folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Fileserve | En Fazla Kazandıran, Ödeme Garantili Dosya Yükleme Sitesi

Fileserve | En Fazla Kazandıran, Ödeme Garantili Dosya Yükleme Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Sizlere forumlarda son zamanlarda linkleri yaygınlaşmaya başlayan yeni bir dosya upload/download sitesinden bahsetmek istiyorum. FileServe eli yüzü düzgün, HotFile'a göre talep görmeye başladıkça çok daha fazlasını kazandırabilecek bir site. Kazanç oranlarını aşağıda görebilirsiniz.

Buradaki A, B, C ve D kısımları Hotfile'daki gibi rütbeleri değil, dosyaların indirildiği ülkeleri temsil etmekte.

• A: United States, United Kingdom, Canada
    • B: France, Germany, Spain, Portugal, Italy, Denmark, Sweden, Switzerland, Netherlands, Norway, Ireland, Finland, Australia, New Zealand
    • C: Russia, Austria, Poland, Romania, Hungary, Czech Republic, Belgium, Latvia, Estonia, Lithuania, Luxembourg, Slovenia, Slovakia, Cyprus, Sierra Leone, Liechtenstein, Bulgaria, Greece, Turkey, Iran, Japan, Singapore, Malaysia, South Africa, Qatar, Bahrain, Kuwait, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Brazil, Oman, Malta, Gibraltar
    • D: All Others

Görüldüğü gibi zaten ilk üç kısımda ülkelerin pek çoğu mevcut, Türkiye de C kısmında bulunuyor. Örneğin 200MB'lık bir partın Türkiyeden yapılacak 1000 downloadına 14$ ödüyor ki bu oldukça iyi bir ödeme rakamı. Download yapacak kişileri FileServe'e çekmek için tek partlık büyük dosyalar upload edilerek 1000 download başına 25$'a kadar kazanç sağlamak mümkün.

FileServe'de minimum ödeme 20$ olarak belirlenmiş ve ödemeler her Pazartesi günü aksatılmadan Paypal'a yapılmakta.

Edinilen alt üyelerin ise kazandıklarının %25'i kadarını ekstradan kazanabiliyoruz, bu da diğer file hosting siteleriyle kıyaslandığında çok iyi bir yüzde.

Free kullanıcılar için download hızı 256 kb/s (artık 400kb/sn) olarak limitlendirilmişken premium kullanıcılarda böyle bir limit tahmin edileceği gibi söz konusu değil. Upload edilebilen maksimum dosya boyutu ise 1024MB olarak belirlenmiş. Remote Upload ve FTP Upload da destekleniyor. Dosya yöneticisi de gayet başarılı, klasör oluşturma, dosya isimlendirme gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyoruz.

Ödeme Görüntüleri:

Üye olmak için (refimden üye olursanız sevinirm):

http://www.fileserve.com/signup.php 

2 tane deneme dosyası yükledim. remote uploadları hotfile gibi değil. listeye alıyor öyle yüklüyor. anlık göremiyorsun.

gelişmiş bi panelleri var. yabancı hiti olanlar için gayet iyi.

ezelden hotfileciyiz ama alternatifleride değerlendirmek lazım :)

bu arada yazı alıntı :)

admin: refli link koyarım isteyen ona isteyen ona diye bişey yok burda

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

artık rapidden buraya geçmemiz gerekikiyor ayrıca hotfile da güzel paralar veriyor ona da bakmak lazım

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

rapid bitti artık. gerizekalı tüm linklerimi iptal etmiş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

türkiye C torbasından mı katılıyor :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

tekelle alacagı zannediyor hotfail en iyisi bana göre 6 aylık aldım senelik düşünüyoruz mutluyuz :)

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Premium download hızı 100mbit bağlantıda 700kb/sn'yi geçmiyor. İyi para veriyor alabilir ama kesinlikle download konusunda başarılı değil.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

belki işinize yarar bi blog veya site açın linklerinizi oradan paylaşın

http://ddlsubmitter.com/

linkinde bulunan sitelere uye olup tek seferde 113 foruma birden gönderin.

bu işte son nokta tabiki p*rn.

bende başlıcam ama kıbrısta net çok boqtan..

edüt: ben bi ara anket doldurarak € olayına girmiştim. o zamanlar tahribatta 1$ pp lazım gibi

çok konu açılıyordu dedim yardımcı oluruz millete 1 haftada 10 € civarında kazanabiliodun.

konu açtım muritler üzerinden çıkar sağlamaktan uzaklaştırma aldım haberin ola.. :D

maaasebeci....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

@detay : sadece ref linki koyarsan uzaklaştırılırsın. ama refsizde var ve belirtilmiş durumda. isteyen ona isteyen ona.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Birde benim bildiğim kadarı ile rütbe sistemi yok dolayısı ile istediğin kadar yüklenebiliyorsun.Düşünüyordum  zaten ya ben download larda sorun yaşıyorum bu yüzden erteliyordum ancak çok hızlı şekilde linkler fileserve e dönüyor hotfile en ciddi rakip olacak gibi.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

aga free yükleyiciler dosya kaç gün indirilmezse siliniyor ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

torrentim benim biricik sevglim :D

Toplam Hit: 2858 Toplam Mesaj: 18