folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Film İzleme Siteme Ortak Arıyorum

Film İzleme Siteme Ortak Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

bildiğiniz gibi www.sineland.com sitesini açtım yakın bi zamanda. g.te gelme korkusuyla diğer sitelerden çekiyordum filmleri derken face bütün film videolarını silmiş. hemen hemen bütün siteler gibi çiçeği burnunda film sitemde piç gibi kaldı. bi yandan da hevesim kaçtı bu projeden. ilk başta yalnız başıma yiyebileceğim bi b.k gibi düşünürken maalesef olmadı:d ilgilenen, düşününen varsa pm atabilir. kodlama yönünden ihtiyaç yok. kodlama kısmıyla ben upload kısmıyla ortak ilgilenecek.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Girebilirim vps varmı? Vps almayı düşünüyoruz resellerimiz var upload olayını çok rahatlıkla halledebilirim İletişim pm at Referans olur banada Yada Bot yazarız

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2500 tane film izleme sitesi varken niye senin siteni kullansinlar ozelligi ne yani, site acmadan once bi saniye dusunmuyormusunuz 

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

2500 tane film izleme sitesi varken niye senin siteni kullansinlar ozelligi ne yani, site acmadan once bi saniye dusunmuyormusunuz 

Hocam siteye girdin mi :) Tarz olarak epey farklı diğer sitelerden.. :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

http://www.sineland.com/Sik.Sorulan.Sorular

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kategori yerine arama butonu koymak mi fark birde bu reklamsiz olmasi bi avantajmis gibi lanse etmeniz sacma olmus yil 2011 olmus adblock kullanmayan insan evladi pc kullanmasin zaten agac falan diksin yarari dokunsun hic degilse insanliga

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

kategori yerine arama butonu koymak mi fark

kabul ediyorum saçma oldu. :D ama hem beta dönemini yaşıyor hemde söylediğim gibi filmler silindikten sonra hevesim kaçtı ciddiyetsiz yaklaşmaya başladım siteye.

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Domain adı güzel jenerik sayılabilir Güzel bı bakimla icerik düzenleme ile güzel hale gelebilir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

sıkışığım aynı zamanda 3-5 kuruşa satmayı bile düşündüm hocam valla olmadı ama. bi de ya beğenen tam beğeniyor yada hiç beğenmiyor.:D olumlu bakan arkadaşlarla iletişime geçerim yarına. şimdilik iyi geceler herkse(:

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    online izleme değilde download tabanlı yapalım dersen ortak olurum upload olayında sıkıntı yok gunluk yeterince çok film sağlarım sana...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hotfile, rapid vb serverlara mı upload ediyosun?

..
Toplam Hit: 2465 Toplam Mesaj: 17