazdı:
begendiginiz Apps lere dikkat edin.. Supheli olan apps leri Gizlilik Ayarlarindan kaldirin.
-----------------------------önce uygulamalardan apps leri kaldırın sonra şifreni resetleyin
-
Bende De Bugun Şifreyi Giriyorum Giriyiyorum Kabul Etmiyor Şifre istegi Yapıyorum Maile Gelmiyor Formu Doldururuyorum Gizli Soru Bölümüne Gelmeden Host Error Veriyor Yani facebook da bakım yada degişim var
-
HoLyCat bunu yazdı:
üstadım eyvallah ama ben onları biliyorum http ayarlarından sırf beğendiğimiz satfalara tıklamamak adına https ayarlarına geçdim olurda kardeşimiz falan girer diye bundan kaynaklana bilirmi acaba -
Bazi duyumlarima Gore Apps den Bagli olan hesaplar ile reklam atildigi zaman kullanici tekrar login uyarisi geliyor. Bu sebebten dolayi apps leri kontrol edin dedim.. oto reklam Auto like olaylari Kullaniciya tekrar login ettiriyor.. Bilgin olsun.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Bazi duyumlarima Gore Apps den Bagli olan hesaplar ile reklam atildigi zaman kullanici tekrar login uyarisi geliyor. Bu sebebten dolayi apps leri kontrol edin dedim.. oto reklam Auto like olaylari Kullaniciya tekrar login ettiriyor.. Bilgin olsun.
-----------------------------hmm beğendiğim tüm sayfaları kaldırdım sadece poker var bunlarda yapıyorsa bunlarıda kaldırim ozaman