Farm Frenzy - Guzel Bir Ciftlik Oyunu
-
tycoon da bole 2 boyutlu oyunlarını oynardık. Ne zamnalardı ya, hatırlarım hele o limonatacılık oyununu baya oynadıydım. Hırs yapıp en buyuk ben olacam diye:))
-
Yükseldiğim kademeler ve aldığım ödüller :)
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
eğlenceli bir oyun ayılar filan saldırıyo onları paketleyip satıyosun falan :D
-----------------------------derisinimi ayının kendisinimi? .)
-
güzel oyunmuş.. harbiden :)) sarıyor ..
-
cLust3R bunu yazdı:
one abi 8 yasındamısınız ? (:
niye yav ben halen mario land ve tsubasa vol 2 gibin oyunları oynuyom :D normal oyundan daha iyi sarıyo hemde -
oyun oynamayı sadece çocukların yapacağı bi işe indirgememek lazım bu arada hakkaten zevkli oyun
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Bu çocuk oyunu değil yaa :) saatlerdir oynuyorum, mouse parmağım şişti tıklamaktan. Buraya kadar geldim ama bu görevlerde takıldım. Artık başka zaman devam ederim :) Zevkli birşey ama.
-----------------------------tavuklarla filan mı beraber oldun :| nasıl becerdin bu kadar goldu :S
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------tavuklarla filan mı beraber oldun :| nasıl becerdin bu kadar goldu :S
-----------------------------:)) bu oyunu çocuklar oynarken düşünemiyorum, ben bile zorlanıyorum bitirmede. Son halide bu; 3 tane açık verdim hep gold gidiyordum ne güzel.
-
Paylaşım için teşekkürler. Çok güzel bir oyunmuş hakikaten. Arkadaşlar da bayaa iyi oynamışlar paso altın her taraf :)
-
son oyundaki best time a dikkat.. herşey sıfırdan başlıyor.. para yok bişey yok.. ona göre :)