Fanatizmi, Holiganizmi Birebir Yaşayan Arkadaşlara Tavsiye Film
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Ozan yiyemesse ben yediririm sana :F Kreysi (= unutma..
BursAnkara
-----------------------------
önce ozana sonra sana sonra hepimiz hokkabaza :)olm bjk 11 kişi olsaydı görürdün ama nese maç muhabbeti yapma len konuda :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Ozan yiyemesse ben yediririm sana :F Kreysi (= unutma..
BursAnkara
önce ozana sonra sana sonra hepimiz hokkabaza :)olm bjk 11 kişi olsaydı görürdün ama nese maç muhabbeti yapma len konuda :W
-----------------------------Tamam abi (= msn'e gel :F sana grup indirimi yaptık..
-
hokkabaz bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
BursAnkara
-----------------------------Tamam abi (= msn'e gel :F sana grup indirimi yaptık..
ne kadar meraklısınız a.q siz size takılın ben karışmam :Fbide yarın çarşamba neşe doluyor insan :)
-
hokkabaz bunu yazdı:
BursAnkara
ZzzZZZzzz elinize sağlık tam da zamanında yedirdiniz :D
Son part kaldı. O da ben zıkkımlanana kadar biter. Sırf Meraktan izliyorum.
-
HolygaN bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
BursAnkara
ZzzZZZzzz elinize sağlık tam da zamanında yedirdiniz :D
muhattap olamam ahmo ... delisi herif :)bide olm bak görüntü iyiyse indirem bende:W
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------ZzzZZZzzz elinize sağlık tam da zamanında yedirdiniz :D
-----------------------------hacı sen indirmicen de kim indirecek nickine bak filmin adıyla aynı :))
-
Hooopp noluyo la sallamışsınız arkamdan :)
@sahir
seneye Türkcell'le konuşmaya devam etcez hacı kafanı yorma sen
@kreyzi ipnesi :|
Sen beni öle alta alabilecen mi de konuşuyon lan :D
-
arkada$lar futbol muhabbetini kapatalım. biliyorsunuz ki sitede futbol yasak..
adam film paylaşmış siz bjk,ankaragücü yok küme düşme vsvs konusuyorsunuz.. biraz daha dikkat =) -
bu filmler mükemmel a.k walla izlemeyen hemen izlesin..
-
Sataşma var olm napıyım :D