Faturalı Hat Öneriniz ?
-
Faturalı hat almayı düşünüyorum da, artıları eksileri, yada aşım da ne kadar fark ödediğiniz önerileriniz varmı ? fiyatlarıyla birlikte..
-
valla babam aveadan almış aylık 29 tlye heryöne 1000 dakkalık bişey sanırım beleş diye olur olmaz arıyo canımı sıkıyo... :))
-
valla avea faturalı yada avea felan alma çekim gücü 0.:).bu aralar vodafone felan moda..
-
vodafone genc avantaj var ben 3 ay once gecmistim 500dk 5000 sms 25tl devam etmesi lazım.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
vodafone genc avantaj var ben 3 ay once gecmistim 500dk 5000 sms 25tl devam etmesi lazım.
-----------------------------devam edio bende bunu yazcaktm
-
şuan http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/kamu/kamu1000 bu daha iyi gibi ? tanış birini bulup bu hattımı alsam ?
-
manhyak bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
5 aydır kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim -
Abi vodafone al derim, eğer cep avantaj paketleri işini görmeyecekse, limitsiz paket seçeneklerine bak.. ben yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum her yöne limitsiz paketi.
-
Ek: galiba tarifenin adı değişti.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------aynı tarifeye bende geçtim. öneririm.
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
5 aydır kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim
ayrica hattimi tasidigim icin 100dk bedava veriolar her ay 1 yil boyunca ettimi sana aylik 600dk 8tl de sinirsiz internetim var ..oh. :)) kirmizi dip dip di didpp vuuuuu