Facebookta Açtığım Sayfa İçin ..
-
http://www.facebook.com/kalbimizden yeri burasımı alla alla :D
-
Hocam sosyal medyayı iş olarakda aktif kullanan biri olarak öncelikle bi ön araştırma yapman yararına olacakdır.
- Hangi amaçla açıyosun ? o amaca benzer diğer sayfalar varmı ? (sadece facebook değil, twitter, friendfeed v.b. sosyal ağlardaki durum ne )
- Spam reklamlar amacı gibi sağa sola zoraki tıklattırmalar yaparak insanları zorla getirmeye çalışma, spam mailler atmaki insanlar bi süre sonra kaçmasınlar sayfandan, kurduğun grupda amacına uygun, aynı zamanlarda insanların ilgisini çekecek ve onları aktif olarak sayfada tutacak içerikler paylaşman gerek.
- Diğer arkadaşlarından yada farklı sayfaları olan (benzer içerikdeki bi sayfada olabilir) arkadaşlarından sayfanı yada ilgili bağlantını paylaşmasını rica edebilirsin,
- Sadece facebook değil twitter ve friendfeed hesaplarıda aç ve bunları birbirine bağla, örneğin twitterdan gireceğin bi içerik facebook da ve friendfeed de de otomatik paylaşsın bu sayede aynı anda birden çok sosyal ağdaki potansiyel ziyaretçilerine daha çabuk ulaşırsın.
daha konuşulacak bi çok şey vardır muhakkak ama biraz daha detaylı bilgi vermen gerekiyor, amaç nedir hedef kitlen nedir elindeki veriler nelerdir gibi..
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sosyal medyayı iş olarakda aktif kullanan biri olarak öncelikle bi ön araştırma yapman yararına olacakdır.
- Hangi amaçla açıyosun ? o amaca benzer diğer sayfalar varmı ? (sadece facebook değil, twitter, friendfeed v.b. sosyal ağlardaki durum ne )
- Spam reklamlar amacı gibi sağa sola zoraki tıklattırmalar yaparak insanları zorla getirmeye çalışma, spam mailler atmaki insanlar bi süre sonra kaçmasınlar sayfandan, kurduğun grupda amacına uygun, aynı zamanlarda insanların ilgisini çekecek ve onları aktif olarak sayfada tutacak içerikler paylaşman gerek.
- Diğer arkadaşlarından yada farklı sayfaları olan (benzer içerikdeki bi sayfada olabilir) arkadaşlarından sayfanı yada ilgili bağlantını paylaşmasını rica edebilirsin,
- Sadece facebook değil twitter ve friendfeed hesaplarıda aç ve bunları birbirine bağla, örneğin twitterdan gireceğin bi içerik facebook da ve friendfeed de de otomatik paylaşsın bu sayede aynı anda birden çok sosyal ağdaki potansiyel ziyaretçilerine daha çabuk ulaşırsın.
daha konuşulacak bi çok şey vardır muhakkak ama biraz daha detaylı bilgi vermen gerekiyor, amaç nedir hedef kitlen nedir elindeki veriler nelerdir gibi..
-----------------------------süper acıklama kardeşim büyük düşünüyorsun sen ama geniş kitleyle ugraşmak mesele...
-
senem35 bunu yazdı:
Kutengri bunu yazdı:
-----------------------------http://www.facebook.com/KliseTimi yeri gelmişken hani :D
-----------------------------seninde bayağı bi yol katetmen lazım hani , bu arada benim sayfamın ismini bğenmiyenlr seninkine ne diyecekler acaba :)
-----------------------------Klişe Timi ilk başta sayfayı kurduğumda sürekli kullanılan Klişeleri kullanacaktık sonra baktık böyle hit toplayamayız içeriği değiştirdik.
-
Aga Beni de Beğenin. Bu Sayfayı Daha Bugün Çaldım :D 1500 dü 50 kişi topladım anca
ünlülerin sayfalarına gir beğenerek sonra yorumların altına linkini yapıştır geç yapıştır geç... hülya avşardan rooneye messiden c ronaldoya kadar hepsinin fun sayfasına yapıştırcam yarın :D
edit: www.facebook.com/utangachh :D
-
dikkatimi bişi çekti sayfa sahibi sensen neden bişi paylaşınca ya da yorum yapınca senin kendi profilin gözüküo grup olsa olurdu da hayran sayfası bu 2 profilin mi war ? aksi warsa bu pek mümkün deilde
edit : baktım profil linkleri aynı :S
-
irwa bunu yazdı:
dikkatimi bişi çekti sayfa sahibi sensen neden bişi paylaşınca ya da yorum yapınca senin kendi profilin gözüküo grup olsa olurdu da hayran sayfası bu 2 profilin mi war ? aksi warsa bu pek mümkün deilde
-----------------------------şimdiki sayfalarda ayarlardan bu mümkün ırva sayfa ayarlarından onu yapabiliyorsun...
-
MeZaRLiK_BeKcisi bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------şimdiki sayfalarda ayarlardan bu mümkün ırva sayfa ayarlarından onu yapabiliyorsun...
-----------------------------sayfayı sayfa adıyla kullanabiliosun bu doğru ama kendi profilindeyken sayfaya ancak admin olarak yazabilirsin ama gene de bakıcam bende 1 milyonluk toplam hayran war ama o kısımlara el atmadım hiç
edit : bunada baktım sayfa adıyla da kendi adınla da sayfa adıyla işlem yapıo
-
Benim fikrim şudur bir sayfaya baktığımda şöyle bir yazı biçimi var ise
AyNı DiLi KoNuŞaNLaR DeĞiL aYNı DuYGuLaRı PaYLaŞaNLaR aNLaŞaBiLiR...
anında çarpıya basar o sayfayı kapatırım. -
MeZaRLiK_BeKcisi bunu yazdı:
http://www.facebook.com/kalbimizden yeri burasımı alla alla :D
-----------------------------o ne lan