Film& Dizi Arşivimi Değerlendirmek
-
müdür bu arşivi nasıl degerlendiriyorsun bende 1 tb var hd filler 250 ye kadar düştüm malesef satamadım
-
arsiv fena degil :) upload yap para kazan :F
-
Bunlar belgesellerin bir kısmı
-
Son olarak diziler. Hepsi son bölümüne kadar fulldür.
-
Bi ara bende sağlam kafa patlatmıştım Film arşivi işine 10 tb'ya yakın divx ve 100 den fazla 1080p vb. gibi arşiv kastım bunlara XXX'lerde dahil. şimdi duruyo öyle arada sıkılınca izliyorum :) ama güzel arşiv Fatih.. umarım değerlendirmek isteyecek birisi çıkar
-
bunların toplamı kaç TB ?
-
Arşivin tamamı çalıştığım internet kafede mevcut. Toplamı çok TB ((: Bir internet sitesinde toplamayı düşündüm. Üyeliksiz de linklerin görülebildiği bir site. Sadece hotfile linkleri görünecek falan fişmekan... Hem hotfile'dan para kasardım hemde sitenin hitinden... bakalım
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Arşivin tamamı çalıştığım internet kafede mevcut. Toplamı çok TB ((: Bir internet sitesinde toplamayı düşündüm. Üyeliksiz de linklerin görülebildiği bir site. Sadece hotfile linkleri görünecek falan fişmekan... Hem hotfile'dan para kasardım hemde sitenin hitinden... bakalım
-----------------------------hocam hotfile düsünme bence..cünkü hotfile de rütbe sistemi var :)
hotfile in istediği şey şu " kardesim bana çöp dosya yükleme, yükleyecegin dosyalar cok indirilirse rütben artar, yok az indirilirse rütben en düsük olur "
diyor..e sen bu kadar cok sey yukleyecegin icin bazilari belki de hic indirilmeyecek..haliyle rütben düsük olacak :)
düsük rütbeli calismaktansa fileserve.com a yükle derim..orada rütbe sistemi yok :)
-
hocam keşke coverlı bir şekilde yapsaydın benim arşivin resmini koyucam birazdan
-
elimde 7tb hd adult var satıyorum değerlendiriyorum ama arşivin satılacak gibi değil sanırım hiç biri hd değil piyasa hd üzerine kurulu şu an hatta br'ye geçildi bile yeni yeni interaktif br'ler satılmakta