F.E.A.R
-
Bu oynun her serisin oynadım ama tam kounsunu bilmiyorum benim anladıgım kadarıyla Bi bilim adamı kızının güclerini kullanmak için deneyler uyguluyo kız piskopata dönüyo vs vs ama biz kimiz kiminle savaşıyoruz kız neden bizi kouyor çocuk kimin olaylar nasıl gelişiyo biraz aydınlatırsanız sevinirim daha önceden açıldıysada kusura bakmayın..
-
herşey bir deney 3. oyun sağlam gibi
-
burakhancirit.blogcu.com/f-e-a-r-first-encounter-assault-recon-2005-full-oyun-indi/7648030 Burayı bi incele hocam.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------evt oynuyorum 2. bölümdeyim tavsiye ederim oyunu ama iyice kafam karıştı :D
-
nevorapat bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------evt oynuyorum 2. bölümdeyim tavsiye ederim oyunu ama iyice kafam karıştı :D
-----------------------------3 u bende oynuyorum hocam . fear serılerınden ılk defa oynadım ve 3 le basladım . hosuma gıttı
-
Hocam ilk oyundan başlayın ;D
-
asssassin creed i 1. oyundan başlamak için hala oynamadım :) 1. den başlayın hocalar yoksa diğer oyunlardan zevk almazsınız
-
sağdaki adam abdülhey i andırıyo sanki...
oyun hakkında bi bilgim yok hocam :)
-
PanxeR bunu yazdı:
asssassin creed i 1. oyundan başlamak için hala oynamadım :) 1. den başlayın hocalar yoksa diğer oyunlardan zevk almazsınız
-----------------------------aynen yoksa bi muhabbeti yok hocam :D
-
1 ve 2 yi bitirdim konuyu pek sallamadım videoları direk geçiyorum :) 1 de hiç korkmam diyen adamı bile yerinden zıplattı hemde gündüz gözüyle yani gerçekten korkmasa bile refleks olarak o mouse elden 1 kere fırlar hiç birşey olmasa :)
grafikleri oldukça sağlam olan oyunda slow montion yaparak askerlerin hayalarına nişan alabilme yetiniz var ben pompalıyla ortadan ikiye bölmeyi seçiyordum.ALMA denilen kızdan ilk oyunda çok korkmuştum.Ama ikinci oyunda pek tırsmadım hatta hiç tırsmadım 2. oyun 1. ye göre biraz daha geliştirilmiş.
Şimdi 3 ü indiriyorum yüzde 50 lerde :) ' oyunu bitirmiş biri olarak hikayeyi merak ediyorum bende :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------o zaman bende şöyle söyleyeyim.
assassin's creed 1'i bitirdiğim için 2'yi hala oynayamadım.
ona göre.