Film Tavsiyesi İstiyorum..
-
death proof
planet terror
bunları öneririm robrt rodrigues delisinin filmleri
-
"Sapık (Pyscho) filmini tavsiye ederim. seri halde 1 2 3 4 olarak. bu filmi sürekli izlesem bıkmam
Makinist (Machinist)
(Alcatraz kuşcusu)
(Orada olmayan adam) siyah beyaz Bİ FİLM
(Genç hitler)
(Zodiac )
(Kusursuz yabancı)
(Next)
(Tetikçi)
(Guguk kuşu)
başkada aklıma gelmiyor çok film izlerim ama (:
-
umut
-
Hoca sen fight club'ı daha yeni izlemişsen emin ol beğeneceğin daha bir dünya film vardır :)Kaos'u tavsiye etmişler ama bende destekleyeyim bari hem şok edici bir sonu var hemde kötülerin kazandığı yegane filmdir izlediğim ki buda onu gözümde efsane yapmıştır õ(Y)õ
-
Benjamin Button
Mistik Olay
Requiem For A Dream
bunlar gzel -
figt club
-
Reservoir Dogs
Pulp Fiction
Kill Bill 1-2
-
Film Olarak Sleuth var bi de...
Yunus-Emre dizi istemişin. Dizi olarak Prison Break,Fringe,Lost falan var işte.. Başka öyle güzel dizi pek bulamazsın...
Ama beyler size tavsiyem Anime izleyin. Dehşet bişi ya, böyle 20şer dakkalık bölümler su gibi gidio :D
Bakın size 1-2 tane anime serisi Tavsiye edim..
En başta Bleach (220 küsur bölüm yayınlandı, ev arkadaşım 1 hafta içinde 210 bölüm seyretti :D )
Sonra Death Note var (37 bölümdü sanırım.. Serinin her bölümü hasikome dedirtiyo neredeyse )
Claymore (26 bölümdü fena sayılmaz ama sonu tam düzgün bitmedi)
Full Metal Alchemist (52 bölüm bu da Simya ile ilgili bi anime)
Şimdi "Lan biz çocuk muyuz ki anime izleyelim?" diyenler olabilir. Sadece Bleach'in veya Death Note'un ilk 3-4 bölümünü izleyin müptela olmazsanız ben bi halt bilmiyorum :|
-
kesin izlemişindr ama ben yinede yaziyim dedm DEJAVU bence izlenmeli ki izlemeyen yoktr sanırım
-
riddick
revolver
startrek