Film İstek ( Forrest Gump-Tom Hanks)
-
Apple'ın kurulması ayrı bir komedi :), güzel film tavsiye ederim
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Benim PC'de var bu film, a dam dolmuş durağına oturuyor muhabbet ediyor eskileri hatırlıyor,
Fİlmin sonunda da adamın ototbüs geliyor adam binip gidiyor :D
Ama adamın eski anıları süper :D
-----------------------------Filmi bilio olmama ragmen ben bile filmin bu şekilde içine sıçışına sinirlendim:@
Bari spoiler falan yaz
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Benim PC'de var bu film, a dam dolmuş durağına oturuyor muhabbet ediyor eskileri hatırlıyor,
-----------------------------Filmi bilio olmama ragmen ben bile filmin bu şekilde içine sıçışına sinirlendim:@
Bari spoiler falan yaz
-
tom hanksin bütün filmlerini izleyin derim
-
show da gördüm izleyecektim ama baktım dublaj çok iğrenç izlemedim orjinal dublajlısı çok daha güzel
-
Uzun zamandır sadece izliorum (siteyi):D:P (takriben 1 sene :D).ama tom hanks e dayanamadım abi.er ryan,yeşil yol,yeni hayat....izleen derim olm.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
Bari spoiler falan yaz
-----------------------------Filmi yıllar önce izledim ama olay bu değil, hem basını hemde sonunu soylemişşin hemde amaçsızca, bari hala savunma
-
Bugünde tnt dede yeşil yol var izlemek isteyenlere duyurulur!...
-
öle kesiyolar biçiyolar filmleri hiç haz vermiyor aga güzel filmdi hakkaten duygulanmıştım
-
Filmi izledim gercekten mukemmel bir yapim.Nolur baska bole filmler varsa paylasin.Tom hanks vs.Farketmez.