Fake Upload
-
zamunda fake upload yemiyor beyler naparsanız yapın.
ama zaten ratio da kasmadığı için gerek yok.
hepiniz zamundaya üye olsanıza :)
-
Torrentleech'e işlermi bilmiyorum ama sistemde seed yüksek diye torrent çok hızlı iniyor 5 günde 250 mb upload zor yapabilildim 2 gb dosya indirmiştim eğer 1-2 güne 800 yapmazsam banlanıcam sistemi çok kötü ama böyle napalım.
O yüzden 800'e kadar bari 1 fake yapim dedim :D yoksa hayatta fake düşünmem yaparsamda ilk olur.
Ayrıca konuya yorum atanlara nazaran kimse davet etmedi beni :D o yüzden nankör damgası yemeyelimde birde..
Dosyalara baktım bulamadım silinmiş dosya.tc'den varsa harbiden sağlam 1 pro çok iyi olur :D
PC'yi o kadar açık bıraktım ama dosyayı çeken yok yapıcak 1 şey yok ya fake yapıp yakalanıp banlanıcam ya %40'ını uplayamadığım için, yada fake yapıp çaktırmadan 1 seferliğinede olsa yırtıcam :D -
türktorrente çok pis koydum zamanında 1 snde 1 terebayt 2 yıldır banlanmadım da
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------türktorrente çok pis koydum zamanında 1 snde 1 terebayt 2 yıldır banlanmadım da
-----------------------------
varsa sağlam pro up'larsan sevinirim :D Şu 800 mb %40 krizini atlatsam yeter:D -
Peki bunu neden http://www.torrentday.com sitesine yapamıyoruz bilen var mı?
-
TT NET yerine Superonline Fiber internet alırsınız, bu sorun kalmaz :) Dün gece 500-600kb/s arası hız ile upload yapıyordum torrente, gel sen düşün(20/5 lik paketle) :/
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------TT NET yerine Superonline Fiber internet alırsınız, bu sorun kalmaz :) Dün gece 500-600kb/s arası hız ile upload yapıyordum torrente, gel sen düşün(20/5 lik paketle) :/
Hacı fiber net'e her yerde geçebiliyormusun ? ist, bahçelievlerde mesela? Daha siteye giremedim sertifika sorunundan:D
Ayrıca şu fake upload sağlam 1 pro soruma hala cevap alamadım :| -
1-618-GR bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Orada kesin vardır gibime gelyor.
https://superonline.net/bireysel/basvuru/basvuru.aspx
sertifikayı halen düzeltmediler malesef, devam et sen, takılma ona :)
20Mbit lerden birini bence seç. Gerçi diyeceksin ki 49TL ye 8mbit limitsiz falan filan diyorsundur ama, sen TT Net kullanabilmek için, ev telefonuna sahip olman gerekiyor, ve ev telefonunun sabit ücreti var ve konuşmalar da var. Ama sen fiber e geçersen, adamlar diyor ki isterseniz telefonunuzu da bize geçirin, böylece sabit ücret ortadan kalkıyor, ev telefonunu numarası değişmeden, süperonline alt yapısına geçiyor o da ve voip olarak konuşuyorsun, ki türk telekomdan çok ucuza geliyor konuşması da hem evlere hem ceplere hem yurtdışına :) O yüzden mesela 69TL lik olan paket var, ama eskiden 49 TL + 14TL sabit ücret + ev telefonu ödüyorduk, allahtan şimdi 69TL gidiyor ve ilk başlardaki ücretsiz gelen konuşmaları kullanıyoruz daha
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
Orada kesin vardır gibime gelyor.
sertifikayı halen düzeltmediler malesef, devam et sen, takılma ona :)
20Mbit lerden birini bence seç. Gerçi diyeceksin ki 49TL ye 8mbit limitsiz falan filan diyorsundur ama, sen TT Net kullanabilmek için, ev telefonuna sahip olman gerekiyor, ve ev telefonunun sabit ücreti var ve konuşmalar da var. Ama sen fiber e geçersen, adamlar diyor ki isterseniz telefonunuzu da bize geçirin, böylece sabit ücret ortadan kalkıyor, ev telefonunu numarası değişmeden, süperonline alt yapısına geçiyor o da ve voip olarak konuşuyorsun, ki türk telekomdan çok ucuza geliyor konuşması da hem evlere hem ceplere hem yurtdışına :) O yüzden mesela 69TL lik olan paket var, ama eskiden 49 TL + 14TL sabit ücret + ev telefonu ödüyorduk, allahtan şimdi 69TL gidiyor ve ilk başlardaki ücretsiz gelen konuşmaları kullanıyoruz daha
Dostum baktım 20 mb limitsiz 55 direk geçerim ama , bahçelievlerdeyim fiber hizmetin öyle her yerde olmadığını biliyordum alenen, direk geçebilirsem bu gün geçeyim yani onu bir öğrensem :D -
1-618-GR bunu yazdı:
Dostum baktım 20 mb limitsiz 55 direk geçerim ama , bahçelievlerdeyim fiber hizmetin öyle her yerde olmadığını biliyordum alenen, direk geçebilirsem bu gün geçeyim yani onu bir öğrensem :D-----------------------------
Şu üstte verdiğim linkteki, İl ve İlçe kısımlarını İstanbul ve Bahçelievler diye doldurursan, şuan fiber olan yerleri görebilirsin. Genelde büyük sitelere geliyor öncelikle alt yapı. Ama apartmanınızda kullanabileceğini düşündüğün birileri varsa, o formu doldurup fiber isteyebiliyorsun. Tabi apartman/site sakinleri bunu isticek, yöneticilerin izni olacak, biraz fiber kazısı yapılacak apartmana cihazlar koyulacak vs vs :) Umarım o listedeki sitelerden birinde oturuyorsundur, diğer türlü yöneticiyi ikna etmen lazım :)