folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Fbi'nin Kim Dotcom'un Malikanesine Yaptığı Baskının Görüntüleri

Fbi'nin Kim Dotcom'un Malikanesine Yaptığı Baskının Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kim Dotcom'u tanıyan tanır adam Megaupload.com ile zamanında parayı bulmuştu.

http://www.youtube.com/watch?v=mmObwguVmEI&feature=youtu.be

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ahahahaha :D

Adam çitten atlarken bile zorlanıyor, aç kapıyı gir ulan, artistlik yapacak ya :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Peki bu adam megaupload ile nasıl para kazandı? Benim bildiğim megaupload bir dosya paylaşım sitesiydi. Nasıl kazandı? Ne yaptı?

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    arabaci88 bunu yazdı

Peki bu adam megaupload ile nasıl para kazandı? Benim bildiğim megaupload bir dosya paylaşım sitesiydi. Nasıl kazandı? Ne yaptı?

Sahte kullanıcıların premium alıyormuş gibi gösterip kara para aklamak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Tamamen gösteriş olmuş, "bak ne yapıyoruz" demek için gibi geldi bana.

Yalnız, videodaki müziğin ismini bilen var mı? Hoşuma gitti.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Tamamen gösteriş olmuş, "bak ne yapıyoruz" demek için gibi geldi bana.

Yalnız, videodaki müziğin ismini bilen var mı? Hoşuma gitti.

video altındaki açıklamada yazıyor.

https://soundcloud.com/kimdotcom/kim-dotcom-dance

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

video altındaki açıklamada yazıyor.

https://soundcloud.com/kimdotcom/kim-dotcom-dance

Videoyu YouTube üzerinden değil de buradan izlemiştim, bakmamışım. Saolasın :)

Gerçi o linkte sorun çıktı diyor. Ama o isimle Youtube'da buldum :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Lan sanki usame nin evine baskin yapiyorlar.. O ne silahlar oyle, hareketler, pozlar :DD..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

bende fbi ı bisey zannederdim tam ameleymis la bunlar ne komik bi operasyon acemi gibiler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

bende fbi ı bisey zannederdim tam ameleymis la bunlar ne komik bi operasyon acemi gibiler

fbi değilki o amk yeni zelanda polisi :)

fbi aynı o hollywood filmlerinde gördüğün gibi amerika boşuna amerika değil anlıcağın ;)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

malikanesi güzelmiş bi biz kaldık sap gibi millet nerelerde neler yaşıyor

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 18