Film Sitesi Açmak [Soru]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looades
    looades's avatar
    Erkek

Merhaba değerli dostlar, 

https://www.tahribat.com/forum/is-fikri-soru-229006   bu konumu görmüşsünüz dür.

Alacağım bir çok kararda siz değerli dostlara danışmayı uygun görüyorum. Bir çok fikir geldi hepinize çok teşekkür ederim. Ama işi finanman edecek arkadaş ara vermek istedi yüksek lisans falan yapacak mış. Benim de bir iş kurmaya bütçem yetmez. Asgeri ücretle bir yerde çalışıyorum. Fazla işim olmuyor. Bir film sitesi açmayı düşünüyorum http://www.r10.net/script-satisi/1324434-yildiz-film-scripti-piyasanin-en-islevsel-ve-esnek-film-scripti-ile-tanismaya-hazir-olun.html 

Fikirlerinizi almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim içinizde bu işi yapan dostlar varmıdır varsa önerileri nelerdir vakit çok uğraşmayı severim evdeki ve iş yerinde ki interneti rahatlıkla kullanabilirim. Hukuki açıdan sorunları olur mu ? Host domain yurt dışından mı olmalı vs.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looades
    looades's avatar
    Erkek

# Güncel #

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Bu konular daha önce çok tatışıldı burada hocam. 

Eğer ilklere oynamak istiyorsanız zaten host+domain dışardan alırsınız ve filmleri vs siz kendiniz farklı kaynak sitelere upload eder siteye eklersiniz. 

Her halükarda filmleri vk , mail.ru vs vs  gibi sitelere ekleyip kendi sitenizde göstereceksiniz. Yayıncı statüsünde olacağınız için telif hakkı sahibi size mesaj atıp 3 gün içinde kaldırın yoksa şeklinde mesajlar atacak sizde artık içeriği kaldırıp kaldırmamaya karar vereceksiniz. Size ikazda bulunmadan direk dava aç-a-mıyorlar.  Belirtilen süre içinde filmi kaldırırsanız zaten sıkıntı yok. Aksi durumda dava açabiliyorlar. Gerçi son dönemde ICANN bilmem nesinden direk google den sayfanızın gösterimden kaldırılmasını da talep etmek moda olmuş durumda.

Para kazanmak istiyorum dersen biraz uğraştıracak bir alan , film siliniyor tekrar eklemen gerekiyor , telif hakkı şeyleri vs vs 

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Ben son zamanlarda hosting sıkıntısı yaşamaya başladım, hazır konu açılmışken sorayım, son zamanlarda memnun kaldığınız adult veya film sitesi yayınlayabileceğiniz bir firma oldu mu ? (ovh hariç)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bi arkadasım cinsel sağlık&mutluluk mesela Kamasutra üzerine uygulamalı Youtube kanalı açmayı düşünüyo. Acaba özgün içeriklerle para kazanabilir mi?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looades
    looades's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

Bu konular daha önce çok tatışıldı burada hocam. 

Eğer ilklere oynamak istiyorsanız zaten host+domain dışardan alırsınız ve filmleri vs siz kendiniz farklı kaynak sitelere upload eder siteye eklersiniz. 

Her halükarda filmleri vk , mail.ru vs vs  gibi sitelere ekleyip kendi sitenizde göstereceksiniz. Yayıncı statüsünde olacağınız için telif hakkı sahibi size mesaj atıp 3 gün içinde kaldırın yoksa şeklinde mesajlar atacak sizde artık içeriği kaldırıp kaldırmamaya karar vereceksiniz. Size ikazda bulunmadan direk dava aç-a-mıyorlar.  Belirtilen süre içinde filmi kaldırırsanız zaten sıkıntı yok. Aksi durumda dava açabiliyorlar. Gerçi son dönemde ICANN bilmem nesinden direk google den sayfanızın gösterimden kaldırılmasını da talep etmek moda olmuş durumda.

Para kazanmak istiyorum dersen biraz uğraştıracak bir alan , film siliniyor tekrar eklemen gerekiyor , telif hakkı şeyleri vs vs 

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Evet hocam ilklere oynamak istiyorum film sitesiyle beraber birde dizi sitesi açmayı düşünüyorum. Hocam uğraşırımda. Mailleri kontrol edip filmleri kaldırırım. Aklıma takılan bir kaç sorum var. 

1- Hosting ve domaini nerden almamı önerirsiniz ? (Alırken kendi bilgilerimimi kullanmalıyım yoksa rastgele bilgilermi kullanıyım ?  Yada yurt dışındaki tanıdıklar üzerine mi alıyım ?)

2- Satın alacağım tema sizce iyimi ? 

3-Yükleme kotası varsa Birden fazla mail ru vs üyeliği oluşturup yükleme yapsam sıkıntı çıkar mı ?

4-Reklam nasıl alacağım ?

En temel sorunum host ve domain

looades tarafından 11/Haz/17 21:02 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Temayı alma vereyim sana

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looades
    looades's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

Temayı alma vereyim sana

Teşekkür Ederim Hocam PM Atıyorum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looades
    looades's avatar
    Erkek

Host ve Domaini nerden almamı önerirsiniz ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Ekibin varsa ve sabirliysa film de olur dizi sitesi de olur acikcasi

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

güzel bi tema ve güncel içerikle tutar 

No way out
Toplam Hit: 3162 Toplam Mesaj: 16
film site film sitesi