folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebookta Açtığım Sayfa İçin ..

Facebookta Açtığım Sayfa İçin ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeZaRLiK_BeKcisi
    MeZaRLiK_BeKcisi's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/kalbimizden yeri burasımı alla alla :D 

SöyLeyecek çoK sözüm vardı , ancak hepsi yarım kaLdı . neLer ummuştum hayattan eLimde neLer kaLdı .. ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Hocam sosyal medyayı iş olarakda aktif kullanan biri olarak öncelikle bi ön araştırma yapman yararına olacakdır.

- Hangi amaçla açıyosun ? o amaca benzer diğer sayfalar varmı ? (sadece facebook değil, twitter, friendfeed v.b. sosyal ağlardaki durum ne )

- Spam reklamlar amacı gibi sağa sola zoraki tıklattırmalar yaparak insanları zorla getirmeye çalışma, spam mailler atmaki insanlar bi süre sonra kaçmasınlar sayfandan, kurduğun grupda amacına uygun, aynı zamanlarda insanların ilgisini çekecek ve onları aktif olarak sayfada tutacak içerikler paylaşman gerek. 

- Diğer arkadaşlarından yada farklı sayfaları olan (benzer içerikdeki bi sayfada olabilir) arkadaşlarından sayfanı yada ilgili bağlantını paylaşmasını rica edebilirsin,

- Sadece facebook değil twitter ve friendfeed hesaplarıda aç ve bunları birbirine bağla, örneğin twitterdan gireceğin bi içerik facebook da ve friendfeed de de otomatik paylaşsın bu sayede aynı anda birden çok sosyal ağdaki potansiyel ziyaretçilerine daha çabuk ulaşırsın.

daha konuşulacak bi çok şey vardır muhakkak ama biraz daha detaylı bilgi vermen gerekiyor, amaç nedir hedef kitlen nedir elindeki veriler nelerdir  gibi..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeZaRLiK_BeKcisi
    Erkek

TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam sosyal medyayı iş olarakda aktif kullanan biri olarak öncelikle bi ön araştırma yapman yararına olacakdır.

- Hangi amaçla açıyosun ? o amaca benzer diğer sayfalar varmı ? (sadece facebook değil, twitter, friendfeed v.b. sosyal ağlardaki durum ne )

- Spam reklamlar amacı gibi sağa sola zoraki tıklattırmalar yaparak insanları zorla getirmeye çalışma, spam mailler atmaki insanlar bi süre sonra kaçmasınlar sayfandan, kurduğun grupda amacına uygun, aynı zamanlarda insanların ilgisini çekecek ve onları aktif olarak sayfada tutacak içerikler paylaşman gerek. 

- Diğer arkadaşlarından yada farklı sayfaları olan (benzer içerikdeki bi sayfada olabilir) arkadaşlarından sayfanı yada ilgili bağlantını paylaşmasını rica edebilirsin,

- Sadece facebook değil twitter ve friendfeed hesaplarıda aç ve bunları birbirine bağla, örneğin twitterdan gireceğin bi içerik facebook da ve friendfeed de de otomatik paylaşsın bu sayede aynı anda birden çok sosyal ağdaki potansiyel ziyaretçilerine daha çabuk ulaşırsın.

daha konuşulacak bi çok şey vardır muhakkak ama biraz daha detaylı bilgi vermen gerekiyor, amaç nedir hedef kitlen nedir elindeki veriler nelerdir  gibi..

süper acıklama kardeşim büyük düşünüyorsun sen ama geniş kitleyle ugraşmak mesele...

SöyLeyecek çoK sözüm vardı , ancak hepsi yarım kaLdı . neLer ummuştum hayattan eLimde neLer kaLdı .. ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

senem35 bunu yazdı:

Kutengri bunu yazdı:

http://www.facebook.com/KliseTimi yeri gelmişken hani :D 

seninde bayağı bi yol katetmen lazım hani , bu arada benim sayfamın ismini bğenmiyenlr seninkine ne diyecekler acaba :)

Klişe Timi ilk başta sayfayı kurduğumda sürekli kullanılan Klişeleri kullanacaktık sonra baktık böyle hit toplayamayız içeriği değiştirdik.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Aga Beni de Beğenin. Bu Sayfayı Daha Bugün Çaldım :D  1500 dü 50 kişi topladım anca

ünlülerin sayfalarına gir beğenerek sonra yorumların altına linkini yapıştır geç yapıştır geç...   hülya avşardan rooneye  messiden c ronaldoya kadar hepsinin fun sayfasına yapıştırcam yarın :D 

edit: www.facebook.com/utangachh     :D

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

dikkatimi bişi çekti sayfa sahibi sensen neden bişi paylaşınca ya da yorum yapınca senin kendi profilin gözüküo grup olsa olurdu da hayran sayfası bu 2 profilin mi war ? aksi warsa bu pek mümkün deilde 

edit : baktım profil linkleri aynı :S

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeZaRLiK_BeKcisi
    Erkek

irwa bunu yazdı:

dikkatimi bişi çekti sayfa sahibi sensen neden bişi paylaşınca ya da yorum yapınca senin kendi profilin gözüküo grup olsa olurdu da hayran sayfası bu 2 profilin mi war ? aksi warsa bu pek mümkün deilde 

şimdiki sayfalarda ayarlardan bu mümkün ırva sayfa ayarlarından onu yapabiliyorsun...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

MeZaRLiK_BeKcisi bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

şimdiki sayfalarda ayarlardan bu mümkün ırva sayfa ayarlarından onu yapabiliyorsun...

sayfayı sayfa adıyla kullanabiliosun bu doğru ama kendi profilindeyken sayfaya ancak admin olarak yazabilirsin ama gene de bakıcam bende 1 milyonluk toplam hayran war ama o kısımlara el atmadım hiç 

edit : bunada baktım sayfa adıyla da kendi adınla da sayfa adıyla işlem yapıo

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Benim fikrim şudur bir sayfaya baktığımda şöyle bir yazı biçimi var ise

AyNı DiLi KoNuŞaNLaR DeĞiL aYNı DuYGuLaRı PaYLaŞaNLaR aNLaŞaBiLiR...

anında çarpıya basar o sayfayı kapatırım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

MeZaRLiK_BeKcisi bunu yazdı:

http://www.facebook.com/kalbimizden yeri burasımı alla alla :D 

o ne lan 

Toplam Hit: 7133 Toplam Mesaj: 54