Film Sitesi Açmak [Soru]
-
Merhaba değerli dostlar,
https://www.tahribat.com/forum/is-fikri-soru-229006 bu konumu görmüşsünüz dür.
Alacağım bir çok kararda siz değerli dostlara danışmayı uygun görüyorum. Bir çok fikir geldi hepinize çok teşekkür ederim. Ama işi finanman edecek arkadaş ara vermek istedi yüksek lisans falan yapacak mış. Benim de bir iş kurmaya bütçem yetmez. Asgeri ücretle bir yerde çalışıyorum. Fazla işim olmuyor. Bir film sitesi açmayı düşünüyorum http://www.r10.net/script-satisi/1324434-yildiz-film-scripti-piyasanin-en-islevsel-ve-esnek-film-scripti-ile-tanismaya-hazir-olun.html
Fikirlerinizi almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim içinizde bu işi yapan dostlar varmıdır varsa önerileri nelerdir vakit çok uğraşmayı severim evdeki ve iş yerinde ki interneti rahatlıkla kullanabilirim. Hukuki açıdan sorunları olur mu ? Host domain yurt dışından mı olmalı vs.
-
# Güncel #
-
Bu konular daha önce çok tatışıldı burada hocam.
Eğer ilklere oynamak istiyorsanız zaten host+domain dışardan alırsınız ve filmleri vs siz kendiniz farklı kaynak sitelere upload eder siteye eklersiniz.
Her halükarda filmleri vk , mail.ru vs vs gibi sitelere ekleyip kendi sitenizde göstereceksiniz. Yayıncı statüsünde olacağınız için telif hakkı sahibi size mesaj atıp 3 gün içinde kaldırın yoksa şeklinde mesajlar atacak sizde artık içeriği kaldırıp kaldırmamaya karar vereceksiniz. Size ikazda bulunmadan direk dava aç-a-mıyorlar. Belirtilen süre içinde filmi kaldırırsanız zaten sıkıntı yok. Aksi durumda dava açabiliyorlar. Gerçi son dönemde ICANN bilmem nesinden direk google den sayfanızın gösterimden kaldırılmasını da talep etmek moda olmuş durumda.
Para kazanmak istiyorum dersen biraz uğraştıracak bir alan , film siliniyor tekrar eklemen gerekiyor , telif hakkı şeyleri vs vs
-
Ben son zamanlarda hosting sıkıntısı yaşamaya başladım, hazır konu açılmışken sorayım, son zamanlarda memnun kaldığınız adult veya film sitesi yayınlayabileceğiniz bir firma oldu mu ? (ovh hariç)
-
Bi arkadasım cinsel sağlık&mutluluk mesela Kamasutra üzerine uygulamalı Youtube kanalı açmayı düşünüyo. Acaba özgün içeriklerle para kazanabilir mi?
-
coder2 bunu yazdı
Bu konular daha önce çok tatışıldı burada hocam.
Eğer ilklere oynamak istiyorsanız zaten host+domain dışardan alırsınız ve filmleri vs siz kendiniz farklı kaynak sitelere upload eder siteye eklersiniz.
Her halükarda filmleri vk , mail.ru vs vs gibi sitelere ekleyip kendi sitenizde göstereceksiniz. Yayıncı statüsünde olacağınız için telif hakkı sahibi size mesaj atıp 3 gün içinde kaldırın yoksa şeklinde mesajlar atacak sizde artık içeriği kaldırıp kaldırmamaya karar vereceksiniz. Size ikazda bulunmadan direk dava aç-a-mıyorlar. Belirtilen süre içinde filmi kaldırırsanız zaten sıkıntı yok. Aksi durumda dava açabiliyorlar. Gerçi son dönemde ICANN bilmem nesinden direk google den sayfanızın gösterimden kaldırılmasını da talep etmek moda olmuş durumda.
Para kazanmak istiyorum dersen biraz uğraştıracak bir alan , film siliniyor tekrar eklemen gerekiyor , telif hakkı şeyleri vs vs
Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Evet hocam ilklere oynamak istiyorum film sitesiyle beraber birde dizi sitesi açmayı düşünüyorum. Hocam uğraşırımda. Mailleri kontrol edip filmleri kaldırırım. Aklıma takılan bir kaç sorum var.
1- Hosting ve domaini nerden almamı önerirsiniz ? (Alırken kendi bilgilerimimi kullanmalıyım yoksa rastgele bilgilermi kullanıyım ? Yada yurt dışındaki tanıdıklar üzerine mi alıyım ?)
2- Satın alacağım tema sizce iyimi ?
3-Yükleme kotası varsa Birden fazla mail ru vs üyeliği oluşturup yükleme yapsam sıkıntı çıkar mı ?
4-Reklam nasıl alacağım ?
En temel sorunum host ve domain
-
Temayı alma vereyim sana
-
RimPalace bunu yazdı
Temayı alma vereyim sana
Teşekkür Ederim Hocam PM Atıyorum.
-
Host ve Domaini nerden almamı önerirsiniz ?
-
Ekibin varsa ve sabirliysa film de olur dizi sitesi de olur acikcasi
-
güzel bi tema ve güncel içerikle tutar