Fight Club Devam Ediyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mavitutku bunu yazdı

tadında bıraksalardı keşke izlediğim en iyi sondu.

aynen ya o son iyiydi kalsaydi oyle bence. o adam evlenirmi amk ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

spoiler tanrısı ilan ediyorum hocam seni :D

Spoiler'ın amına koymuş atmışsın hocam hatta çok afadersin ta götünden sikmişsin.

Çok afadersiniz arkadaşlar çok özür diliyorum valla ama sinema tarihinin parmakla gösterilen filmlerinden birinin bütün olayını herif bi cümlede sikip attı. :D

Modlar, adminler ulan bari bi edit çekin, filmi izlemeden önce okuyanlar için kalbim parçalanıyor şuan. :(

Puhahaha dersteyim katıla katıla güldüm ya millet deli oldugumu düşündü kesin :D ama filmi izlemeyen spoilerdan birşey anlamaz herhalde biraz kasarsa anlayadabilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

freddy yokmu freddy  enson janson  ile kapışıyordu. orada bitti.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

Spoiler'ın amına koymuş atmışsın hocam hatta çok afadersin ta götünden sikmişsin.

Çok afadersiniz arkadaşlar çok özür diliyorum valla ama sinema tarihinin parmakla gösterilen filmlerinden birinin bütün olayını herif bi cümlede sikip attı. :D

Modlar, adminler ulan bari bi edit çekin, filmi izlemeden önce okuyanlar için kalbim parçalanıyor şuan. :(

:D e hacı sonuç ne ozaman

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

İçine etmeseler olmazdı yani =)

İlk filmin yanında sönük kalır ne senaryo yazarsa yazsın

Bu arada Rocky 7, starwars 7, Jurassic park 4  falan gibi bissürü güzel film gelio 2015 de

Darth Vader 3. filmde öldü adamlar 4 - 5- 6 yıda çekti daha neyi konu alacakalar. Sikmeseler bari. 1 - 2 - 3 ü yeni teknolojilerle çekseler daha iyi olur.

Back To The Future lazım aslında.

Fight Club devamı bir fight club olamaz. Para işte ne derseniz deyin para.

4,5 ve 6. filmlerin ilk üç filmden daha öncesini anlattığını biliyorsun değil mi hocam? Ayrıca Star Wars franchise filmlerle sınırlı değil ki. Çizgi dizi var, oyunlar var, çizgi roman var. Devasa bir evren ve içinde pek çok hikaye var.

bilmediğimi nereden çıkardın hocam 30 kere izledim seriyi. Clone wars ve diğer çizgi dizilerinide izledim. Ama uzatmanın güzel birşey olmadığını söylemek için yaptım. 123 ve 456 yeterince iyi daha fazlası ticari amaç uğruna kaliteyi öldürmek olur bunu demek istiyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

freddy yokmu freddy  enson janson  ile kapışıyordu. orada bitti.

Devam filmi 2010 da geldi hocam , ben beğendim. Ama çok hasılat almadı heralde 2. film gelmedi daha.

http://www.imdb.com/title/tt1179056/?ref_=sr_2

http://www.youtube.com/watch?v=ZuYoEtEI_go

Hikayeyi de adam gibi , freddy nin nasıl başladığını da anlatıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

madır fakır :S

Elleşmeyin, gözünüzü seveyim elleşmeyin Fight Club ile diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz...

Inception ve şu an hatırlayamadığım 3-4 film harici "vay a.k bee" dedirten kaç film çıktı son 5 senede ? Dünyada sayılıdır.

İlk kitap 1996'da çıktı. Şuan 2013, yani 17 sene geçmiş üzerinden. "17 SENE GEÇMİŞ !"

**

Bu herif bu kitabı yazacak göte sahipse ; 17 senede aklında tonla şey şekillenmiş, bir sürü şey düşünmüşte yazıyordur. 19 sene sonra çıkacak 2. kitap. En az 20-22 sene sonra (kitaptan) film haline dönüştürülmüş olacak.

Kitap, film gibi değildir ! Eminim kitap bomba gibi olur. Film ise ; oyunculara, yönetmene kalmıştır. Dünyanın en mükemmel senaryosunu mahfetmek yönetmenin elindedir, oyuncuların ve yapımın elindedir.

Kitabı merakla bekliyorum. 3-4 sene sonra kitap Türkçe çıkar herhalde..

http://www.imdb.com/title/tt1130884/

Zindan adası da güzeldi hacım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Bu arada Rocky 7, starwars 7, Jurassic park 4  falan gibi bissürü güzel film gelio 2015 de

Darth Vader 3. filmde öldü adamlar 4 - 5- 6 yıda çekti daha neyi konu alacakalar. Sikmeseler bari. 1 - 2 - 3 ü yeni teknolojilerle çekseler daha iyi olur.

uzun aradan sonra yapmasınlar aga. sikip atıyorlar. geleceğe dönüş'ün devamı değil de uyarlaması çekilse güzel olur. devamını çekip martin'in oğlu bu diyip birini koyarlar karşımıza emin ol başka fikir gelmez akıllarına.

ayrıca fight club devamı çekilecek bi film değil ki. adam kitabı devam ettirecem demiş onu yapabilir ama filmin devamını yapıp sıçmazlar sanırım.

not: şahsi fikrim lotr tadında bırakmayıp hobbits serisine başladılar ya mına koyım onların :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı
    mahzal bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

Puhahaha dersteyim katıla katıla güldüm ya millet deli oldugumu düşündü kesin :D ama filmi izlemeyen spoilerdan birşey anlamaz herhalde biraz kasarsa anlayadabilir

https://en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

4,5 ve 6. filmlerin ilk üç filmden daha öncesini anlattığını biliyorsun değil mi hocam? Ayrıca Star Wars franchise filmlerle sınırlı değil ki. Çizgi dizi var, oyunlar var, çizgi roman var. Devasa bir evren ve içinde pek çok hikaye var.

bilmediğimi nereden çıkardın hocam 30 kere izledim seriyi. Clone wars ve diğer çizgi dizilerinide izledim. Ama uzatmanın güzel birşey olmadığını söylemek için yaptım. 123 ve 456 yeterince iyi daha fazlası ticari amaç uğruna kaliteyi öldürmek olur bunu demek istiyorum.

Hocam zaten Disney satın aldı Lucasfilm'i. Şu an Star Wars'ın film hakları Disney'de. Onlarda tabiki para için yapıyorlar ama şu var, güzel de olabilir? Star Trek için de önyargılıydı herkes ama çok sağlam geri dönüş yaptılar.

@Kreyzi: Hocam LoTR serisini tadında bıraktılar. Zaten bırakmamaları mümkün değil 3 kitap - 3 film. Hobbit, LoTR'dan önce yazılmış, Tek Yüzük destanından daha önce yaşanan bir hikayeyi anlatan, başlı başına ayrı bir kitaptır. Millet çıkıyor diyor, neymiş efendim "çok çocuksuymuş". Daha önce hiç J. R. R. Tolkien okumayan adamın bunu söylemesi normal tabi. Ben zaten LoTR'dan daha farklı, evet, daha çocuksu bir anlatım bekliyordum. Çünkü kitap öyle. Tolkien'in çocuklara yönelik pek çok yayını var. Mitoloji ve fantastik kurgu dışında pek çok çocuk kitabı yazmıştır. Ayrıca Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesi arasında 20 yıl var.

krypt tarafından 24/Tem/13 14:28 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
Toplam Hit: 4252 Toplam Mesaj: 32