Film Replikleri Ve Tavsiyeleri Sayfam
-
Merhaba arkadaşlar, film sitelerinde vs. çok dolanan birisiyim hobi olarak güncel paylaşımlar yaptığım bir facebook sayfası açtım, haberler, yeni filmler, bugün yayınlancak diziler ve replikler tarzında, takip etmek isteyenler varsa https://www.facebook.com/filmrepliklerivetavsiyeleri/ adresinden ulaşabilir.
-
eyw hocam takipteyim layk
-
Güzel sayfa takipteyim.
Bu arada bu kadar paylaşacak şeyi nerden buluyorsun merak ettim?
-
Teşekkürler hacılar beğenileriniz için. Takip ettiğim belli siteler var ilgimi çekenleri paylaşıyorum. Şimdilik replik ve günün filmleri tarzı paylaşımlar yapıyorum ağır gibi gözükmesin diye. İlerde sinemaseverlerin ilgisini çekcek daha iyi paylaşımlar yapıcam inş.
-
Bende bastım laykı hocam, yabancı dizi/film ağırlıklı olursa sevinirim. İncir Reçeli filan çıkmasın aradan
-
hocam beğendim arkadaşları davet ettim
-
Hocam , en sevdigim tarza sayfa ve olusumlar. takip etmeye basladım. emegine saglık
-
Sağolun hocalar desteğiniz sevindirdi beni, uzun süre devam ettirmeyi düşünüyorum. Kalite bi sayfa olur umarım.
-
GusFring bunu yazdı
Bende bastım laykı hocam, yabancı dizi/film ağırlıklı olursa sevinirim. İncir Reçeli filan çıkmasın aradan
Reklam al ama çok alma.
-
Pikacu bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Reklam al ama çok alma.
-
Facebook tripkoliklerinin işine yarar bir sayfa olmuş.