Fetch.İo | Rapidshare Megaupload Hotfile Netload Filesonic Easy-Share
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------
"Archive extraction failed" dedi.
Linki silemiyorum. =|
-----------------------------rar şifresi vardır dosyanın açamamıştır.
-
Apo süper oldu bu site yaa öpüyorun en tatlı yerinden bebekim ;)
-
çizik
-
Hocam sen bi harikasin :D ama bence konuyu gizle akşama kadar patlar bu :D
-
@niko public yerden opme lan pm at :P ama yok dur pm atma desifre eder bekir bizi :P sdfhdskjfhds
@jigsaw hocam sistem zaten beta. patlama gibi birsey olacagini sanmiyorum. adamlarda yogunluk testleri yapip ona gore yeni server ekleyecektir zaten.
ucretli bir servise donene kadar kullanin iste :)
-
Müritler benim bir önerim ama ne kadar ilgi görür bilmem. Diyorum ki kendi depolama alanlarımıza indirilen dosyaların indirme linklerini paylaşalım dosya isimleri ile beraber. İlgi çekici birşey olursa millet kendi depolama alanını doldurmadan doğrudan burdaki linkten indirir...
Düzenleme: Emin olmamak ile birlikte sanırım iplere göre her seferinde farklı indirme bağlantısı oluşturuyor sistem :/
-
apocum fileserve de var mı ?
-
o6u2 bunu yazdı:
apocum fileserve de var mı ?
------------------------------ Bittorrent
- Rapidshare
- Megaupload
- MediaFire
- Hotfile
- Netload.in
- Filesonic
- Easy-Share
- Megashares
- Fileserve
-
Anakroniq bunu yazdı:
Müritler benim bir önerim ama ne kadar ilgi görür bilmem. Diyorum ki kendi depolama alanlarımıza indirilen dosyaların indirme linklerini paylaşalım dosya isimleri ile beraber. İlgi çekici birşey olursa millet kendi depolama alanını doldurmadan doğrudan burdaki linkten indirir...
Düzenleme: Emin olmamak ile birlikte sanırım iplere göre her seferinde farklı indirme bağlantısı oluşturuyor sistem :/
-----------------------------her seferinde farklı link oluşturduğunu sanmıyorum ama her indirilme için linki paylaşan kişinin bandwitdhinden düşüyor olabilir.
-
+rep