Fantastik Film Önerileriniz
-
fantastik filmler çok sınırlı sayıda hocam hepsini 1 yılda tüketebilirsiniz . ama biraz farklı şeyler izlemek isterseniz . etkisinde kalınacak o kadar cok film var ki .
memento ,i origins . snowpiercer , man from earth ( tek mekan filmi ama harika ), captain philips , pasific rim (animasyon sayılabilir ) , edge of tomorrow ,oceans serisi , catch me if you can , hurt locker , now you see me , departed , judge dredd , martian , in the earth of the sea , 21 , k pax , split , upgrade .
aklıma gelenler bunlar şimdilik hepsinin birbirinden farklı albenilileri var.
-
Pikacu bunu yazdı
Beyaz diş var. Bunun yeni çekilmişi var mı? Kitabını okurken ağlayacaktım. Bana cok acikli geldi.
Bu fantastik mi şimdi? Gerçi bu önemli değil de, bunun yeniden çekilmişi var mı cidden?
@TaruZ. ^^D')
-
Ben Fantastik Canavarlar Grindelwald'in Suclari izlerken ne cok oneri gelmis ^^ hepinize cok tesekkur ederim. Aralarinda duyduklarim var ama izlediklerim cok az. Simdi gozlerim kapaniyor ama tek tek yanit verecegim emek harcayip yazmissiniz tekrar cok tesekkur ederim.
-
İndirme linki de koyar misiniz lutfen?
-
Seni seçtim @Pikacu . Pika pika pika @literatur ^^P
-
"Film kulturum hic yoktur, yeni yeni bir seyler izlemeye basladim."
"Bu cok meshur bunu izlemistir demeden onerin buyuk ihtimalle izlemeyi birak duymamisimdir."
Bunlar saka degil, abarti degil. Hababam Sinifi'ndan baslayin dusunmeye iste onerirken.
-
MOANA çok güzel bir animasyondur mutlaka izle.
Uzay ve insanliga son darbeyi vurmaya çalişan yapay zekayı seversen ikisini bir arada bulabileceğin macera ve heyecan dolu bir dizi battlestar Galactica tavsiye ederim
-
-
Valerian ve 40 gezegen imparatorluğu
-
Yuzuklerin efnedisinin 3 filmi