folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Farm Frenzy - Guzel Bir Ciftlik Oyunu

Farm Frenzy - Guzel Bir Ciftlik Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    tycoon da bole 2 boyutlu oyunlarını oynardık. Ne zamnalardı ya, hatırlarım hele o limonatacılık oyununu baya oynadıydım. Hırs yapıp en buyuk ben olacam diye:))

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Yükseldiğim kademeler ve aldığım ödüller :)

http://i40.tinypic.com/snzafp.jpg

http://i42.tinypic.com/2drff4p.jpg

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

kapil bunu yazdı:
    -----------------------------
    eğlenceli bir oyun ayılar filan saldırıyo onları paketleyip satıyosun falan :D

derisinimi ayının kendisinimi? .)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    güzel oyunmuş.. harbiden :)) sarıyor ..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cLust3R bunu yazdı:
    one abi 8 yasındamısınız ?   (:
    niye yav ben halen mario land ve tsubasa vol 2 gibin oyunları oynuyom :D normal oyundan daha iyi sarıyo hemde

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    oyun oynamayı sadece çocukların yapacağı bi işe indirgememek lazım bu arada hakkaten zevkli oyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:

Bu çocuk oyunu değil yaa :) saatlerdir oynuyorum, mouse parmağım şişti tıklamaktan. Buraya kadar geldim ama bu görevlerde takıldım. Artık başka zaman devam ederim :) Zevkli birşey ama.

http://i44.tinypic.com/29kt40o.jpg

tavuklarla filan mı beraber oldun :| nasıl becerdin bu kadar goldu :S

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

tavuklarla filan mı beraber oldun :| nasıl becerdin bu kadar goldu :S

:)) bu oyunu çocuklar oynarken düşünemiyorum, ben bile zorlanıyorum bitirmede. Son halide bu; 3 tane açık verdim hep gold gidiyordum ne güzel.

http://i41.tinypic.com/nlbmad.jpg

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Paylaşım için teşekkürler. Çok güzel bir oyunmuş hakikaten. Arkadaşlar da bayaa iyi oynamışlar paso altın her taraf :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

son oyundaki best time a dikkat.. herşey sıfırdan başlıyor.. para yok bişey yok.. ona göre :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 5416 Toplam Mesaj: 35